14 Mayıs 2013, Salı 13:50:16

AÇIKLAMALAR KERVANINA UTED DE KATILDI

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) bir açıklama yayınlayarak THY ve Hava İş Sendikası'nı anlaşmaya davet etti, çözüm masada dedi...
  • konuşmalara bak ya hakkaten ancak bu kadar yorumunuz olur . Ancak bu kadar hakkınızı savunursunuz bir teknisyen olarak uted üyeliğim olmadığı için memnunum .hakkımı kendim savunurum sizin gibi efenim" burda şu size daha ucuz olucak" nağmeleri ile teknisyenin yanında olmazsınız . Siz susarak hakkınızı savunun tayyibin tabiriyle taraf olmayan bertaraf olur . sonra da ya bizi cabin bile saymıyor dersiniz eminim çoğunuz hakediyorsunuzdur . Hakkını savunan kim olursa olsun yanındayız
  • bu ne şimdi...millet açıklama yapmadı demesin diye yayınlanmış zoraki bir yazı...kim ipler uted i ve çağrısını...
  • Kesinlikle çok doğru bir açıklama olmuş. Ama ne derse densin insanoğlu çiğ süt emmiş! Rahat batması denen olay= grev(hakkımızı arıyoruz)... milletine, ekonomine zarar vererek kimin neyin hakkını arıyorsun?
  • grev 24 saati bulmadan çözülür sendika 305 ten vazgeçer...thy küçümsenemeycek bir firma ne kadar hamdi bey argo tabirle uçucular belalarınımı istiyorlar desede.....temel bey bu işin piridir gerekli uzlaşmayı sağlar...tabi yönetim temel bey in görevine soyunmadığı müddetçe :)))
  • SON DAKİKAYA KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ YEŞİLLER
  • Isden atildigimizda sizden destek istedik vermediniz.hala neyi konusuyorsun sen!
  • bir sen eksiktin UTED.ama ne yazık ki yürekli olup thy yönetiminin göz göre göre yanlışlarını dile getiremiyorsun.ne şiş yansın ne kebap misali ortada takılıyorsun.yaa allah aşkın bir yürekli kurum-kuruluş kalmamışmı bu ülkede? ayıp,günah..utanıyorum insanlığım adıma..
  • Yorumunuz
  • kardeşim bu adamlar binlerce insanın geleceği ile nasıl oynuyor..

UTED'den yapılan açıklamada:

Saydığer Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız,

Tüm havacılık sektör mensuplarının yakından takip ettiği THY A.O ve Hava-İş Sendikası arasında süregelen 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini sizler gibi biz de yakından takip etmekteyiz. Bulunduğumuz an itibariyle hala tarafların anlaşma sağlanamamış olması ve sendikanın almış olduğu karar gereği 15 Mayıs 2013 SAAT 03:00'te greve çıkacağını ilan etmesi tüm havacılık sektörünün gündemini oluşturmaktadır.

Günümüz mevcut şartları altında başlayacak olan grev uygulaması tüm taraflara zarar vereceği gibi, sektör ve gelişmekte olan ülkemiz için de olumsuz etkilere sahip olacaktır. Bizler son dakikaya kadar bir anlaşma umudu olduğuna inanmakta ve artık bir dünya markası olan THY'nin çalışanlarıyla daha büyük hedeflere ulaşmasını arzularken, tarafların gün içinde tekrar bir araya gelmesini ümit etmekteyiz.

Bu sebeple; mevcut süreçte gerek THY yönetimini, gerekse Hava-İş yönetimini önümüzde kalan 12 saatlik, bizce uzun bir zaman dilimi içerisinde masada uzlaşılması yönünde mevcut tüm imkanların seferber edilmesini, ortak paydada buluşarak tüm çalışanların ve tarafların mutlu olacağı kararlar almasını temenni ediyoruz.

Saygılarımızla

UTED Yönetim Kurulu

AÇIKLAMALAR KERVANINA UTED DE KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

real technic ~ 11 yıl önce
konuşmalara bak ya hakkaten ancak bu kadar yorumunuz olur . Ancak bu kadar hakkınızı savunursunuz bir teknisyen olarak uted üyeliğim olmadığı için memnunum .hakkımı kendim savunurum sizin gibi efenim" burda şu size daha ucuz olucak" nağmeleri ile teknisyenin yanında olmazsınız . Siz susarak hakkınızı savunun tayyibin tabiriyle taraf olmayan bertaraf olur . sonra da ya bizi cabin bile saymıyor dersiniz eminim çoğunuz hakediyorsunuzdur . Hakkını savunan kim olursa olsun yanındayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
line maint ~ 11 yıl önce
bu ne şimdi...millet açıklama yapmadı demesin diye yayınlanmış zoraki bir yazı...kim ipler uted i ve çağrısını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat personel ~ 11 yıl önce
senin iplemediğin dernek işçilerin hiçbir zaman kırılmaması üzülmemesi için çaba göstermekten başka ne yaptı? sayın şahıs seni kim ipliyoki abidik gubidik yorum yazıyosun? önce bi hakkını savun sonra millete çamur at.
Kesinlikle, ~ 11 yıl önce
Kesinlikle çok doğru bir açıklama olmuş. Ama ne derse densin insanoğlu çiğ süt emmiş! Rahat batması denen olay= grev(hakkımızı arıyoruz)... milletine, ekonomine zarar vererek kimin neyin hakkını arıyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
grev 24 saati bulmadan çözülür sendika 305 ten vazgeçer...thy küçümsenemeycek bir firma ne kadar hamdi bey argo tabirle uçucular belalarınımı istiyorlar desede.....temel bey bu işin piridir gerekli uzlaşmayı sağlar...tabi yönetim temel bey in görevine soyunmadığı müddetçe :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAY BEE ~ 11 yıl önce
SON DAKİKAYA KADAR AKLINIZ NEREDEYDİ YEŞİLLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 11 yıl önce
Isden atildigimizda sizden destek istedik vermediniz.hala neyi konusuyorsun sen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYIP ~ 11 yıl önce
bir sen eksiktin UTED.ama ne yazık ki yürekli olup thy yönetiminin göz göre göre yanlışlarını dile getiremiyorsun.ne şiş yansın ne kebap misali ortada takılıyorsun.yaa allah aşkın bir yürekli kurum-kuruluş kalmamışmı bu ülkede? ayıp,günah..utanıyorum insanlığım adıma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yınatt ~ 11 yıl önce
kardeşim bu adamlar binlerce insanın geleceği ile nasıl oynuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000