31 Ocak 2014, Cuma 18:28:35

FLAŞ FLAŞ FLAŞ! 305 İŞE GERİ DÖNÜYOR

Türk Hava Yolları ile Hava İş sendikası arasında 21 Aralık 2013 tarihinde imzalanan 24. TİS'in ardından flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
  • Bana tazminatimi versinler omur boyu dua ederim!! İstemiyorum ucmakk!!
  • Hangi koşullarda geri dönüyor? Bu önemli.
  • "Android Uygulaması" rumuzu ile aşşağıda 5 ayrı yorum yapan SATILIK - KADROLU YORUMCU; Uşaklık etmeyi bırak!Yalan yorumlar yazmayı bırak!İşçiyi APTAL yerine koymayı bırak! Çünkü yaptığın yorumlar çok sırıtıyor :)) Doğrunun yanında ol.Söz daha fazla ödiycem sana :))
  • "ALİ KEMAL TATLIBAL" KİMDİR? Tatlıbal, işten atılan 305 işçinin aleyhinde, işveren lehine şahitlik yapan kişidir. Hava İş’in genel başkanı olarak seçilen Ali Kemal Tatlıbal,kanunsuz eylem iddiasıyla için işten atılan işçilerin davasında THY yönetimin tanığı olarak yer alan kişidir.  Ali Kemal Tatlıbal’ın ifadesinin bir bölümü şöyle: “Dava Tanığı: Ali Kemal Tatlıbal, THY’de Personel Başkanlığı’nda süre takip şefi olarak 3 yıldan beri çalıştığını, davacıyı tanımadığını, kendisinin personel başkanlığı tarafından grev durumunu gözlemlemek ve kararsız kalmış uçucu ekibe uçmaları telkininde bulunmak üzere görevlendirildiğini, kararsız kalmış personele greve katılmaları durumunda işsiz kalacaklarını bildirdiğini…” Ali Kemal Tatlıbal’ın, AKP’nin 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal’ın oğludur. Ali Kemal Tatlıbal Anayasa Referandumu’nda “evet” kampanyası yürüterek AKP’ye destek olan Genç Birlik oluşumunun eski genel başkanıdır.
  • Sendikamizin arkasindayiz,daha utanmadan konuşuyorsunuz. Adamlar birbuçuk sene işten uzaklaşmış bizlere ekmeği mızı geri veriyorlar sizler ne utanmaz adamsınız ona buna çamur atıyorsunuz. Ali Kemâl başkana sonuna kadar destek veriyoruz.
  • 305 arasından bazı arkadaşlarımız Sendika'yı aradılar. Aldıkları cevap 10 Şubat'a kadar evrakların hazırlanıp eğitime çağrılacakları yönünde oldu. Fakat hangi şartlarla işe dönecekleri belli değil. Davası devam edenlerin yada olumsuz sonuçlananların durumu belli değil. İmzaların eksik olması imzalanmış mutabakatın şartlarını açıklamanıza engelmiş gibi yansıtılması çok saçma. Zira TİS süreci üstü kapalı götürülmüş iptal edildiği iddia edilen REV3 ile ilgili hiçbir adım atılmadığı sonrasında ortaya çıkmıştı. Aynı şekilde son dakika insanları yeni işe girecek personel şartları ile işe alacağınızı felan söylemeye kalkmayın. Hepimiz biliyoruz ki maalesef bu şartları da kabul edip iş başı yapacak arkadaşlarımız olacaktır. Fakat sakın ola ki olası kabul edilemez şartları kabul etmeyenler hakkında "BİZ İŞ BAŞI YAPMAYI SAĞLADIK ONLAR KABUL ETMEDİ" şeklinde suçlamaya kalkmayın. Çok şey değil ŞEFFAFLIK DÜRÜSTLÜK istiyoruz. !!! Bu arada Ayçin'den yolsuzlukların hesabını ne zaman soracaksınız !!!
  • Çok şükür isimize dönüyoruz. Atilay aycin bizleri mahvetti ailemiz dağıldı. Yeni sendika yonetimimizden Allah razı olsun.
  • Tatlıbal yönetiminin KADROLU YORUMCULARI iş başında yine."Yeni sendika yönetiminden allah razı olsun,yeni yönetin sayesinde işimize dönüyoruz,yaşasın TATLIBAL BAŞKAN vs vs...." şeklinde yorum yazan kadrolu yorumcular dışarıdan bakıldığında o kadar sırıtıyorsunuz ki görme gitsin. Bırakın yeni İŞVEREN GÜDÜMLÜ SENDİKA YÖNETİMİNİ işçiye kabul ettirmek için insanların algılarını yönetmeyi,IMAGE MAKER'lık yapmayı da,icraat yapın.Ancak böyle ispatlarsınız rüştünüzü,SATILIK OLMADIĞINIZI,UŞAKLIK ETMEDİĞİNİZİ. Burada YORUM SHOW yaparak bi halt edemezsiniz.Kimseyi aptal yerine koymaya kalkmayın! Hoş kiralık olduğunuz için bunu asla ispat edemeyeceksiniz.Topçu ne derse ancak onu yapabilirsiniz.THY SENDİKA BAŞKANLIĞI :))
  • Yorumlara bakiyorum da ne kadar kendini bilmez varsa hepsi burda atip tutuyor.305olmasaydi gre hakkın bile olmayacaktı.Hos o hakkı ı geri aldın da noldu Kullanma yurekliligini bile gosteremedin sayin kompit korkaklari.Sonrada utanmada 305i terorist ilan ediyorsun.Ise alinmasinlar diyorsun.Amir azaalamak kim sen kim.Kokpitte sirket aleyshi de konusanlar kabinde daha fazla.siz sadece aglar ve camur atarsiniz.305in yuvasi dagildi.aç kaldi.bir suru haksizliga maruz kaldi ama hicbir zaman senin is arkadaslarina dedigin gibi"hakettiler onlar bunu,beter olsunlar"diyecek kadar INSANLIKTAN uzaklasmadılar...
  • Kaptan sen işine bak önüne konan otları ye sakın etrafta ne oluo ne bitio diye düşünme senin yerine hakları için savaşanlar var nasış olsa
Türk Hava Yolları ile Hava İş sendikası arasında 21 Aralık 2013 tarihinde imzalanan 24. TİS'in ardından flaş bir gelişme yaşandı.
 
Hava İş Sendikası'nın yeni yönetimi ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle grevdeki personel ile 305 kişinin işe dönüşüyle ilgili ilk adım atılmıştı.
 
29 Mayıs 2012'deki eylem nedeniyle işten çıkarılan 305 personelin işe dönüşünün önü açıldı. Bugün 305 için bir araya gelen Hava İş ve THY yönetimi işe geri dönüş için anlaşma sağladı.
 
Hamdi Topçu başkanlığındaki THY yönetiminin 305'in işe dönüşüyle ilgili mütabakatı imzaladığı ancak toplantıya katılamayan 2 yönetim kurulu üyesinin imzalarının eksik olduğu öğrenildi.
 
Pazartesi günü bir açıklama yapması beklenen Hava İş'in mutabakatın detayları ve işe dönüş süreçlerini açıklayacağı da gelen bilgiler arasında.
 
Öte yandan kaç kişinin işe geri döneceği konusunda bilgi edinilemedi.
 
Airporthaber'in edindiği bilgilere göre; 305'ten işe dönüş için başvuru yapacak olanların tazeleme eğitimlerinin ardından iş başı yapabileceği öğrenildi.
 
AirportHaber Özel
FLAŞ FLAŞ FLAŞ! 305 İŞE GERİ DÖNÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Ptesi ~ 10 yıl önce
Bana tazminatimi versinler omur boyu dua ederim!! İstemiyorum ucmakk!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hangi koşullarda geri dönüyor? Bu önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"KADROLU YORUMCU"ya! ~ 10 yıl önce
"Android Uygulaması" rumuzu ile aşşağıda 5 ayrı yorum yapan SATILIK - KADROLU YORUMCU; Uşaklık etmeyi bırak!Yalan yorumlar yazmayı bırak!İşçiyi APTAL yerine koymayı bırak! Çünkü yaptığın yorumlar çok sırıtıyor :)) Doğrunun yanında ol.Söz daha fazla ödiycem sana :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DERS 1 ~ 10 yıl önce
"ALİ KEMAL TATLIBAL" KİMDİR? Tatlıbal, işten atılan 305 işçinin aleyhinde, işveren lehine şahitlik yapan kişidir. Hava İş’in genel başkanı olarak seçilen Ali Kemal Tatlıbal,kanunsuz eylem iddiasıyla için işten atılan işçilerin davasında THY yönetimin tanığı olarak yer alan kişidir.  Ali Kemal Tatlıbal’ın ifadesinin bir bölümü şöyle: “Dava Tanığı: Ali Kemal Tatlıbal, THY’de Personel Başkanlığı’nda süre takip şefi olarak 3 yıldan beri çalıştığını, davacıyı tanımadığını, kendisinin personel başkanlığı tarafından grev durumunu gözlemlemek ve kararsız kalmış uçucu ekibe uçmaları telkininde bulunmak üzere görevlendirildiğini, kararsız kalmış personele greve katılmaları durumunda işsiz kalacaklarını bildirdiğini…” Ali Kemal Tatlıbal’ın, AKP’nin 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal’ın oğludur. Ali Kemal Tatlıbal Anayasa Referandumu’nda “evet” kampanyası yürüterek AKP’ye destek olan Genç Birlik oluşumunun eski genel başkanıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sendikamizin arkasindayiz,daha utanmadan konuşuyorsunuz. Adamlar birbuçuk sene işten uzaklaşmış bizlere ekmeği mızı geri veriyorlar sizler ne utanmaz adamsınız ona buna çamur atıyorsunuz. Ali Kemâl başkana sonuna kadar destek veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞÇİ ÖNDERLERİ ~ 10 yıl önce
305 arasından bazı arkadaşlarımız Sendika'yı aradılar. Aldıkları cevap 10 Şubat'a kadar evrakların hazırlanıp eğitime çağrılacakları yönünde oldu. Fakat hangi şartlarla işe dönecekleri belli değil. Davası devam edenlerin yada olumsuz sonuçlananların durumu belli değil. İmzaların eksik olması imzalanmış mutabakatın şartlarını açıklamanıza engelmiş gibi yansıtılması çok saçma. Zira TİS süreci üstü kapalı götürülmüş iptal edildiği iddia edilen REV3 ile ilgili hiçbir adım atılmadığı sonrasında ortaya çıkmıştı. Aynı şekilde son dakika insanları yeni işe girecek personel şartları ile işe alacağınızı felan söylemeye kalkmayın. Hepimiz biliyoruz ki maalesef bu şartları da kabul edip iş başı yapacak arkadaşlarımız olacaktır. Fakat sakın ola ki olası kabul edilemez şartları kabul etmeyenler hakkında "BİZ İŞ BAŞI YAPMAYI SAĞLADIK ONLAR KABUL ETMEDİ" şeklinde suçlamaya kalkmayın. Çok şey değil ŞEFFAFLIK DÜRÜSTLÜK istiyoruz. !!! Bu arada Ayçin'den yolsuzlukların hesabını ne zaman soracaksınız !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok şükür isimize dönüyoruz. Atilay aycin bizleri mahvetti ailemiz dağıldı. Yeni sendika yonetimimizden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kih kih Kihh kihh :) ~ 10 yıl önce
Tatlıbal yönetiminin KADROLU YORUMCULARI iş başında yine."Yeni sendika yönetiminden allah razı olsun,yeni yönetin sayesinde işimize dönüyoruz,yaşasın TATLIBAL BAŞKAN vs vs...." şeklinde yorum yazan kadrolu yorumcular dışarıdan bakıldığında o kadar sırıtıyorsunuz ki görme gitsin. Bırakın yeni İŞVEREN GÜDÜMLÜ SENDİKA YÖNETİMİNİ işçiye kabul ettirmek için insanların algılarını yönetmeyi,IMAGE MAKER'lık yapmayı da,icraat yapın.Ancak böyle ispatlarsınız rüştünüzü,SATILIK OLMADIĞINIZI,UŞAKLIK ETMEDİĞİNİZİ. Burada YORUM SHOW yaparak bi halt edemezsiniz.Kimseyi aptal yerine koymaya kalkmayın! Hoş kiralık olduğunuz için bunu asla ispat edemeyeceksiniz.Topçu ne derse ancak onu yapabilirsiniz.THY SENDİKA BAŞKANLIĞI :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpite cevap ~ 10 yıl önce
Yorumlara bakiyorum da ne kadar kendini bilmez varsa hepsi burda atip tutuyor.305olmasaydi gre hakkın bile olmayacaktı.Hos o hakkı ı geri aldın da noldu Kullanma yurekliligini bile gosteremedin sayin kompit korkaklari.Sonrada utanmada 305i terorist ilan ediyorsun.Ise alinmasinlar diyorsun.Amir azaalamak kim sen kim.Kokpitte sirket aleyshi de konusanlar kabinde daha fazla.siz sadece aglar ve camur atarsiniz.305in yuvasi dagildi.aç kaldi.bir suru haksizliga maruz kaldi ama hicbir zaman senin is arkadaslarina dedigin gibi"hakettiler onlar bunu,beter olsunlar"diyecek kadar INSANLIKTAN uzaklasmadılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptana ~ 10 yıl önce
Kaptan sen işine bak önüne konan otları ye sakın etrafta ne oluo ne bitio diye düşünme senin yerine hakları için savaşanlar var nasış olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000