11 Nisan 2010, Pazar 17:38:21

Ağaoğlu; "En büyük sorun doğrudan uçuş eksikliği"

Ağaoğlu, doğrudan uçuş koymayan THY'yi eleştirerek "Belek'in hak ettiği yere gelememesinin birinci sorumlusu THY'dir" dedi.
  • THY'nin uçuşları subvanse etmesini mi istiyorsunuz? Değil ise ufak bir organizasyonla neden charter uçuşlara yönelmiyorsunuz? Belek'in hakettiği yere gelmesi için, kesilen onca ağacın karşılığı olan ağaçları bir şekilde bu topraklarla tekrar buluşturmayı deneyin.
  • Sizi gerçekten canı gönülden kutluyorum arkadaşım. Keşke ülkemizde sizin gibi duyarlı ve geniş vizyonlu insanlardan daha çok olsa, belki körü körüne yanmaktan kurtulurdu yaş yapraklar da.
  • THY nin zaten Türkiye almanyadan,fransadan hic direkt ucusu yokki! Bir sürü ucak aliyorlar bir tanesini bile direkt ucuslara koymuyorlar. Hep Istanbul cikisli ucuslara koyuyorlar ucaklari.
  • AĞAOĞLU REKLAMIN KOLAYINI BULMUŞ ANLAŞILAN.
  • üç beş tane ihtiyar gelecek, iki tane deliğe top atacak, niye? otel patronları daha daha zengin olsun diye. belekde sırf golf sahası yapılacak diye binlerce ağaç kıyımı yapıldı. otel patronları önce bunun hesabını versin! ve bu ağaçların kıyımına göz yuman hükümetde hesab vermek zorundadır! belekde 250 dolara golf yapılmasını sebebi thy değildir. asıl gerçek neden; türkiyede genç ve işsiz nüfusun çok olmasıdır. patronda doğal olarak karın tokluğuna işçi çalıştırabilmektedir. oysa ispanyada işçi emeği insani değerlerde olduğu içininsanlar hak ettiği değeri alabilmektedir. o yüzdende türkiye daha ucuz ve patronlar için daha kolay zengin olma ülkesidir. eee tayip boşuna demiyor çocuk yaın diye. yoksa zenginlerimizin hali ne olurdu?
  • oyle anlasiliyor ki golf pazarinda da low cost bir destinasyon olmak uzereyiz:(
  • karı koca boşansalar thy den bilecekler.o duruma gelindi yani
  • herseyi baskasindan beklemeyin, madem kendinizden cok eminsiniz birazda yaolcuyu getirmek icin yatirim yapiniz.?Hotelleri yaptirin kapida müsteri bekleyin.??ayrica ispanya da hanut icin turistler magza dolastirilmiyor?
  • HAKLISIN ARKADAŞIM, ANTALYA HAVALİMANINA DÜNYANIN HERYERİNDEN UÇAK İNİYOR VE ANTALYANIN İSTEDİĞİ HERYERİNE RAHATÇA ULAŞABİLİYOR!! NE YANİ AĞAOĞLUNUN GOLF SPORU YAPTIĞI SAHAYAMI UÇAK İNDİRECEK THY ??? !!!
  • Antalya'ya sakir sakir Avrupa'nin hemen hemen her yerinden ucak iniyor. Belek'in golf turizmi istenilen seviyede olmamasi, Belek diger golf merkezlerin sundugu altyapilari sunmuyor. Golf sahasi ve otel var, baska birsey yok. Cikin otel disina, sanki cöle gelmis gibisiniz. Mademki okadar potansyele sahip bir golf merkezi Belek, kiralayin ucak, getirin golcüleri.
IV. Belek Turizm Paneli'nde konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şunları söyledi; "Malaga'da dört yıldızlı otel 280 euro. Türkiye'deki tesisler ile kabili kıyas değil. Ne servis olarak, ne de fiyat olarak. Bizi zorlayan direkt uçuş. THY'den Kopenhag Frankfurt Stockholm gibi noktalardan direkt uçuş istedik. THY, Türkiye Golf Federasyonu olarak bizden yüzde 70 koltuk garantisi istedi. Aradan üç ay geçti, British Airways Londra'dan Antalya'ya doğrudan uçuş başlattı. İspanya'da günde 1000 dolar bırakan golf turisti Türkiye'de 250 dolar bırakıyorsa bu direkt uçuş yapılmadığı ve zengin golf turisti gelmediği içindir."

Turizmdebusabah.com
Ağaoğlu; "En büyük sorun doğrudan uçuş eksikliği"

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin uçuşları subvanse etmesini mi istiyorsunuz? Değil ise ufak bir organizasyonla neden charter uçuşlara yönelmiyorsunuz? Belek'in hakettiği yere gelmesi için, kesilen onca ağacın karşılığı olan ağaçları bir şekilde bu topraklarla tekrar buluşturmayı deneyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizi gerçekten canı gönülden kutluyorum arkadaşım. Keşke ülkemizde sizin gibi duyarlı ve geniş vizyonlu insanlardan daha çok olsa, belki körü körüne yanmaktan kurtulurdu yaş yapraklar da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin zaten Türkiye almanyadan,fransadan hic direkt ucusu yokki! Bir sürü ucak aliyorlar bir tanesini bile direkt ucuslara koymuyorlar. Hep Istanbul cikisli ucuslara koyuyorlar ucaklari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AĞAOĞLU REKLAMIN KOLAYINI BULMUŞ ANLAŞILAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
üç beş tane ihtiyar gelecek, iki tane deliğe top atacak, niye? otel patronları daha daha zengin olsun diye. belekde sırf golf sahası yapılacak diye binlerce ağaç kıyımı yapıldı. otel patronları önce bunun hesabını versin! ve bu ağaçların kıyımına göz yuman hükümetde hesab vermek zorundadır! belekde 250 dolara golf yapılmasını sebebi thy değildir. asıl gerçek neden; türkiyede genç ve işsiz nüfusun çok olmasıdır. patronda doğal olarak karın tokluğuna işçi çalıştırabilmektedir. oysa ispanyada işçi emeği insani değerlerde olduğu içininsanlar hak ettiği değeri alabilmektedir. o yüzdende türkiye daha ucuz ve patronlar için daha kolay zengin olma ülkesidir. eee tayip boşuna demiyor çocuk yaın diye. yoksa zenginlerimizin hali ne olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oyle anlasiliyor ki golf pazarinda da low cost bir destinasyon olmak uzereyiz:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
karı koca boşansalar thy den bilecekler.o duruma gelindi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herseyi baskasindan beklemeyin, madem kendinizden cok eminsiniz birazda yaolcuyu getirmek icin yatirim yapiniz.?Hotelleri yaptirin kapida müsteri bekleyin.??ayrica ispanya da hanut icin turistler magza dolastirilmiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAKLISIN ARKADAŞIM, ANTALYA HAVALİMANINA DÜNYANIN HERYERİNDEN UÇAK İNİYOR VE ANTALYANIN İSTEDİĞİ HERYERİNE RAHATÇA ULAŞABİLİYOR!! NE YANİ AĞAOĞLUNUN GOLF SPORU YAPTIĞI SAHAYAMI UÇAK İNDİRECEK THY ??? !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya'ya sakir sakir Avrupa'nin hemen hemen her yerinden ucak iniyor. Belek'in golf turizmi istenilen seviyede olmamasi, Belek diger golf merkezlerin sundugu altyapilari sunmuyor. Golf sahasi ve otel var, baska birsey yok. Cikin otel disina, sanki cöle gelmis gibisiniz. Mademki okadar potansyele sahip bir golf merkezi Belek, kiralayin ucak, getirin golcüleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000