19 Mayıs 2013, Pazar 16:28:29

VEFALI DOST

Türkiye’nin ilk akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Murat Öztürk’ün Adana’da hayatını kaybetmesi üzerine büyük üzüntü duyduğunu belirterek bütün programını iptal ettiğini açıkladı.
  • Uçan adamdan kötü adam çıkmaz...
  • gerçekten çok üzgünüm havaçılıgın babasını kaybettık..allahtan rahmet dılıyorum. halbuki geçen hafta bursada nekadar mutlu guzel fotolar almıstık hocamla yanyana ve haberi duyduğumdada şok oldum tüm uçuş iştahım bıttı.. :( tümyakınlarına ve pelın hocama sabırlar diliyorum başımız sağolsun..
  • Tek pasaj;smok un gözyaşlarıyla çizilen bir kalp.Arkadaşını dostunu saygıyla uğurladın.Rahmetliye mekan-ı cennet, sana uzun ömürler diliyorum.Başımız sağolsun .
  • Ali İsmet Hocam, bugün öğlen 12'den beri orada sizin için bekliyorduk, beklediğimize değdi de... Gösteri uçuşu yapmama kararınız son derece Profesyonelceydi, biz gosteriyi yaptiniz kabul ettik. Hani siz telsizden dediniz ya, "Yapmam gerekeni yapıcam, tek bir manevra" ve içinde Rahmetli Murat Öztürk Hocanın olduğu kocaman bir Kalp çizdiniz o gökyüzüne... O'na saygınıza... Emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Ucmak moral isidir, ne kadar tecrubeli olursaniz olun. Dogru karar, basimiz sagolsun.
  • murat hocamızın anısına uçsa daha hoş olmazmıydı :

Deneyimli havacı ve aynı zamanda hava fotoğrafçısı olan Murat Öztürk’ün Adana’da gösteri uçuşu yaptığı sırada düşerek hayatını kaybetmesi havacılık camiasını yasa boğdu. Murat Öztürk’ün kaza yaptığı sırada kendisi gibi pilot olan kızı Hezarfen Havalimanı’nda uçuş öğretmenliği yapıyordu. Babasının ölüm haberini alan Pelin Öztürk şok yaşadı.

Öte yandan Murat Öztürk’ün bugün Adana’da iki gösteri yaptığı belirtildi. 19 Mayıs Atatürk’ü anma  Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Adan Şehir merkezinde bir gösteri yaptığı ardından da bayram dolayısıyla yapılan festival alanında da bir gösteri yaptığı belirtildi. Bazı pilotlar bir günde iki gösteri yapılamayacağını iddia ederken bu konunun en deneyimli kişisi olan Ali ismet Öztürk ise bu düşünceyi reddetti.


Pilotun kendi isteğiyle gösteri yapabileceğini vurgulayan Ali İsmet Öztürk, Antalya Karain’de bulunan Türk Hava Kurumu tesislerinde bir gösteri yapacağını ancak elim olay nedeniyle tüm programını iptal ettiğini söyledi. Öztürk, “Kalkış yaptıktan sonra gökyüzüne yalnızca kalp çizip programı bitireceğim” dedi.

Murat Öztürk ile 20 yıllık dost olduğunu belirten Ali ismet Öztürk, büyük üzüntü içinde olduğunu ve gösteri yapacak halde olmadığını ifade etti.

©AirportHaber.com ÖZEL

VEFALI DOST

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

A.T. ~ 11 yıl önce
Uçan adamdan kötü adam çıkmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yp pılot niyazi ~ 11 yıl önce
gerçekten çok üzgünüm havaçılıgın babasını kaybettık..allahtan rahmet dılıyorum. halbuki geçen hafta bursada nekadar mutlu guzel fotolar almıstık hocamla yanyana ve haberi duyduğumdada şok oldum tüm uçuş iştahım bıttı.. :( tümyakınlarına ve pelın hocama sabırlar diliyorum başımız sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atmaca ~ 11 yıl önce
Tek pasaj;smok un gözyaşlarıyla çizilen bir kalp.Arkadaşını dostunu saygıyla uğurladın.Rahmetliye mekan-ı cennet, sana uzun ömürler diliyorum.Başımız sağolsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil Kaptan ~ 11 yıl önce
Ali İsmet Hocam, bugün öğlen 12'den beri orada sizin için bekliyorduk, beklediğimize değdi de... Gösteri uçuşu yapmama kararınız son derece Profesyonelceydi, biz gosteriyi yaptiniz kabul ettik. Hani siz telsizden dediniz ya, "Yapmam gerekeni yapıcam, tek bir manevra" ve içinde Rahmetli Murat Öztürk Hocanın olduğu kocaman bir Kalp çizdiniz o gökyüzüne... O'na saygınıza... Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X 1 ~ 11 yıl önce
iPhone'dan yorumunuzu beğeneceğim derken yanlışlıkla parmağım çarpıya dokundu bilgi
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ucmak moral isidir, ne kadar tecrubeli olursaniz olun. Dogru karar, basimiz sagolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 11 yıl önce
murat hocamızın anısına uçsa daha hoş olmazmıydı :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berkan Alptekin ~ 11 yıl önce
hocamız anısına, gökyüzüne kalp çizeceğini açıklamış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000