09 Kasım 2021, Salı 18:09:51

"AB THY'yi kara listeye alabilir" iddiası

Türk Hava Yolları'nın Belaruslu göçmen taşıdığı gerekçesiyle AB tarafından kara listeye alınabileceği iddia edildi.
  • Minks ucuslarında deporte olmayan var mı ? Her sefer en az 6-7 kişi deporte zaten. Kaçak insanların favori bölgesi Belarus.
  • Yürüyün gidin işinize iki yüzlüler. Her haltı kendi çıkarına döndürmek için çamur at atmayacakları devlet, kurum yok bu AB'nin.
  • Burada havacılık anlaşmalarına göre ve de uluslararası kurallara göre yolcu taşıyan bir hava yolu nasıl olurda böyle bir sebepten dolayı sorumlu tutulabilir. Uluslararası bir kısıtlama ve yaptırıp çıkarıldıda haberimiz mi olmadı. Bence sırf gündem oluşturmak için yapılan açıklama ve haberler bunlar. Ne de olsa şu sıralar Türkiye ye yönelik sallamak moda, prim yapıyor. Bu konu sadece haber olur bence başka bir şey çıkmaz.
  • Thy bu yapar ama sopayı görünce de tıpış tıpış geri adım atar.
  • Yetersiz yoneticiler Tk kesin batiracak kurtulmasi zor
  • nerden saldirsak diye bakiyorlar
  • Kara listeye Alırsa kçö ilan edilir. Bütün gelir düşüşlerinin acısı çalışana kesilir. Tis imzalanmaz yada feragat yapılır. Yol paraları verilmez, biz bize yeteriz denir. Yatı yapılmaz, shgm den 30 saate kadar muafiyet alınır. Olmaz mı? Oyle bir olur ki yeter ki gelir düşsün. Borca girmeyin sakın.

Türk Hava Yolları'nın Belaruslu göçmen taşıdığı gerekçesiyle AB tarafından kara listeye alınabileceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Polonya Belarus'u sınır bölgede silahlı saldırı düzenlemekle suçlamış ve iki ülke arasında bir kriz yaşanmıştı. Son dönemlerde Belaruslu göçmenlerin sayısının sürekli olarak artması ve benzer krizlerin yaşanması AB tarafında da tedirginliğe neden oldu.

Bu kapsamda AB Komisyonu, Türk Hava Yolları'nın Belaruslu göçmen taşıyarak göçmen sorununu büyüttüğü gerekçesiyle kara listeye alınabileceğini bildirdi.

Öte yandan iki üst düzey AB yetkilisi Josep Borrell ve Margaritis Schinas'ın Minsk'e uçuşları durdurmaları için Ermenistan, Mısır, Irak, Ürdün, Lübnan, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere seyahat edecekleri belirtildi.

Brüksel merkezli EUobserver haber sitesinde yer alan iddiaya göre; AB yetkililerinin THY'yi uyardığı ancak göçmen seyahatinin devam etmesi nedeniyle kara listenin gündeme alınacağı öne sürüldü.

"AB THY'yi kara listeye alabilir" iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

? ~ 2 yıl önce
Minks ucuslarında deporte olmayan var mı ? Her sefer en az 6-7 kişi deporte zaten. Kaçak insanların favori bölgesi Belarus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 2 yıl önce
Yürüyün gidin işinize iki yüzlüler. Her haltı kendi çıkarına döndürmek için çamur at atmayacakları devlet, kurum yok bu AB'nin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 2 yıl önce
Burada havacılık anlaşmalarına göre ve de uluslararası kurallara göre yolcu taşıyan bir hava yolu nasıl olurda böyle bir sebepten dolayı sorumlu tutulabilir. Uluslararası bir kısıtlama ve yaptırıp çıkarıldıda haberimiz mi olmadı. Bence sırf gündem oluşturmak için yapılan açıklama ve haberler bunlar. Ne de olsa şu sıralar Türkiye ye yönelik sallamak moda, prim yapıyor. Bu konu sadece haber olur bence başka bir şey çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 2 yıl önce
Thy bu yapar ama sopayı görünce de tıpış tıpış geri adım atar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmmm-Gorunen ~ 2 yıl önce
Yetersiz yoneticiler Tk kesin batiracak kurtulmasi zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydaaa ~ 2 yıl önce
nerden saldirsak diye bakiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav ~ 2 yıl önce
Kendi milletin senin sözüne destek olmuyor
Exfo ~ 2 yıl önce
Kara listeye Alırsa kçö ilan edilir. Bütün gelir düşüşlerinin acısı çalışana kesilir. Tis imzalanmaz yada feragat yapılır. Yol paraları verilmez, biz bize yeteriz denir. Yatı yapılmaz, shgm den 30 saate kadar muafiyet alınır. Olmaz mı? Oyle bir olur ki yeter ki gelir düşsün. Borca girmeyin sakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000