21 Ocak 2010, Perşembe 12:38:15

10 BİN METREDE İŞ FIRSATI

Türk Hava Yolları aşçı arıyor, ancak aranan aşçılar yerde değil binlerce metre yüksekte yolculara hizmet verecek. İşte ayrıntılar…
  • arkadaşlar ne yazıkki bu gereksiz aşçı uygulması yukarda yemek pişirmesi için değil doğru dürüst ısıtıp, sunum yapması için ihtiyaç olmuş bir uygulmadır. Kabin ekiplerimizin vip servisleri gerektiği özen ile yapmamış olması bu ihtiyacı doğurmuştur. Bu sebeple yine de alet edevaya ihtiyaç olmayacaktır. Gerekli malzemeler belki doğranmış bazı temel malzemeler, parlatmak için biraz tereyağ ve bir de süslemek için uygun ağızlıklara sahip bir şırınga olur.
  • Yazdığınız yoruma katılmamak elde değil zannedersem. Umarım bu konuyu köşelerine taşıyacaklardır duyarlı gazeteciler.
  • thy de yolcu memnuniyeti ucus guvenliginden once gelir
  • İyi hoş da her aşçının olmazsa olmaz alet edevatı ne olacak? Mesela şef bıçağı, soyma bıçağı, satır, masat, şiş. Kısaca uçağın kabinine alınması yasak olan kesici ve delici aletler. Kabinde aşçı yemeği verecez diye uçuş güvenliğini tehlikeye atabilecek malzemeyi uçağa mı sokacaklar???
  • Bu Milli havayolu olmayan havayollari ,Turk olmayan bir Fransiz Ahci ariyor, yakin AB ulkelerdende kabul gorulebilir(tercih Louis'dir ama), ancak KOMI'si 'Louis'nin turk olacak ve o aranmakta................TC'den..............
  • hakaret degildir
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Uçak lokanta değildir. Ne kadar saçma bir uygulama düşünülüyor. Sizinle bir çekincemi paylaşmak istiyorum Candan Bey gittikten sonra bazı bariz yönetimsel hataların görüleceğini düşünüyorum.
  • Yeni konsept ikram başladığında uçağa gelmişti bi mösyö. Bizim JFK ye uçan Türk yolcuların davranışlarını görünce önde sinir krizi geçirmişti. Bu seferde Mengen'li ustalar gelsin. Onlarda kriz geçirip inerler uçaktan. Biz gene baş başa kalırız hiç birşeyi beğenmeyen BC lerimizle.
  • arkadaşlar zaten thy sizin alay ettikleriniz sayesınde başarılı.adam deve de keser öküzde mail onun değilmi.muhtemelen sizler çalışanlarsınız.başarılı havayolu şirketlerine bakın hangı hızmetleri sunuyor yolcusuna.thy nın rekebet etmesı hakkı değilmi.üzgünüm yolculara zorda olsa bu hizmetleri sunacaksınız.adam bunun için calıtırıyor sızi.emniyet 1,yolcu memnuniyeti 2.bu da ıkı kere 2.

Türk Hava Yolları, Turkish Do&Co ile hayata geçirdiği yeni ikram konseptinde bir dizi yeniliğe gitmişti.

2007 yılında ikram hizmetinin USAŞ’tan DO&CO’ya geçmesiyle alışılagelenin aksine uçakta; döner kebap, şiş kebap, karnıyarık, imambayıldı, mercimek dolması ve kabak dolması gibi geleneksel Türk yemeklerini yolculara sunan THY, aynı yıl uçakta aşçı dönemini de başlatmıştı.

ER olarak bilinen 8 saati aşan uzun mesafeli uçuşlarda kabin görevlilerine ikram sırasında yardım etmek için uçan aşçı dönemini başlatan THY, şimdilerde 10 bin metrede hizmet verecek Türk aşçılar arıyor.

‘10.000 metre yükseklikteki dünyanın en iyi restoranında mutfak şefi olmaya ne dersiniz?’ şeklinde ilan veren THY, dünyayı dolaşırken First class ve Business class yolculara 5 yıldız kalitesinde hizmet verecek aşçıları 27 Ocak’ta görüşmeye davet etti.

10 BİN METREDE İŞ FIRSATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar ne yazıkki bu gereksiz aşçı uygulması yukarda yemek pişirmesi için değil doğru dürüst ısıtıp, sunum yapması için ihtiyaç olmuş bir uygulmadır. Kabin ekiplerimizin vip servisleri gerektiği özen ile yapmamış olması bu ihtiyacı doğurmuştur. Bu sebeple yine de alet edevaya ihtiyaç olmayacaktır. Gerekli malzemeler belki doğranmış bazı temel malzemeler, parlatmak için biraz tereyağ ve bir de süslemek için uygun ağızlıklara sahip bir şırınga olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdığınız yoruma katılmamak elde değil zannedersem. Umarım bu konuyu köşelerine taşıyacaklardır duyarlı gazeteciler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy de yolcu memnuniyeti ucus guvenliginden once gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi hoş da her aşçının olmazsa olmaz alet edevatı ne olacak? Mesela şef bıçağı, soyma bıçağı, satır, masat, şiş. Kısaca uçağın kabinine alınması yasak olan kesici ve delici aletler. Kabinde aşçı yemeği verecez diye uçuş güvenliğini tehlikeye atabilecek malzemeyi uçağa mı sokacaklar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Milli havayolu olmayan havayollari ,Turk olmayan bir Fransiz Ahci ariyor, yakin AB ulkelerdende kabul gorulebilir(tercih Louis'dir ama), ancak KOMI'si 'Louis'nin turk olacak ve o aranmakta................TC'den..............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hakaret degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak lokanta değildir. Ne kadar saçma bir uygulama düşünülüyor. Sizinle bir çekincemi paylaşmak istiyorum Candan Bey gittikten sonra bazı bariz yönetimsel hataların görüleceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni konsept ikram başladığında uçağa gelmişti bi mösyö. Bizim JFK ye uçan Türk yolcuların davranışlarını görünce önde sinir krizi geçirmişti. Bu seferde Mengen'li ustalar gelsin. Onlarda kriz geçirip inerler uçaktan. Biz gene baş başa kalırız hiç birşeyi beğenmeyen BC lerimizle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar zaten thy sizin alay ettikleriniz sayesınde başarılı.adam deve de keser öküzde mail onun değilmi.muhtemelen sizler çalışanlarsınız.başarılı havayolu şirketlerine bakın hangı hızmetleri sunuyor yolcusuna.thy nın rekebet etmesı hakkı değilmi.üzgünüm yolculara zorda olsa bu hizmetleri sunacaksınız.adam bunun için calıtırıyor sızi.emniyet 1,yolcu memnuniyeti 2.bu da ıkı kere 2.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000