10 Ağustos 2009, Pazartesi 14:29:00

AĞIRBUS HATASI KİMİNDİ?

Türk Hava Yolları’nın Airbus tipi uçakların koltuklarının satışı için verilen ilanda yanlışlıkla ‘Ağırbus’ yazılmasına soruşturma açtı.
  • kardeşim,sen olaya yolcu olarak bakıyorsun.burda olay tk yönetimini ele geçiren basiretsiz yönetimdir.Bir şirket düşünki arkasında devletin pompalaması,gazı var ve bu şirketin basiretsiz yöneticileri kendilerine devlet tarafından sunulan her türlü öncelik ve ayrımcılık sayesinde olanları kendi başarıları sanıp bol keseden savurup duruyorlar,bir tekiz biz babayız deyip övünüyorlar,saçma sapan işlere imza atıyorlar.Ama bir çeksen o desteği ertesi gün ne tk kalacak,ne kendileri..
  • malum türkiyede herşey eleştirilir. İyi olsun kötü olsun fark etmez. daha büyücekler abisi biraz zamana ihtiyaçları var. Hatta çekinmeseler bırak deve olayını kurban kesmeyi bile nerdeyse günah diye insanlara aşılayacaklar. Bence bu bir hazımsızlık göstergesidir.
  • bu millet thy ne kadar ugrasiyor anlamadim ben yurt disinda yasiyorum thy cok uctum bu güne kadar ne hic bir olumsuzlukla karsilasmadim ama nedense türkiyedekiler thy ucagina birsey oldumu bayram edecek burda lufthansanin ucaklarida rotar yapiyor her ucak rotar bunu yönetime veya devlete baglamanin ne geregi var anlamadim
  • Madem hata var ve hata Hürriyetin, yiyorsa kamu oyuna yazılı açıklama hata benim değil Hürriyetin diye, bak ozaman el mi yaman bey mi yaman....ayrıca deve kesme işide bu şirketin yüzkarası olayıdır. Kimse bu haltı yaptık abartmayın demesin..sen değil misin ikramda yolcuya domuz eti veren o ne oldu?? O damı abartı..tazminatı ödeyince ne kadardır abarır göreceğiz...
  • ya bu büyük palavra yada TK da işler allahlık ali bey zihniyeti ile yapılıyor. Ya kardeşim koca TK nın çalıştığı bir ajansı yok mudur ? Tabii ki vardır, bu ilanı memur Osman mesai sonrası aklam eve giderken 5 dakika Hürriyet bürosuna uğrayıp vermedi ya, ajansına bunlar mastarı verdi bundan sonrası ajansın takibinde haaa bu yanlışsa hata ajansta madem haklısın sıkıysa ver ajansını mahkemeye,
  • thy ye prestij kaybina sebep olan bu olayin suclusu gercekten hurriyet ise, ozur mektubunu gazetelerinde yayimlasinlar. thy den ozur dilemismis. ben inanmadim.
  • sen suudi ülkesinde domuz kes bak neler oluyor?kesemezsin kardeşim deve meve,bu olay abestir,yüz karasıdır,yıllarcada konuşulup ayıplanacaktır.O deve kesenlerin yaptığı şehit cenazesini bavuluyla beraber kamyonetin arkasına atma olayıda unutulmayacaktır.Bunlar konuşulacak ve ayıplanacaktırki bu yüzsüzleri kimse örnek almasın,kimse onları anlayışla karşılamasın.Değil havacılık camiasının,tüm milletin kimlerle uluslararası arenaya açılmaya çalıştığımızı anlayıp avazı çıktığı kadar bağırması ve bu densizleri alaşağı etmesi gerekmektedir..
  • deve kesmeyenlerdede benzer durumlar yaşanmakta. Ben şu saçmalığa son verilmesini bekliyorum, apronda deve kesildi diye niye tüm bu camia bangır bangır bağırır. Deve kesildi diye bi taraftan birşeymi eksiliyormuş. Özellikle dayatılıyor bu durum apronda deve kesme işini. Bu yapılan nedir biliyormusunuz, Suudi arabistanda domuz ve ürünlerini zorla sevdirmek gibi bir şeydir. Deve olayını böylesine abartanlar açık bunu yapmaya çalışıyor.
  • varsın hata hurriyetin olsun. thy bu yönetim mantalitesiyle ne kadar ileri gidebilir görücez. Ancak deve keser bu zihniyet.
  • varsın hata hurriyetin olsun. thy bu yönetim mantalitesiyle ne kadar ileri gidebilir görücez. Ancak deve keser bu zihniyet.

 

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’ne ilan vererek, Airbus tipi uçakların koltuklarını restoran, sinema ve kafeterya gibi işletmelerin kullanımı için satışa çıkarmıştı.

 

Ancak gazetede yer alan ilanda, ilginç bir hata yapılmış, Airbus yerine Ağırbus yazılmıştı.

 

Olayın medyada yer almasından sonra THY, hatanın kimden kaynaklandığının bulunması için soruşturma başlattı.

 

İncelemeler sonunda, THY’den çıkan ilan metninde yanlışlık bulunmadığı, hatanın Hürriyet Gazetesi’nden kaynaklandığı anlaşıldı.

 

Hürriyet Gazetesi’nin de bu olay sonrası THY’den özür dilediği bildirildi.

 

Hatalı ilan olayı ilk olarak AirportHaber’de yer almış, daha sonra birçok yayın organı haberi sayfalarına taşımıştı.

AĞIRBUS HATASI KİMİNDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
kardeşim,sen olaya yolcu olarak bakıyorsun.burda olay tk yönetimini ele geçiren basiretsiz yönetimdir.Bir şirket düşünki arkasında devletin pompalaması,gazı var ve bu şirketin basiretsiz yöneticileri kendilerine devlet tarafından sunulan her türlü öncelik ve ayrımcılık sayesinde olanları kendi başarıları sanıp bol keseden savurup duruyorlar,bir tekiz biz babayız deyip övünüyorlar,saçma sapan işlere imza atıyorlar.Ama bir çeksen o desteği ertesi gün ne tk kalacak,ne kendileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
malum türkiyede herşey eleştirilir. İyi olsun kötü olsun fark etmez. daha büyücekler abisi biraz zamana ihtiyaçları var. Hatta çekinmeseler bırak deve olayını kurban kesmeyi bile nerdeyse günah diye insanlara aşılayacaklar. Bence bu bir hazımsızlık göstergesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu millet thy ne kadar ugrasiyor anlamadim ben yurt disinda yasiyorum thy cok uctum bu güne kadar ne hic bir olumsuzlukla karsilasmadim ama nedense türkiyedekiler thy ucagina birsey oldumu bayram edecek burda lufthansanin ucaklarida rotar yapiyor her ucak rotar bunu yönetime veya devlete baglamanin ne geregi var anlamadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Madem hata var ve hata Hürriyetin, yiyorsa kamu oyuna yazılı açıklama hata benim değil Hürriyetin diye, bak ozaman el mi yaman bey mi yaman....ayrıca deve kesme işide bu şirketin yüzkarası olayıdır. Kimse bu haltı yaptık abartmayın demesin..sen değil misin ikramda yolcuya domuz eti veren o ne oldu?? O damı abartı..tazminatı ödeyince ne kadardır abarır göreceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya bu büyük palavra yada TK da işler allahlık ali bey zihniyeti ile yapılıyor. Ya kardeşim koca TK nın çalıştığı bir ajansı yok mudur ? Tabii ki vardır, bu ilanı memur Osman mesai sonrası aklam eve giderken 5 dakika Hürriyet bürosuna uğrayıp vermedi ya, ajansına bunlar mastarı verdi bundan sonrası ajansın takibinde haaa bu yanlışsa hata ajansta madem haklısın sıkıysa ver ajansını mahkemeye,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ye prestij kaybina sebep olan bu olayin suclusu gercekten hurriyet ise, ozur mektubunu gazetelerinde yayimlasinlar. thy den ozur dilemismis. ben inanmadim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen suudi ülkesinde domuz kes bak neler oluyor?kesemezsin kardeşim deve meve,bu olay abestir,yüz karasıdır,yıllarcada konuşulup ayıplanacaktır.O deve kesenlerin yaptığı şehit cenazesini bavuluyla beraber kamyonetin arkasına atma olayıda unutulmayacaktır.Bunlar konuşulacak ve ayıplanacaktırki bu yüzsüzleri kimse örnek almasın,kimse onları anlayışla karşılamasın.Değil havacılık camiasının,tüm milletin kimlerle uluslararası arenaya açılmaya çalıştığımızı anlayıp avazı çıktığı kadar bağırması ve bu densizleri alaşağı etmesi gerekmektedir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
deve kesmeyenlerdede benzer durumlar yaşanmakta. Ben şu saçmalığa son verilmesini bekliyorum, apronda deve kesildi diye niye tüm bu camia bangır bangır bağırır. Deve kesildi diye bi taraftan birşeymi eksiliyormuş. Özellikle dayatılıyor bu durum apronda deve kesme işini. Bu yapılan nedir biliyormusunuz, Suudi arabistanda domuz ve ürünlerini zorla sevdirmek gibi bir şeydir. Deve olayını böylesine abartanlar açık bunu yapmaya çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
varsın hata hurriyetin olsun. thy bu yönetim mantalitesiyle ne kadar ileri gidebilir görücez. Ancak deve keser bu zihniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
varsın hata hurriyetin olsun. thy bu yönetim mantalitesiyle ne kadar ileri gidebilir görücez. Ancak deve keser bu zihniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000