29 Haziran 2013, Cumartesi 09:21:25

AEROFLOT THY'NİN İTTİFAKINI İSTİYOR

Rusya’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Aeroflot’un, üyesi olduğu küresel havayolu birliği SkyTeam’den ayrılarak Türk Hava Yolları’nın (THY) da üyesi olduğu küresel havayolu birliği Star Alliance’a katılmayı düşündüğü iddia edildi.
  • şunları satın almak lazım aslında...personellerinide aldık mı tamamdır...
  • Aeroflot şu anda kendi pazarında sıkıntı içerisinde (bkz.Rusya-Ukrayna Aeroflot-Acente davaları). Bırakın THY'den pay almayı, ayakta kalabilirse ne mutlu...
  • Bu Demektir Skyteam İttifakı Kopmalara Başlıyor. Delta-Air France-KLM Arasında İnanılmaz İş Birliği Var Benim Abim Amsterdam Üzerinden Amerikaya Gitmişti. KLM İle Sonrasında Bileti Delta İle Değiştirdiler. Aeroflot Eğer Star Alliance Üyeliği İçin Gelirse Star Alliance İçin Çok Verimli Olur. Zira Onlarda Dünaynın En Hızlı Büyüyen Şirketlerinden Ve Ortak Uçuş Anlaşmasıda Süper Olur.
  • İşte o zaman THY büyük bir pazarını kaybetmiş olur ve kendisine büyük bir rakip çıkar...

Rus Kommersant gazetesi, ülkenin en büyük havayolu şirketi olan Aeroflot’un uçuş milleri konusunda ve ABD uçuşları sırasında Delta ile yaşadığı sorunlar nedeniyle SkyTeam’den ayrılabileceğini yazdı.

Habere göre Delta ile uçuş paylaşımı yapmanın kendisine pahalıya patladığını düşünen Aeroflot, rakiplerinin ise aktarmalı uçuşlarla masrafları kıstığını belirtiyor. SkyTeam’in uçuş mili politikalarını da beğenmeyen Aeroflot sistemin kârlılıktan uzak olduğunu düşünüyor.

- CEZASI 20 MİLYON DOLAR -

Sovyetler Birliği döneminden gelen ve hâlâ çoğunluğu devlete ait olan Aeroflot, SkyTeam’e 2006’da katılmıştı. Şirket 2012 yılında 17.6 milyon yolcu taşıdı. Gazetenin haberine göre, SkyTeam’den 20 milyon dolar ceza ödeyerek ayrılabilecek olan Aeroflot, THY ve Alman Lufthansa’nın da üyesi olduğu Star Alliance’a geçmeyi değerlendiriyor. 

AEROFLOT THY'NİN İTTİFAKINI İSTİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

:)) ~ 11 yıl önce
şunları satın almak lazım aslında...personellerinide aldık mı tamamdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-235 ~ 11 yıl önce
Aeroflot şu anda kendi pazarında sıkıntı içerisinde (bkz.Rusya-Ukrayna Aeroflot-Acente davaları). Bırakın THY'den pay almayı, ayakta kalabilirse ne mutlu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aeroflot ~ 11 yıl önce
Bu Demektir Skyteam İttifakı Kopmalara Başlıyor. Delta-Air France-KLM Arasında İnanılmaz İş Birliği Var Benim Abim Amsterdam Üzerinden Amerikaya Gitmişti. KLM İle Sonrasında Bileti Delta İle Değiştirdiler. Aeroflot Eğer Star Alliance Üyeliği İçin Gelirse Star Alliance İçin Çok Verimli Olur. Zira Onlarda Dünaynın En Hızlı Büyüyen Şirketlerinden Ve Ortak Uçuş Anlaşmasıda Süper Olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abiniz ~ 11 yıl önce
Abiniz simdi nerede? :)
Sinan ~ 11 yıl önce
İşte o zaman THY büyük bir pazarını kaybetmiş olur ve kendisine büyük bir rakip çıkar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kralinoglu ~ 11 yıl önce
o niye ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000