22 Mayıs 2011, Pazar 08:10:03

ADAYLARDA HEYECAN DORUKTA

THY Teknik A. Ş, THY AO Eğitim Başkanlığı, Kapadokya Meslek Yüksekokulu ve İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğü işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik ikincisi düzenlenen uçak teknisyenliği kursuna 700 kişi başvurdu...
  • tatlısesin dediği gibiurfada oxford vardıda bizmi okumadık.. olum mersinde havacılık okulu vardıda bizmi okumadık.. havacılık myo cıkanlarıda gördük..
  • eger cesaretin yüreğin varsa azıcık delikanlı isen adını ve soyadını yazar mısın...bak bakalım Türkiye de herhangibir hangara girebiliyon mu?
  • bak güzel kardeşim o kadar becerikli isen işkurun programında işin ne? hiç uçak teknisyeni olup harcama kendini zaten olabilcek potansiyel sende de yok gibi. bizim yaptığımız işi bile bilmezsin, uçak görsen azın açık bakarsın, apu nedir desen bilmezsin boş beleş konuşursun. eğer herkes de senin gibiyse vay sizin halinize... ben tedirgin oluyodum bu kadar uçak teknisyeni piyasada napcak die ama boşuna tedirgin olmuşum .sadece kuru kalabalık yaparsın sen fazlasıda olmaz senden. bu kadar seviyesiz adamlarla bizi muhatap eden shyo nun sewgili hocalarının kulaklarınıda yeterince cınlatıyoruz zaten...
  • sen kendi işini 1 saat de kavramayıp bi baltaya sap olamayınca bizim işimize mi göz dikdin seni gibi atıp tutanların ingilizcesini biliyoruz adını soyadı yaşını sölersiniz anca uçak görünce gövdeye vurup vay be diyen senin gibiler adam olmuş gibi duruyo istanbulda yapalan sınavlara girip geçseydiniz o zmn allah biri kaç kere girdin sınava sadece lafta teknisyen olursunuz siz
  • bazıları bir işi 1 saat te,bazıları ise 1 dakika da kavrar,biz zor olanı basaranlardanız,sizin lise de yıllar içerisin de kavradıgınız olayları,biz cok daha kısa sürede kavrıyoruz.bosuna kendi kendinize bos kuruntu yapmayın.herkez kimin egitiminin ne kadar kaliteli oldugunu cok iyi biliyor...zaten sizlerin egitimi yeterli olmus olsa,bizlere ihtiyac olmazdı.biz sizin yapamadıgınızı yapmaya geldik.bırakın bu bos lafları...
  • Şirketlerin insiyatifine göre dağıtılan işkur öğrencileri, yeri geldiğinde tıp ile aynı puanda olan uçak teknisyenliğini seçen üniversiteli öğrenciler ile aynı işi yapıyor... üstelik lise mezunu olması yeterli... Sektörün piyasasını düşürmekten başka birşey değil... Allah uçaklarımıza zeval vermesin... Ciddiyet çok önemli bu sektörde.
  • bir shyo ögrencisi olarak bu tür projeleri sonuna kadar destekliyorum .super muhteşem 6 ayda uçak teknisyeni?havacılık kültürü olmayan, bilgisi yeterli olmayan (6 ayda ne öğrenebilirsin) bu kadar adamla bu sektör nereye kadar gider bunun cvbınıda kimsede bilemez ama ögrencisinin azıcık dahi arkasında durmayan shyo lara yazıklar olsun.
  • sanırım burada özel balon pilot kursu da veriliyor. çok iyi

700 kişiden 583 aday sınava girmeye hak kazanırken, bugün açıklanan sınav sonuçlarıyla yaklaşık 200 aday mülakata çağrıldı.

Mülakatların sonunda kabul edilecek 180 kursiyer, THY Teknik A. Ş'de yürütülen çalışmalarda doğrudan yer alabilecek yetkinlik düzeyine gelecek şekilde 6 ay süreyle eğitimden geçirilecek.

Eğitimler Kapadokya ve İstanbul'da

Eğitimlerin teorik bölümü Nevşehir'de Kapadokya Meslek Yüksekokulunda, uygulama bölümü ise İstanbul'da THY Teknik A. Ş. atölyelerinde yapılacak.

Havacılık sektöründe geçerli dilin İngilizce olması nedeniyle programda ayrıca adayların iyi derecede İngilizce okuma/anlama yeterliliği kazanmaları da sağlanacak.

KURS BOYUNCA İŞKUR'DAN MADDİ DESTEK

Adaylar, program boyunca İŞKUR tarafından belirlenen oranda maddi yardım alacak ve sosyal güvenlik kapsamında bulunacaklar.

Programı başarı ile bitiren adayların, en az yüzde 50'si THY Teknik A. Ş. tarafından istihdam edilecek.

ADAYLARDA HEYECAN DORUKTA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
tatlısesin dediği gibiurfada oxford vardıda bizmi okumadık.. olum mersinde havacılık okulu vardıda bizmi okumadık.. havacılık myo cıkanlarıda gördük..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eger cesaretin yüreğin varsa azıcık delikanlı isen adını ve soyadını yazar mısın...bak bakalım Türkiye de herhangibir hangara girebiliyon mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bak güzel kardeşim o kadar becerikli isen işkurun programında işin ne? hiç uçak teknisyeni olup harcama kendini zaten olabilcek potansiyel sende de yok gibi. bizim yaptığımız işi bile bilmezsin, uçak görsen azın açık bakarsın, apu nedir desen bilmezsin boş beleş konuşursun. eğer herkes de senin gibiyse vay sizin halinize... ben tedirgin oluyodum bu kadar uçak teknisyeni piyasada napcak die ama boşuna tedirgin olmuşum .sadece kuru kalabalık yaparsın sen fazlasıda olmaz senden. bu kadar seviyesiz adamlarla bizi muhatap eden shyo nun sewgili hocalarının kulaklarınıda yeterince cınlatıyoruz zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen kendi işini 1 saat de kavramayıp bi baltaya sap olamayınca bizim işimize mi göz dikdin seni gibi atıp tutanların ingilizcesini biliyoruz adını soyadı yaşını sölersiniz anca uçak görünce gövdeye vurup vay be diyen senin gibiler adam olmuş gibi duruyo istanbulda yapalan sınavlara girip geçseydiniz o zmn allah biri kaç kere girdin sınava sadece lafta teknisyen olursunuz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazıları bir işi 1 saat te,bazıları ise 1 dakika da kavrar,biz zor olanı basaranlardanız,sizin lise de yıllar içerisin de kavradıgınız olayları,biz cok daha kısa sürede kavrıyoruz.bosuna kendi kendinize bos kuruntu yapmayın.herkez kimin egitiminin ne kadar kaliteli oldugunu cok iyi biliyor...zaten sizlerin egitimi yeterli olmus olsa,bizlere ihtiyac olmazdı.biz sizin yapamadıgınızı yapmaya geldik.bırakın bu bos lafları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şirketlerin insiyatifine göre dağıtılan işkur öğrencileri, yeri geldiğinde tıp ile aynı puanda olan uçak teknisyenliğini seçen üniversiteli öğrenciler ile aynı işi yapıyor... üstelik lise mezunu olması yeterli... Sektörün piyasasını düşürmekten başka birşey değil... Allah uçaklarımıza zeval vermesin... Ciddiyet çok önemli bu sektörde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir shyo ögrencisi olarak bu tür projeleri sonuna kadar destekliyorum .super muhteşem 6 ayda uçak teknisyeni?havacılık kültürü olmayan, bilgisi yeterli olmayan (6 ayda ne öğrenebilirsin) bu kadar adamla bu sektör nereye kadar gider bunun cvbınıda kimsede bilemez ama ögrencisinin azıcık dahi arkasında durmayan shyo lara yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanırım burada özel balon pilot kursu da veriliyor. çok iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000