28 Aralık 2014, Pazar 18:29:57

VE TARİHİ GENEL KURUL'DA BAŞKAN BELLİ OLDU

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım'ın tutuklanması nedeniyle Olağanüstü Genel Kurul kararı alınan kurumda yeni başkan belli oldu.
  • arkadaşlar belli isimlerde dönüp duruyorsunuz.emekli memur yurdabak şahin.paşaların sekreteri çok donanımlı sülünay şahin.şahin oldukları için nereye saklanıyorlarsa kimse hiç olardan bahsetmiyor.dışarıdan emekli olup geldiler.yıllardır çalışıyorlar.ikinci emeklik güle güle deme zamanı çoktan dolmuştur.ha birde bahar mayalar emekli memurdu vasıfsız onuda emekli albay serhat bey tekrar başlatmıştı.körler sağırlar birbirini ağılar,
  • yönetim listesini merak eden arkadaş, Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeler: GENEL BAŞKAN Vacit ÖKTEM 1.Hasan ÇOŞKUN (YOZGAT) 2.Recep GÖK (ŞARKÖY) 3.Erdal AÇARLAR (KEÇİÖREN) 4.Nuri ŞİŞMAN (SİNOP) 5.Zafer GASER (AFYONKARAHİSAR) 6.Hamdi ÖZKAN (SARIYER) 7.Mustafa ÖZKAYA (FETHİYE) 8.Hilmi KURTOĞLU (MENEMEN) 9.Hasan Basri GÜR (ADANA) 10.Mustafa SAN (SAFRANBOLU) 11.Atakan AYDIN (DİYARBAKIR) Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyeler : 1.Erol ÖZER (UŞAK) 2.Mustafa ARICAN (SİLİFKE) 3.Asım GÜVEN (BORNOVA) Merkez Disiplin Kurulu : 1.Av. Yalçın ÇAKIR (SİLİVRİ) 2.Nizamettin GÖKGÜRLER (BURSA) 3.Mahmut BÜYÜKYAĞCI (KARAMAN) 4.Halit AYAR (GİRESUN) 5.Muammer ÇELİK (NİĞDE) Şube Başkanlarından oluşmuştur.
  • Ali bey köşe yazınızda vacit beye ,yalakalara inanmayın yanlış yönlebdirirler dmişsiniz çok teşekkür ederim.ama Metin Göksal yıllarca bu görevlerin yani yalakalığın uzmanı kimse alamaz elinden
  • Hayat bana güzel.oturmaya devam emekllikte cebimde .ama asli görevim yalakalık.asla bırakmam.işimi seviyorum.
  • iş bilmez yalakalar merak etmeyin vacit beyide yalamaya başlamışlar bile yalakalık ve yolsuzluk ömürlük değil.osmana olduğu gibi seyirlik olur.
  • arkadaşlar hedef saptırmayı isimlerle uğraşmayı bırakında. osmanın yakın tayfası hala çalışıyor.metin köksal yıllarını oturarak ve yalayarak doldurdu,osmanın akrabalaryla onunda gitmesi gerek.
  • Seçim dönemi her aşamada yer aldım ama bu seçimi kazandıran ne Salim ne Yücel herkesin bir faydası oldu belki evet ama bu kişiler kazandırmadi. Ben de şahidim allah ta şahit. Baksana sadece bunlar olsa iyi selamı kazandırdı diyecekler neredeyse komik olmayın işimize bakim
  • Seçim öncesine kadar Yücel ZENGİN ve Salim kaya ile ilgili tek kelime yazılmazken 2 sinin kazandırdığı seçim sonucu bir takım çevreleri rahatsız etmiş olmalı ki kendilerini kurtarmak için alabildiğine, sınırsızca iftira etmeyi kendilerine uygun bulmaktadırlar.Ama kim ne yazarsa yazsın gerçek değişmeyecektir ve doğrular ortaya çıkacaktır.İlahi adalet var çok şükür.
  • Sayın Vacit başkan, incelemelerinize malum eş dıst kardeş yeğen akraba, tanıdık, tanıdığın tanıdıkları gibi kişilerin aldıkları maaşları da dahil ediniz. Özellikle de üniversitede kifayetsiz, beceriksiz, yeteneksiz olan bu asalakların maaşlarına çoook şaşıracaksınız.
  • Arkadaslar o kurumda saydiginiz cogu isimler acikogretim mezunudur. 35 yil calismis mis suymus buymus. Birakin bu hikayeleri, bu kurum o 35 yildir hicbirzaman adam olmamistir. Asker sivil farketmez Ataturk oldugunden beri atil birakilmis kurumdur. Yeni gelen yonetim bir tik ote gitse opun basiniza koyun. Su yorumlar ve adi gecen muhtesem insanlar yerine dinamik bir organizasyon gereklidir. Bir arkadas devleti goreve cagirmis, cok hakli bir yorumdur. Bu yazilanlar yeni yonetimde gerceklesirse; 8 ay sonra devleti goreve cagiriyoruz buradan duyurulur. Yazik ya birde CV beyan ediliyor burdan. Kaldiki sunu unutmadik, Vacit Oktem iki yil oncesine kadar Ostronot un ekibindeydi. Bu yolsuzluk teskilati son 2 yilda kurulmadi herhalde. Gorcez arkadaslar gorcez.... hakikaten dogru dereyi gormeden pacayi sivamayin...

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım'ın tutuklanması nedeniyle Olağanüstü Genel Kurul kararı alınan kurumda yeni başkan belli oldu. 

Ankara Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen 42 Büyük Olağanüstü Genel Kurul'da yeni başkanı seçmek için sandık başına giden 433 delegenin 267'si Vacit Öktem'i başkan seçti.

Toplam 467 delegeden 433'ü oy kullandı. Oyların 267'sini Adapazarı Şube Başkanı Vacit Öktem alarak başkan olurken, Kürşat Atılgan 114 oy, Tacettin Güçer 48 oy aldı. Oylardan 3'ü geçersiz sayılırken, 1'i ise boş çıktı.

Başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan yeni başkan Vacit Öktem; 'Allah sizleri de beni de mahcup etmesin. Daha önce söylemiştim artık şube başkanlarının sözü geçecek. Hiç bir şekilde para dilenmeyeceksiniz. Genel Başkan ile muhatap olacaksınız. Sizlerin yardımıyla zorlukları atlatacağımıza inanıyorum. Bundan sonra sadece geleceğe bakacağız. Bu itibardan kaybından nasıl çıkarız ona bakacağız' dedi.











®AirportHaber

VE TARİHİ GENEL KURUL'DA BAŞKAN BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (118)

yurdabak ~ 9 yıl önce
arkadaşlar belli isimlerde dönüp duruyorsunuz.emekli memur yurdabak şahin.paşaların sekreteri çok donanımlı sülünay şahin.şahin oldukları için nereye saklanıyorlarsa kimse hiç olardan bahsetmiyor.dışarıdan emekli olup geldiler.yıllardır çalışıyorlar.ikinci emeklik güle güle deme zamanı çoktan dolmuştur.ha birde bahar mayalar emekli memurdu vasıfsız onuda emekli albay serhat bey tekrar başlatmıştı.körler sağırlar birbirini ağılar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yönetim ~ 9 yıl önce
yönetim listesini merak eden arkadaş, Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeler: GENEL BAŞKAN Vacit ÖKTEM 1.Hasan ÇOŞKUN (YOZGAT) 2.Recep GÖK (ŞARKÖY) 3.Erdal AÇARLAR (KEÇİÖREN) 4.Nuri ŞİŞMAN (SİNOP) 5.Zafer GASER (AFYONKARAHİSAR) 6.Hamdi ÖZKAN (SARIYER) 7.Mustafa ÖZKAYA (FETHİYE) 8.Hilmi KURTOĞLU (MENEMEN) 9.Hasan Basri GÜR (ADANA) 10.Mustafa SAN (SAFRANBOLU) 11.Atakan AYDIN (DİYARBAKIR) Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyeler : 1.Erol ÖZER (UŞAK) 2.Mustafa ARICAN (SİLİFKE) 3.Asım GÜVEN (BORNOVA) Merkez Disiplin Kurulu : 1.Av. Yalçın ÇAKIR (SİLİVRİ) 2.Nizamettin GÖKGÜRLER (BURSA) 3.Mahmut BÜYÜKYAĞCI (KARAMAN) 4.Halit AYAR (GİRESUN) 5.Muammer ÇELİK (NİĞDE) Şube Başkanlarından oluşmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapalı ~ 9 yıl önce
Ali bey köşe yazınızda vacit beye ,yalakalara inanmayın yanlış yönlebdirirler dmişsiniz çok teşekkür ederim.ama Metin Göksal yıllarca bu görevlerin yani yalakalığın uzmanı kimse alamaz elinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metin göksal ~ 9 yıl önce
Hayat bana güzel.oturmaya devam emekllikte cebimde .ama asli görevim yalakalık.asla bırakmam.işimi seviyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurumcu ~ 9 yıl önce
metin göksal diye yorum yazan arkadaşım. inanın sizi kutluyor ve tebrik ediyorum. metin göksal'ı öyle güzel tarif etmişsiniz ki başka bir tarif bu kadar ona uymazdı. metin göksal'ın kaç tane dili var bilmiyorum ama bu kadar yalamaya bir dil yetmezdi. asıl gerçek osman yıldırım ile kaç yıldır birlikte olan, alınan bütün kararların yönetim kurulu üyelerinden saklanması görevini yürüten, kurumun bütün gayrimenkulleri ipotek edilirken bunları yönetim kurulu üyelerinden saklayan, kurum bankalardan kredi kullanırken bunları yönetim kurulu üyelerinden saklayan metin göksal bu gün yalamaları sayesinde yerini koruyor gibi. ama yarının ne getireceğini kimse bilemez. bu işin 8 ay sonrasını da kimse unutmamalı. sayılı gün çabuk geçiyor. Genel Başkana ve Yönetim kurulu üyelerine çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. ON GÜN ÖNCESİNE KADAR OSMAN YILDIRIMCI OLAN METİN GÖKSAL BU GÜN OSMAN YILDIRIM HAKKINDA AĞIR SÖZLER EDİYORSA YARIN KİMİ YALAYACAĞI BELLİ OLMAZ DİYORUM.
kurum çalışanı ~ 9 yıl önce
METİN GÖKSAL diye yorum yapan arkadaşı gerçekten hem taktir ediyor hemde kutluyorum.KURUMDA ÇALIŞAN BİR PERSONEL OLARAK METİN GÖKSAL'I TEK BİR CÜMLEYLE BU KADAR NET TARİF EDEN BAŞKA BİR CÜMLE OLAMAZDI. BAŞKA BİR TARİF ASLA TE ASLA BU KADAR UYGUN OLMAZDI. ANCAK ŞUNUDA İLAVE ETMEK GEREKİYOR. ÖYLE GÜZEL YALIYORKİ BÖYLE BİR YALAMAYA BİR DİL ASLA YETMEZ, YEDEK BİR DİL ALMASI VE İKİ DİLİ İLE BİRLİKTE BU İŞİ YAPMASI TAVSİYE EDİLİR.
kapalı ~ 9 yıl önce
iş bilmez yalakalar merak etmeyin vacit beyide yalamaya başlamışlar bile yalakalık ve yolsuzluk ömürlük değil.osmana olduğu gibi seyirlik olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurum ~ 9 yıl önce
arkadaşlar hedef saptırmayı isimlerle uğraşmayı bırakında. osmanın yakın tayfası hala çalışıyor.metin köksal yıllarını oturarak ve yalayarak doldurdu,osmanın akrabalaryla onunda gitmesi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah sahit ~ 9 yıl önce
Seçim dönemi her aşamada yer aldım ama bu seçimi kazandıran ne Salim ne Yücel herkesin bir faydası oldu belki evet ama bu kişiler kazandırmadi. Ben de şahidim allah ta şahit. Baksana sadece bunlar olsa iyi selamı kazandırdı diyecekler neredeyse komik olmayın işimize bakim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 9 yıl önce
Seçim öncesine kadar Yücel ZENGİN ve Salim kaya ile ilgili tek kelime yazılmazken 2 sinin kazandırdığı seçim sonucu bir takım çevreleri rahatsız etmiş olmalı ki kendilerini kurtarmak için alabildiğine, sınırsızca iftira etmeyi kendilerine uygun bulmaktadırlar.Ama kim ne yazarsa yazsın gerçek değişmeyecektir ve doğrular ortaya çıkacaktır.İlahi adalet var çok şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeğencikler ~ 9 yıl önce
Sayın Vacit başkan, incelemelerinize malum eş dıst kardeş yeğen akraba, tanıdık, tanıdığın tanıdıkları gibi kişilerin aldıkları maaşları da dahil ediniz. Özellikle de üniversitede kifayetsiz, beceriksiz, yeteneksiz olan bu asalakların maaşlarına çoook şaşıracaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suraya bak ~ 9 yıl önce
Arkadaslar o kurumda saydiginiz cogu isimler acikogretim mezunudur. 35 yil calismis mis suymus buymus. Birakin bu hikayeleri, bu kurum o 35 yildir hicbirzaman adam olmamistir. Asker sivil farketmez Ataturk oldugunden beri atil birakilmis kurumdur. Yeni gelen yonetim bir tik ote gitse opun basiniza koyun. Su yorumlar ve adi gecen muhtesem insanlar yerine dinamik bir organizasyon gereklidir. Bir arkadas devleti goreve cagirmis, cok hakli bir yorumdur. Bu yazilanlar yeni yonetimde gerceklesirse; 8 ay sonra devleti goreve cagiriyoruz buradan duyurulur. Yazik ya birde CV beyan ediliyor burdan. Kaldiki sunu unutmadik, Vacit Oktem iki yil oncesine kadar Ostronot un ekibindeydi. Bu yolsuzluk teskilati son 2 yilda kurulmadi herhalde. Gorcez arkadaslar gorcez.... hakikaten dogru dereyi gormeden pacayi sivamayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000