09 Mart 2019, Cumartesi 17:02:43

20 yıllık THY serüveni sona erdi

Türk Hava Yolları (THY) Entegre Operasyon Kontrol Başkanı Fatih Kaçmaz, Qatar Airways'e transfer oldu.
  • Katar Air THY yi satın alınca tekrar beraber çalışaçaksınız özlemenize fırsat bile olmıyacak...
  • Fatih Kaçmaz, başkanlıktan alındığında alkışlarla uğurlanmıştır. Bir çok başkan biliriz, arkasına bile bakmadan gitmiştir maalesef.Şirketimiz için çok faydalı işler yapmıştır ve bence çok büyük bir kayıptır. İnşallah yeni göevinde de çok büyük işler yapacaktır.
  • Fatih beyi tanırım.Çok iyi ve donanımlı insandır.Bence futbol federasyonu başkanı olsa ülkeye daha çok katkısı olur.Yıldırım DEMİRÖREN'den sonra oluşan derin boşluğu ancak Fatih bey doldurabilir.Eyyam yapmadan, adaletli, verimli ve mantıklı bir yönetici profili sergileyeceğini çook iyi biliyorum.İnşallah birileri sesimi duyar
  • Fatih kaptana başarılar dileriz. Erkan Akçay Kaptan Tecrüsesi ve bilgi seviyesiyle çok daha iyi seviyelere getirecektir THYyi. Güvenimiz sonsuz
  • İrfan kaptan da gitti Qatar Airlinese Onu niye haber yapmıyorsunuz.Çoğu pilotu her yönden cebinden çıkaracak genç dinamik bir değer.
  • hayırlı olsun. İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur.
  • Thy, yöneticilerine malesef etik ve gizlilik sözleşmesi imzalatmiyor 2016 yilinda isten atilmaya calisilan ancak ikale ile sirketten ayrilan ve Pegasus Iskandinavya Bolge Muduru olan Selim Soyer buna guzel bir ornek.
  • Fatih Kaptan OCC de yillarin tecrubesine sahip. THY nin elinden kacirdigini Qatar kapti
  • Bu arkadaşın ne gibi özelliği var ki burada haber oluyor? Yoksa airport haber'de tanıdıkları mı var?
  • Fatih kaçmaz,bilginiz ve görüldüğü üzere kaçmış:))

Türk Hava Yolları (THY) Entegre Operasyon Kontrol Başkanı Fatih Kaçmaz, Qatar Airways'e transfer oldu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY'den emekliliğini isteyen Fatih Kaçmaz, Qatar Airways'te Operasyon Kontrol Merkezi'nin (OCC) başına geçiyor. Uzun süredir THY'de görev yapan Kaçmaz, çeşitli projelerde ve THY'nin operasyon merkezinin büyütülmesinde önemli rol oynamıştı.

Yaklaşık 20 yıldır THY'de görev yapan Kaçmaz'ın 10 Mart itibariyle Qatar'daki görevine başlayacağı öğrenildi.

Kaçmaz, vedasını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; Sevgili Arkadaşlarım. 20 yıldır bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Türk Hava Yollarından emekli olarak ayrılıyorum. 10 Mart 2019'da kısmetse yine dünya devleri arasında olan 5 yıldızlı bir Hava Yolunda VP, IOC olarak göreve başlıyorum. Saygılar, sevgiler.

©AirportHaber

20 yıllık THY serüveni sona erdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Özlemeye gerek yok ~ 5 yıl önce
Katar Air THY yi satın alınca tekrar beraber çalışaçaksınız özlemenize fırsat bile olmıyacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Ahm ci ~ 5 yıl önce
Fatih Kaçmaz, başkanlıktan alındığında alkışlarla uğurlanmıştır. Bir çok başkan biliriz, arkasına bile bakmadan gitmiştir maalesef.Şirketimiz için çok faydalı işler yapmıştır ve bence çok büyük bir kayıptır. İnşallah yeni göevinde de çok büyük işler yapacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 5 yıl önce
Fatih beyi tanırım.Çok iyi ve donanımlı insandır.Bence futbol federasyonu başkanı olsa ülkeye daha çok katkısı olur.Yıldırım DEMİRÖREN'den sonra oluşan derin boşluğu ancak Fatih bey doldurabilir.Eyyam yapmadan, adaletli, verimli ve mantıklı bir yönetici profili sergileyeceğini çook iyi biliyorum.İnşallah birileri sesimi duyar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan AKÇAY kaptan’a aYAKIŞIR ~ 5 yıl önce
Fatih kaptana başarılar dileriz. Erkan Akçay Kaptan Tecrüsesi ve bilgi seviyesiyle çok daha iyi seviyelere getirecektir THYyi. Güvenimiz sonsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayrım ~ 5 yıl önce
İrfan kaptan da gitti Qatar Airlinese Onu niye haber yapmıyorsunuz.Çoğu pilotu her yönden cebinden çıkaracak genç dinamik bir değer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih bey ~ 5 yıl önce
hayırlı olsun. İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut Yayla ~ 5 yıl önce
Thy, yöneticilerine malesef etik ve gizlilik sözleşmesi imzalatmiyor 2016 yilinda isten atilmaya calisilan ancak ikale ile sirketten ayrilan ve Pegasus Iskandinavya Bolge Muduru olan Selim Soyer buna guzel bir ornek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
Fatih Kaptan OCC de yillarin tecrubesine sahip. THY nin elinden kacirdigini Qatar kapti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 5 yıl önce
Bu arkadaşın ne gibi özelliği var ki burada haber oluyor? Yoksa airport haber'de tanıdıkları mı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanççç seniii ~ 5 yıl önce
Senin bir özelliğinmi varda yorumunu editör paylasmıs anlamadım yada kendini bişey zannetmissindir yada fatih kaptanı tanımıyorsun buna pek sanmıyorum olsa olsa kıskançlık eger tanımamış olsan habere bakmazsın bile KISKANMA ÇALIŞ SENİNDE OLUR AMA OLMAYAN BEYNİNDEN BİŞEY CIKMAZ SENİ QATAR A ALMAZLAR SENİN GİBİ MALLARI ALMAZLAR
Çok doğru ~ 5 yıl önce
Alakasız bir haber.
Valla kaçmış ~ 5 yıl önce
Fatih kaçmaz,bilginiz ve görüldüğü üzere kaçmış:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 5 yıl önce
Sevindirici o goreve ingiliz yerine bizim insanimizin oturmasi sevindirici.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000