11 Ağustos 2009, Salı 10:13:57

AĞIRBUS HATASI AIRBUS OLDU

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’nin verdiği ilanda Airbus yerine Ağırbus yazan Hürriyet ilan servisi, ilanı bugün yineledi.
  • Yukaridaki haberde "Sorusturma sonucu ilandaki hatanin THY'den degil Hurriyet ilan servisinden kaynaklandigi ortaya cikti." demiyor mu? O zaman Airporthaber yalan yaziyor? Yalan yaziyorsa bu demektir ki bundan sonra Airporthaber'in yorum ve haberleri yalan icerebilmektedir. Bu da Airporthaber'in ciddi ve guvenilir olmadigini gostermektedir. Oyle mi?
  • Bu ilanın neresinde Hürriyetin hatası ile yayınlanıyor ibaresi var. Hata Hürriyetin olsa tekzip yayınlardı ki oda genelde şu şekilde "..... tarihli gazetemizde ..... ilanın da yayınlanan ifade AGIRBUS değil AIRBUS olacaktır" denilip bu hatadan dolayı özür dilenir. Haaa bu ilanda özür varsa gösterin hatta ilanın TK dan çıktığı Basın 44705 kodu ile belgelenmiştir. Hürriyetin falan özürü değil...Kendiniz kandırmayın AĞIRBUS lar..
  • thy ye devamlı sataşan insanların pardon ben yanlış yapmışım diyeceğinimi bekliyorsun.bunlar zaten kendilerine bile sataşıolar.o yüzden hiç bir zamanda mutlu olamazlar.ama onlara sorsan varya,onlar olmasa yeminediyorum havaalanından bi tane uçak kalkamaz.çünkü onlardan başka hiç kimse iş yapmayı bilmio:)))
  • Onceki haberde THY'yi yerden yere vuranlar simdi nerede? Hani kesinlikle Hurriyet gazetesinin hatasi olamazdi? THY tum dunyada muhtelif oduller almasina ragmen nasil basarisiz yonetilir ve basarisiz olur? Tenkit eden insanlarin cogu su mantikla hareket ediyor "Camur at izi kalsin." Halbuki ortada KIMSENIN inkar edemedigi objektif (mali tablolar, yolcu sayisi, ucak sayisi, vs.) veriler var. Bunlar hepsi sisirme mi? Yok devletten para aktariliyormus, 130 tane ucak zaten yok (aksam Lufthansa'dan gelip sabah THY ucagi olarak boyaniyor, sonra tekrar iade ediliyor). Yolcularin cogu da bedava uctuklari icin yolcu sayisi artiyor. Birakin artik boyle sacma elestirileri. Duzgun ve dogru elestiriye evet, sacma sapan yorum yazanlara HAYIR...

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş, eski uçak koltuklarını ilanla satışa çıkardı, ilandaki Airbus yerine Ağırbus yazılması yüzünden ilan, günlerce konuşuldu.

Türk Hava Yolları, ilandaki hatanın kimden kaynaklandığını öğrenmek için soruşturma açtı. Soruşturma sonucu ilandaki hatanın THY’den değil Hürriyet ilan servisinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Hürriyet bu hatadan dolayı THY’den özür diledi. Bugün ise ilanı 38’inci sayfada yeniden yayınladı.

Öncekine göre daha küçük ebatlarda yayınlanan ilanın altın ise, “ 08.08.2009 tarihinde AIRBUS yazısı sehven AĞIRBUS olarak yayınlanmıştır. Doğrusu Airbus’dur’ denildi.  

AĞIRBUS DEĞİL AIRBUS'DUR

AĞIRBUS HATASI AIRBUS OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yukaridaki haberde "Sorusturma sonucu ilandaki hatanin THY'den degil Hurriyet ilan servisinden kaynaklandigi ortaya cikti." demiyor mu? O zaman Airporthaber yalan yaziyor? Yalan yaziyorsa bu demektir ki bundan sonra Airporthaber'in yorum ve haberleri yalan icerebilmektedir. Bu da Airporthaber'in ciddi ve guvenilir olmadigini gostermektedir. Oyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ilanın neresinde Hürriyetin hatası ile yayınlanıyor ibaresi var. Hata Hürriyetin olsa tekzip yayınlardı ki oda genelde şu şekilde "..... tarihli gazetemizde ..... ilanın da yayınlanan ifade AGIRBUS değil AIRBUS olacaktır" denilip bu hatadan dolayı özür dilenir. Haaa bu ilanda özür varsa gösterin hatta ilanın TK dan çıktığı Basın 44705 kodu ile belgelenmiştir. Hürriyetin falan özürü değil...Kendiniz kandırmayın AĞIRBUS lar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ye devamlı sataşan insanların pardon ben yanlış yapmışım diyeceğinimi bekliyorsun.bunlar zaten kendilerine bile sataşıolar.o yüzden hiç bir zamanda mutlu olamazlar.ama onlara sorsan varya,onlar olmasa yeminediyorum havaalanından bi tane uçak kalkamaz.çünkü onlardan başka hiç kimse iş yapmayı bilmio:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onceki haberde THY'yi yerden yere vuranlar simdi nerede? Hani kesinlikle Hurriyet gazetesinin hatasi olamazdi? THY tum dunyada muhtelif oduller almasina ragmen nasil basarisiz yonetilir ve basarisiz olur? Tenkit eden insanlarin cogu su mantikla hareket ediyor "Camur at izi kalsin." Halbuki ortada KIMSENIN inkar edemedigi objektif (mali tablolar, yolcu sayisi, ucak sayisi, vs.) veriler var. Bunlar hepsi sisirme mi? Yok devletten para aktariliyormus, 130 tane ucak zaten yok (aksam Lufthansa'dan gelip sabah THY ucagi olarak boyaniyor, sonra tekrar iade ediliyor). Yolcularin cogu da bedava uctuklari icin yolcu sayisi artiyor. Birakin artik boyle sacma elestirileri. Duzgun ve dogru elestiriye evet, sacma sapan yorum yazanlara HAYIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000