07 Nisan 2014, Pazartesi 11:50:09

YE BABAM YE! NE ZAMAN DOYACAKSINIZ?

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın, kurumu kendi çiftliği gibi yönettiğini Airporthaber duyurmuştu. Başta oğlu Emre Yıldırım olmak üzere yüzü aşkın yakınını Türk Hava Kurumu’na sokan Osman Yıldırım’ın, marifetlerinin bunlarla sınırlı olmadığı ortaya çıktı.
  • Ne oldu bu önceden sesi çıkan THK ya ve bağlı şirketlere yuvalanan HANEDAN, TOP, YILDIRIM Cumhuriyetine? Sesiniz mi kesildi? TÜYÜ bitmemiş yetimin hakkını yiyenler hiç bir zaman iflah olmazlar. Suçu günahı yokken sizlerin uydurmaca oyun ve sahtekarlıkla kendi YAKINLARINIZA İstihdam sağlamak için İşten attırdığınız insanların çoluğunun çocuğunun ahıda sizde kalmaz.Yaradan kimsenin yanına kar koymaz. UNUTMAYIN. Bunun birde öbür tarafı var.
  • Herkes etegindeki taslari doksunde gorelim. Oyle yorum yazmak ile olmuyor. :) Yalan konusmakla olmaz.
  • Yorum yazma saatine baktım da 1 saat düşünmüşsün 3 satır yazmak için :) Madem belge istiyorsun gönderelim Airport Habere yayınlasin o zaman bakalım ne konuşacaksin. Çok gülüyorum sana şu an. Kendi kendine başına iş aldın ya kardeş :)
  • Boyle karalamak ile olmaz, onu yaptin bunu yaptin diyerek olmaz varmi elinde kardesim evrak ? varmi belge ? Yok. camur at izi kalsin mantigi ile bir yere varilmaz. Yarasi olan gocunur .Atilla Uzman
  • Atilla Bey, sen değil misin Soremi 2 milyon euro zarara uğrattığı için kovulan Biaggo yu kuruma musallat edip pilotların maaşı üzerinden cukka yapan. Baktın güzel gidiyor bu sefer soremden uçak alımlarında cukka yaptınız baktiniz o da yetmedi İtalya'da şirket kurup o firma üzerinden komisyon kazandıniz. Daha anlatayim mi kardeş? Niye burda sesini çıkartıp da kendi foyani meydana cikartiyorsun? Bunlar ispatlanamaz deliller toplanamaz biz de yakalanmayiz mi sandin canım benim. Istersen daha anlatayım. Artislik yapıp da tekrar belki atıldığın kurumla ilişkimi düzeltirim umuduyla burda destek verip şirin görünmeye çalışıyorsun ama adamı böyle bozarlar aslan parçası ;)
  • Atilla Uzman sen THK ve gökçen havacılıktan nemalanan hayatında göremeyeceğin rant gelirini buradan kazanan biri olarak tabiki savunmaya geçersin.
  • Atilla Bey sen değil misin Gökçen Havacılıga 200-300 tl borcunu odemeyip sonra ticaret müdürü olarak Gökçen e atanan adam. Ne oldu çıkarlariniz mi zedelendi? Şendil ile beraber yediğiniz haltlar da dosyalandi merak etme sen de öyle kolay yirtamazsin. Aracılık komisyonculuktan başka ne yaptın bi söyle bakalım ne urettin orda mudurken. Yalnız destekli salla anlatirken yoksa seni de bozarlar bu ortamda. Az kaldı çok az kimsenin yaptığı unutulmayacak öyle ben ayrıldım kurtuldum demek yok. Yediğiniz o haram lokmalarin hesabını soracağız.
  • THK ve Gökçen Havacılığın vermiş olduğu havadan yangın ile mücadele,ambulans hizmeti,uçuş okulu hizmetlerini göz ardı edip nerelerden neler bulunmaya çalışılıyor. Neden THK ve Gökçen in verdiği bu hizmetler ön plana çıkartılmıyor ?. Uçak imalatı konusunda çaba gösteren Kuruma , köstek olmak yerine niçin destek olunmuyor. T.İş.Bankası Yayınlarından çıkan "Mustafa Kemal'in Uçakları (1923 2012)" -İsmail Yavuz kitabını tavsiye ederim. Kitapta anlatılanlar ile bugün aniden ortaya çıkan ve THK yönetimine saldırıya geçilmesi arasında benzerlik bulacaksınız. Beğensek de beğenmesek de Kurum ve İktisadi İşletmesi Gökçen Havacılık çok başarılıdır. Saygılarımla, Atilla Uzman
  • İnanamıyorum..önce bi güldüm sonra duraksadım, bu adam ne diyor dedim! Sonra videoyu tekrar izledim ama bu sefer gözlerine bakarak izledim. İzlerken gözlerine, el hareketlerine ve sağ tarafında duran adamın da konuyla hiç haberi olmayan bakışlarını sakın kaçırmayın. Sanki hoca sınıfta çocuğu kaldırmış bilmediği bir konuda soru sormuş ve çocuk destekli atıyor gibiydi. Diyor ki : Beyin göçü geri geldi. Kim bu bilim adamları bi söyle bana. Uydu dedi, uzay gemisi dedi yaa...ve buna bütün kalbiyle de inanıyormuş :) sonra bi yutkunarak tekrar sıralıyor uzay mekiği diyor :) tarih de 2023 :) hem de insanlı gidecek dönecek bi de diyor :D Sloganı da şu : Uzayda yeni bir Türkiye kuracaaaz :D Lütfen izlerken psikolojisini okumaya çalışın kendi de o an bunları nasıl ürettiğine bu üretkenliğine inanamıyor :) tüm bunların yanında uzayda uzay labaratuarı kuracakmış :) en son da ellerini birleştirip parmaklarını döndörüp sloganımız yeniden söylüyoruuuz :) Hakketen fakültede ders olarak izletilir :)
  • ozmanout uçak,uzay gemisi,astronot falan filan diyerek herkesin beynini meşğül edip aradan malı götürmüş anlaşılan...thk sanki yaşlılar yurdu nerede tsk da yan gelip yatmış iş bilmez yağlamacılar var hepsi dolmuş bu kuruma ....atamızın kemikleri sızlıyordur kesin..derhal bunların kurumdan uzaklaştırılması gerekir...güzelim kurum arpalığa dönmüş..yazıklar olsun

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın, kurumu kendi çiftliği gibi yönettiğini Airporthaber duyurmuştu. Başta oğlu Emre Yıldırım olmak üzere yüzü aşkın yakınını Türk Hava Kurumu’na sokan Osman Yıldırım’ın, marifetlerinin bunlarla sınırlı olmadığı ortaya çıktı. İddialar o kadar korkunç ki THK’nin resmen soyulduğu intibaını veriyor.

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın, Türkiye’nin ayakta kalan tek kuruluşu Türk Hava Kurumu’nun içinin nasıl boşaltıldığı şok iddialarla doruk noktaya ulaştı. Geçen hafta yayınladığımız haberden sonra şimdi de yeni bilgiler ve belgeler gelmeye başladı.

Osman Yıldırım’ın oğlu Emre Yıldırım aracılığıyla kuruma büyük zararlar verdiği iddia edildi. Emre Yıldırım’ın yakın arkadaşı Hakan Azemoğlu ile ortak yürütülen işbirliğinin altındaki gerçekleri Airporthaber açıklıyor.

Türk Hava Kurumu gibi bir kuruma danışmanlık hizmeti verdiği iddia edilen Azemoğlu Eğitim Medya İnşaat A.Ş’nin sahibi Hakan Azemoğlu, Emre Yıldırım’ın arkadaşı. Emre Yıldırım’ın Asay adında bir şirketi bulunuyor.

Azemoğlu şirketi üzerinden Emre Yıldırım’ın şirketine çıkar sağlandığı iddia edilirken, THK Kurumu’nun soyulmasını hazmedemeyen THK sevenler şu iddiaları dile getiriyor;

Emre Yıldırım’ın arkadaşı Hakan Azemoğlu Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde bulunan kantinin işletmesini Şafak isimli bir arkadaşının üzerinden işletiyordu. Şafak isimli kantin işletmecisi kantine hiç uğramazken, Hakan Azemoğlu sürekli kantinde bulunuyordu.

Emre Yıldırım ile işi büyütme kararı veren ikili daha sonra Hakan Azemoğlu adına kurulan şirkete ek unvanlar adapte ettiler. Daha önce Azemoğlu Eğitim Medya İnşaat Şirketi olan firmaya unvan değişikliği ile havacılık da eklendi.

İddialara göre aylık 30 bin TL’yi geçmeyen fatura kesimleri, Aralık ayında birden 1 milyon TL’ye ulaştı.

Kurum kaynaklarının iddiasına göre Azemoğlu Eurocopter alımları sırasında paravan olarak kullanıldı. Türk Hava Kurumu’na alınan Eurocopter helikopterleri öncesinde Hakan Azemoğlu’nun şirketi bir anda Eurocopter temsilcisi oldu.

İşte bu satıştan elde edilen 1 milyon TL (bir trilyon) Azemoğlu aracılığıyla Emre Yıldırım’ın şirketine aktarıldı.

Böylelikle her şey kitabına uygun hale getirildi. Ancak kurumun bu alış-verişten zarar etmesi sağlandı.

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın; “Oğlum Türk Hava Kurumu’nda çalışmıyor” demesine rağmen oğlunun THK’dan aylık 7 bin TL üzerinden net maaş aldığı ortaya çıkmıştı. Bu durumun ardından Azemoğlu şirketi üzerinden kendi şirketine çıkar sağladığı anlaşılıyor.

Türk Hava Kurumu’nu batağa götürmek üzere olan bu zihniyet hala devam ederken, THK’dan haberimizle ilgili bir açıklama gelmedi.

AirportHaber’in telefonla ulaştığı Hakan Azemoğlu ise iddiaları reddetti. Türk Hava Kurumu ile çalışmadığını, inşaat şirketi olduğunu ifade etti. Ancak faturalar Hakan Azemoğlu’nu yalanlıyor. AirportHaber’deki belgeye göre Azemoğlu firması THK Turizm şirketine fatura kesmiş görünüyor.

Çelişkili cevaplar veren Hakan Azemoğlu sadece inşaat işiyle uğraştığını söylese bile resmi evraklar kendisini yalanlıyor. Ankara Ticaret Odası verilerine göre Hakan Azemoğlu’nun 9 Temmuz 2014'de unvan değişikliği, 12 şubat 2014 de ise adres değişikliği yaptığı ortaya çıktı.

Resmi evraklarda dikkat çeken bir diğer husus ise Hakan Azemoğlu’nun şirketinin faturasında sadece GSM hatlı bir telefon görünmesi. Ciddi bir kuruluşun hem telefon ve fax bulundurması hem de kanunen resmi internet sitesi olması gerekiyor.

İşte o belgeler:







İşte AirportHaber'in geçtiğimiz hafta duyurduğu Osman Yıldırım'ın yakınlarının THK'da istihdam edildiğine ilişkin haberi... TIKLAYINIZ...



©Airporthaber Özel

YE BABAM YE! NE ZAMAN DOYACAKSINIZ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Öbür DÜNYA. ~ 10 yıl önce
Ne oldu bu önceden sesi çıkan THK ya ve bağlı şirketlere yuvalanan HANEDAN, TOP, YILDIRIM Cumhuriyetine? Sesiniz mi kesildi? TÜYÜ bitmemiş yetimin hakkını yiyenler hiç bir zaman iflah olmazlar. Suçu günahı yokken sizlerin uydurmaca oyun ve sahtekarlıkla kendi YAKINLARINIZA İstihdam sağlamak için İşten attırdığınız insanların çoluğunun çocuğunun ahıda sizde kalmaz.Yaradan kimsenin yanına kar koymaz. UNUTMAYIN. Bunun birde öbür tarafı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 10 yıl önce
Herkes etegindeki taslari doksunde gorelim. Oyle yorum yazmak ile olmuyor. :) Yalan konusmakla olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman'a 3 ~ 10 yıl önce
Yorum yazma saatine baktım da 1 saat düşünmüşsün 3 satır yazmak için :) Madem belge istiyorsun gönderelim Airport Habere yayınlasin o zaman bakalım ne konuşacaksin. Çok gülüyorum sana şu an. Kendi kendine başına iş aldın ya kardeş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman ~ 10 yıl önce
Boyle karalamak ile olmaz, onu yaptin bunu yaptin diyerek olmaz varmi elinde kardesim evrak ? varmi belge ? Yok. camur at izi kalsin mantigi ile bir yere varilmaz. Yarasi olan gocunur .Atilla Uzman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman'a 2 ~ 10 yıl önce
Atilla Bey, sen değil misin Soremi 2 milyon euro zarara uğrattığı için kovulan Biaggo yu kuruma musallat edip pilotların maaşı üzerinden cukka yapan. Baktın güzel gidiyor bu sefer soremden uçak alımlarında cukka yaptınız baktiniz o da yetmedi İtalya'da şirket kurup o firma üzerinden komisyon kazandıniz. Daha anlatayim mi kardeş? Niye burda sesini çıkartıp da kendi foyani meydana cikartiyorsun? Bunlar ispatlanamaz deliller toplanamaz biz de yakalanmayiz mi sandin canım benim. Istersen daha anlatayım. Artislik yapıp da tekrar belki atıldığın kurumla ilişkimi düzeltirim umuduyla burda destek verip şirin görünmeye çalışıyorsun ama adamı böyle bozarlar aslan parçası ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZMAN ~ 10 yıl önce
Atilla Uzman sen THK ve gökçen havacılıktan nemalanan hayatında göremeyeceğin rant gelirini buradan kazanan biri olarak tabiki savunmaya geçersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman ~ 10 yıl önce
İstediğinizi yazın, ben doğru bildiğimi söylüyorum. Rumuz ile yazmadan gelin veya ben geleyim konuşalım. Gene de Kurumun 2009 dan sonra ki performans artışına bakın. Kitabı da bir zahmet okuyun. Saygılarımla, Atilla Uzman
Atilla Uzman'a ~ 10 yıl önce
Atilla Bey sen değil misin Gökçen Havacılıga 200-300 tl borcunu odemeyip sonra ticaret müdürü olarak Gökçen e atanan adam. Ne oldu çıkarlariniz mi zedelendi? Şendil ile beraber yediğiniz haltlar da dosyalandi merak etme sen de öyle kolay yirtamazsin. Aracılık komisyonculuktan başka ne yaptın bi söyle bakalım ne urettin orda mudurken. Yalnız destekli salla anlatirken yoksa seni de bozarlar bu ortamda. Az kaldı çok az kimsenin yaptığı unutulmayacak öyle ben ayrıldım kurtuldum demek yok. Yediğiniz o haram lokmalarin hesabını soracağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman ~ 10 yıl önce
THK ve Gökçen Havacılığın vermiş olduğu havadan yangın ile mücadele,ambulans hizmeti,uçuş okulu hizmetlerini göz ardı edip nerelerden neler bulunmaya çalışılıyor. Neden THK ve Gökçen in verdiği bu hizmetler ön plana çıkartılmıyor ?. Uçak imalatı konusunda çaba gösteren Kuruma , köstek olmak yerine niçin destek olunmuyor. T.İş.Bankası Yayınlarından çıkan "Mustafa Kemal'in Uçakları (1923 2012)" -İsmail Yavuz kitabını tavsiye ederim. Kitapta anlatılanlar ile bugün aniden ortaya çıkan ve THK yönetimine saldırıya geçilmesi arasında benzerlik bulacaksınız. Beğensek de beğenmesek de Kurum ve İktisadi İşletmesi Gökçen Havacılık çok başarılıdır. Saygılarımla, Atilla Uzman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Videoya gel ~ 10 yıl önce
İnanamıyorum..önce bi güldüm sonra duraksadım, bu adam ne diyor dedim! Sonra videoyu tekrar izledim ama bu sefer gözlerine bakarak izledim. İzlerken gözlerine, el hareketlerine ve sağ tarafında duran adamın da konuyla hiç haberi olmayan bakışlarını sakın kaçırmayın. Sanki hoca sınıfta çocuğu kaldırmış bilmediği bir konuda soru sormuş ve çocuk destekli atıyor gibiydi. Diyor ki : Beyin göçü geri geldi. Kim bu bilim adamları bi söyle bana. Uydu dedi, uzay gemisi dedi yaa...ve buna bütün kalbiyle de inanıyormuş :) sonra bi yutkunarak tekrar sıralıyor uzay mekiği diyor :) tarih de 2023 :) hem de insanlı gidecek dönecek bi de diyor :D Sloganı da şu : Uzayda yeni bir Türkiye kuracaaaz :D Lütfen izlerken psikolojisini okumaya çalışın kendi de o an bunları nasıl ürettiğine bu üretkenliğine inanamıyor :) tüm bunların yanında uzayda uzay labaratuarı kuracakmış :) en son da ellerini birleştirip parmaklarını döndörüp sloganımız yeniden söylüyoruuuz :) Hakketen fakültede ders olarak izletilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tria ~ 10 yıl önce
ozmanout uçak,uzay gemisi,astronot falan filan diyerek herkesin beynini meşğül edip aradan malı götürmüş anlaşılan...thk sanki yaşlılar yurdu nerede tsk da yan gelip yatmış iş bilmez yağlamacılar var hepsi dolmuş bu kuruma ....atamızın kemikleri sızlıyordur kesin..derhal bunların kurumdan uzaklaştırılması gerekir...güzelim kurum arpalığa dönmüş..yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000