19 Temmuz 2013, Cuma 07:49:30

54 YILLIK HASRET RESMEN SONA ERİYOR

Kastamonu Havalimanı bugün Başbakan Erdoğan'ın katılımı ile resmen açılıyor...
  • Divert sadece Kastamonu meydanindami sizi rahatsiz ediyor?daha yeni acildi meydan kaldiki Kastamonu meydani rakim olarak sehirden yuksektir hele bir kis gecsin bakalim Turkiyede kis sartlarinda Kastamonuyla kiyaslandiginda cok daha zor meydanlar var!!!
  • yorum yapanlar siz daha açılmadan beyninizde kapatmışınız Kastamonmu havalimanını, sizin gibi düşünenlerde yıllarca buranaın kapalı kalması için elinden geleni yaptı,fakat şu an engelleyemedikleri için anca karalama kampanyası yapıcaklar, KSF ilk yapıldığında bir çok ilde havba alanı bile yoktu, birilerinin işine gelmediği için havalimanı kapama devri bitti artık geçmişte kaldı sizin düşünceleriniz gibi, eğer illada protesto edip karalama yapacaksanız kullanmyın uçakları, Aksakal Huzur Özlem vb. otobüs firmaları var
  • doluluk oranlarını görelim bakalım, herşeyin bir matematiği var...
  • Kis mevsimi geldiginde baslariz "divert"lere KFSde.

Türkiye'nin 50. havalimanı 54 yıllık aranın ardından bugün Başbakan Erdoğan'ın katılımı ile resmen açılacak.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in de katılacağı açılışa gelmek isteyen vatandaşlara ücretsiz servis tahsis edilecek.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bekaş, uçak seferlerinin başladığını, doluluk oranlarının iyi gittiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Uçuşlara haftada 4 seferle başladık. İnşallah resmi açılıştan sonra doluluk oranları daha da artacaktır çünkü Kastamonu'nun çok çeşitli potansiyeli mevcut.  Bu seferlerin çok kısa sürede artırılacağına inanıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) buna açık. Diğer hava yolu şirketlerimizden de çeşitli talepler söz konusu. Kısa sürede günde bir uçağa, ilerleyen zamanlarda da günde 2 uçağa ulaşmayı umuyoruz."

 

54 YILLIK HASRET RESMEN SONA ERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kıs a cevap ~ 11 yıl önce
Divert sadece Kastamonu meydanindami sizi rahatsiz ediyor?daha yeni acildi meydan kaldiki Kastamonu meydani rakim olarak sehirden yuksektir hele bir kis gecsin bakalim Turkiyede kis sartlarinda Kastamonuyla kiyaslandiginda cok daha zor meydanlar var!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil havacı ~ 11 yıl önce
yorum yapanlar siz daha açılmadan beyninizde kapatmışınız Kastamonmu havalimanını, sizin gibi düşünenlerde yıllarca buranaın kapalı kalması için elinden geleni yaptı,fakat şu an engelleyemedikleri için anca karalama kampanyası yapıcaklar, KSF ilk yapıldığında bir çok ilde havba alanı bile yoktu, birilerinin işine gelmediği için havalimanı kapama devri bitti artık geçmişte kaldı sizin düşünceleriniz gibi, eğer illada protesto edip karalama yapacaksanız kullanmyın uçakları, Aksakal Huzur Özlem vb. otobüs firmaları var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil ~ 11 yıl önce
isteyen eleştirir katlanacan sık dişini bişey olmaz !
doluluk ~ 11 yıl önce
doluluk oranlarını görelim bakalım, herşeyin bir matematiği var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIS ~ 11 yıl önce
Kis mevsimi geldiginde baslariz "divert"lere KFSde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumunuz ~ 11 yıl önce
Yorumunuz dam üstünde saksagan.... gibi olmuş,,Rahatsızmı oldunuz bu gelişmelerden...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000