09 Haziran 2020, Salı 15:42:36

301 Türk THY'nin özel seferiyle yurda getirildi

Kanada’da bulunan 301 Türk vatandaşı Türk Hava Yolları'nın (THY) özel seferiyle Türkiye'ye getirildi. İstanbul Havalimanı'nda sağlık kontrolünden geçirilen yolcular 14 gün evlerinde karantinada olacaklar.
  • Dikkat ederseniz gelenler hep aynı tip insanlar. Kardeşim giderken bana mı sordunuz. Bunlara harcanan paralara yazık.
  • Devletimiz varolsun
  • Sıkışınca canım memleketim. Ne güzel dünya
  • Suudi Arabistan’a da tahliye uçuş istiyoruz
  • Gelenler güya ülkeleriyle gurur duyarlar,devlete zeval vermesin derler ama orada yaşamaktan da vazgeçmezler,başları sıkışınca buraya gelirler yarın herşey düzelince de koşa koşa geri giderler. Dünya üstünde bizim kadar tuhaf,para ve çıkar için her kılığa girebilecek,tamahkar başka kaç millet vardır acaba?
  • Bende 3 aydır ispanyada bekliyoru Konsolosluğa da yazdık.Bilet iade parasınıda alamadık daha.THY iyiymiş

Kanada’da bulunan 301 Türk vatandaşı Türk Hava Yolları'nın (THY) özel seferiyle Türkiye'ye getirildi. İstanbul Havalimanı'nda sağlık kontrolünden geçirilen yolcular 14 gün evlerinde karantinada olacaklar.

Kanada’da bulunan ve Korona virüs nedeniyle uluslararası seferlerin iptal edilmesiyle yurda dönemeyen 301 Tük vatandaşı özel seferlere Türkiye’ye getirildi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) özel seferiyle Türkiye'ye getirilen yolcular, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilip ateşleri ölçüldü. Pasaport kontrolü öncesinde kendileri için hazırlanan sağlık, iletişim ve adres bilgilerinin yer aldığı formları doldurarak Türkiye'ye giriş yapan yolcular 14 gün evlerinde karantinada olacaklar.
Yurda dönen yolculardan Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Cem Çal, “Öğrenciydim. Ülkeme geri döndüm. 2,5 aydır uçak arıyordum. Başkonsolosluğumuz sağ olsun kurtardılar bizi. Uzun bir yolculuktu. Aileme görmeye geldim. Seferler açılırsa Eylül’de geri döneceğim” dedi.

“Ülkemle gurur duyuyorum”

Kızı Lale ve oğlu Kemal ile birlikte yurda dönene Deniz Tura, ülkeye dönebilmelerinde emeği geçenlere teşekkür etti
Tura "Ailevi sebeplerden dolayı gelmemiz gerekiyordu, gelemiyorduk. Yolculuğumuz çok iyi geçti. THY çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Olağanüstü durumda hostesler, pilotlar aşırı zor şartlarda bizi buraya getirdiler. Toronto Pearson Havalimanı'na vardığımızda iki uçak kalkıyordu. Biri Türkiye'ye, biri Londra'ya. Bütün havalimanı boştu. Ülkemle gurur duyuyorum. Gurbette bizi unutmadıkları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

“14 gün evimizde izolede olacağız”

Bir diğer yolcu Fatih İnmez ise yaptığı açıklamada “Allah devletimize zeval vermesin. Beklediğimiz bir kurtarma uçuşuydu. Sevindik. Devletimize, milletimize teşekkür ederiz. 14 gün evimizde izolede olacağız. Umarım uçuşlar bir an önce başlar " ifadelerini kullandı.

301 Türk THY'nin özel seferiyle yurda getirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Gelenler ~ 4 yıl önce
Dikkat ederseniz gelenler hep aynı tip insanlar. Kardeşim giderken bana mı sordunuz. Bunlara harcanan paralara yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat 58 ~ 4 yıl önce
Devletimiz varolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melbourne ~ 4 yıl önce
Yolcular bedava’ya gelmiyor, yolcular kendi biletini oluyor, cogu ulkeler varandaslari magdur kalmasin icin ozel seferler duzenlendi.
Ali ~ 4 yıl önce
Sıkışınca canım memleketim. Ne güzel dünya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavid19 ~ 4 yıl önce
Seçim var cınım
Airporthaber ~ 4 yıl önce
Suudi Arabistan’a da tahliye uçuş istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Gelenler güya ülkeleriyle gurur duyarlar,devlete zeval vermesin derler ama orada yaşamaktan da vazgeçmezler,başları sıkışınca buraya gelirler yarın herşey düzelince de koşa koşa geri giderler. Dünya üstünde bizim kadar tuhaf,para ve çıkar için her kılığa girebilecek,tamahkar başka kaç millet vardır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Man ~ 4 yıl önce
10 numara tespit!
gulsen ~ 4 yıl önce
Azerbaycana da istiyoruz tahliye ucuşu 4aydir burda maduruz
Ali ~ 4 yıl önce
Bende 3 aydır ispanyada bekliyoru Konsolosluğa da yazdık.Bilet iade parasınıda alamadık daha.THY iyiymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ist mdr ~ 4 yıl önce
Işiniz gücünüz para para bi bekle sabret

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000