03 Mart 2009, Salı 12:07:25

AEI ve TALTA'dan ortak açıklama

Türk Hava Yolları'nın Schiphol'a inişi sırasında kırıma uğrayan uçağıyla ilgili AEI ve TALTA ortak bir yazılı açıklama yayınladı.
  • Sagolsunlar. Acıklama olmaksızın herhangi bir yorumda bulunmadıkları için ayrıca tebrik ederim.
  • TALTA BU OLAYI TAKIP EDEBILIYORDA UTED (UCAK TEKNISYENLERI DERNEGI) NIYE TAKIP EDEMIYOR!!!!!!!!!!! UCAKCILIKTAN ANLAMIYOLAR GALIBA!!!!!!!!

İşte AEI ve TALTA tarafından yapılan ortak açıklama:

25 Şubat 2009 tarihinde Türk Hava Yolları’na ait bir B737-800 tipi yolcu uçağı Amsterdam – Schipol Havalimanı’na inişi sırasında düşmüştür. Şu ana kadar kazada 9 ölü, 25i ağır 80 yaralı olduğu bilinmektedir.
 
Bizler AEI (Aircraft Engineers International) ve TALTA (THY Teknisyenler Derneği) kazadan dolayı derin bir üzüntü içindeyiz ve şu anda kaza kırım müfettişleri araştırmalarını bitirip, resmi raporlarını yayımlamadan yorum ve spekülasyon yapmanın uygun olmadığını düşünüyoruz.

Kazanın asıl nedeni, “kara kutu” olarak bilinen CVR (Cockpit Voice Recorder) and FDR (Flight Data Recorder) kayıtlarının çözümlenmesinden sonra açıklık kazanacaktır. Bizler de derin bir dikkat içinde kara kutuların çözümlenmesini bekliyoruz.
 
Tüm basınımızı ve kamuoyunu güncel bilgiler geldikçe haberdar etmeye devam edeceğiz. AEI ve TALTA hem Türkiye’de hem de bütün Avrupa’da uçuş emniyetinin daimi takipçisi olacaktır. Türkiye ve Avrupa kamuoyuna duyurulur.
 
Saygılarımızla!
 
Fred Bruggeman,                                                                              Mustafa Bucan ÇOLAK
AEI Genel Sekreteri                                                                         TALTA Genel Sekreteri

AEI ve TALTA'dan ortak açıklama

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sagolsunlar. Acıklama olmaksızın herhangi bir yorumda bulunmadıkları için ayrıca tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TALTA BU OLAYI TAKIP EDEBILIYORDA UTED (UCAK TEKNISYENLERI DERNEGI) NIYE TAKIP EDEMIYOR!!!!!!!!!!! UCAKCILIKTAN ANLAMIYOLAR GALIBA!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000