10 Şubat 2013, Pazar 08:21:04

5 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERİLECEK

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, inşaatı devam eden Diyarbakır Havalimanı'nın tamamlanmasının ardından yılda 5 milyon yolcuya hizmet verilebileceğini belirtti...
  • Eminimki senin memleketinden daha sıcak kanlı insanlar ,daha misafirperver olduklarından eminim.Sınırlarını ayırmak isteyen zihniyetle ,yatırım yapılmamasını isteyen zihniyet aynı kefedesiniz.
  • Ozerklim isteyen toprak butunlugunu bozanlar irkci degil de sorunlari cozelim sonra yatirim yapalim diyen mi irkci ? Ilginc hem de cok ilginc! Durduk yere ne diye yatirim yapilsin Vatanin askerini polisini doktorunu ogretmenini katleden zihniyete. Hem silah cek hem tehdit et hemde yatirim iste ? Ilk basta bolge halki kendi icindeki pisliklerden arinim o yatirimi yapacak ve desteklicek insanlara guven vermeli.
  • sen kimsin,kim olarak çözüm öneriyosun.
  • Bu bolgeler bizden kopmak istiyorken neden hala yatirim yapiyoruz? İlk once sorunlari cozelim sonra hizmet verelim.

Vali Mustafa Toprak, nezaket ziyaretinde bulunan Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Toprak, Diyarbakır'da günlük karşılıklı olmak üzere toplam 34 uçuşun THY, Anadolu Jet, Onurair, Pegasus, ve SunExpress aracılığıyla gerçekleştirildiğini söyledi.


Anadolu Jet tarafından nisan ayından itibaren karşılıklı olarak Ankara-Diyarbakır ve Diyarbakır-İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına 4 uçuşun gerçekleştirilecek olmasının güzel bir gelişme olacağını kaydeden Toprak, bundan dolayı Anadolu Jet yöneticilerine teşekkür etti.

"İnşaatı devam eden Diyarbakır Havalimanı'nın tamamlanmasının ardından yılda 5 milyon yolcuya hizmet verilebilecek" diyen Toprak, 257 milyon liraya mal olacak Diyarbakır Havalimanı'nın 87 bin metrekare kapalı alana ve bin 38 araçlık otoparka sahip olacağını vurguladı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla Diyarbakır'ın modern ve uluslar arası uçuşları da kapsayacak terminal binasına kavuşacağını dile getiren Toprak, tamamlanacak çalışmalarla aynı anda 6 uçağın körükle terminallere bağlanabilmesinin ve 4 tane uçağın da apron içerisinde yolcu indirip bindirebilmesinin havaalanının hizmet kalitesini arttıracağını aktardı.

Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan da Diyarbakır'daki hava ulaştırmacılığında yapılan faaliyetleri yakından takip ettiklerini, bu yıl nisan ayı itibariyle Ankara-Diyarbakır uçuşlarının karşılıklı olarak günde 4 seferden, 5 sefere çıkarılacağını bildirdi.

Diyarbakırlıların Ankara'ya ulaşımları ve Ankara üzerinden kısa bekleme süreleri ile Anadolu'nun dört bir yanına seyahat etme imkanına kavuşacağını belirten Doğan, ayrıca Ankara'dan Diyarbakır'a ilave seferlerin vatandaşların ihtiyacı için önemli olacağı bilgisini verdi.

5 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERİLECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

IRKÇI? ~ 11 yıl önce
Eminimki senin memleketinden daha sıcak kanlı insanlar ,daha misafirperver olduklarından eminim.Sınırlarını ayırmak isteyen zihniyetle ,yatırım yapılmamasını isteyen zihniyet aynı kefedesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkci mi ? ~ 11 yıl önce
Ozerklim isteyen toprak butunlugunu bozanlar irkci degil de sorunlari cozelim sonra yatirim yapalim diyen mi irkci ? Ilginc hem de cok ilginc! Durduk yere ne diye yatirim yapilsin Vatanin askerini polisini doktorunu ogretmenini katleden zihniyete. Hem silah cek hem tehdit et hemde yatirim iste ? Ilk basta bolge halki kendi icindeki pisliklerden arinim o yatirimi yapacak ve desteklicek insanlara guven vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ırkçı ~ 11 yıl önce
sen kimsin,kim olarak çözüm öneriyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kopmak isteyen ~ 11 yıl önce
Bu bolgeler bizden kopmak istiyorken neden hala yatirim yapiyoruz? İlk once sorunlari cozelim sonra hizmet verelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyarbakırlı... ~ 11 yıl önce
bu ülkenin sınırları belliyse dünya ayağı kalksa bile bu ülkenin sınırları hep aynı kalacaktır.varsın koparmak isteyenler düşsel güçlerini geliştirsinler.yatırımların yapılması daimi olur inş.
diyarbakırlıyız ~ 11 yıl önce
sen kimsin pardon ? Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Diyarbakır'ımıza böyle bir yatırımın yapılması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor, çekemediğiniz ne anlamış değilim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000