10 Temmuz 2013, Çarşamba 09:00:35

ÜNSAL BAN'DAN İDDİALI AÇIKLAMA

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık ve uzay bilimleri üniversitesi olan THK Üniversitesi'nin tanıtım günlerinde alanı ziyaret etti.
  • İhtiyar sen ne biliyorsun da böyle söylüyorsun? Haberin var mı uçamayan THK öğrencilerden? Uçmak istemesine rağmen Uçurulmayan..
  • Teşekkürler THK, siz bu vatan için varsınız

Tanıtım günleri adı altında düzenlenen alanda öğretim görevlileri ve öğrencilerle sohbet eden Ünsal Ban, mezun öğrencilerin işsiz kalma ihtimalinin olmadığını dile getirdi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, üniversitesinin "tanıtım günleri" etkinliğinin yapıldığı alanı ziyaret etti. Üniversitenin genel sekreteri Seda Şimşek ile birlikte bütün öğretim görevlileri ve aday öğrenciler ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ünsal Ban tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.

MEZUN OLAN İŞSİZ KALMIYOR

Prof. Dr. Ünsal Ban daha önce yaptığı açıklamalarda: "Bizden mezun olan ve başarılı öğrencilerimizin işsiz kalma ihtimali yok. 2030 yılına kadar Havacılık ve Uzay Bilimleri mezunu olan öğrencilerin işsiz kalma ihtimali yok!" demişti.

Ünsal Ban:" Biz vakıf üniversitesiyiz ama öğrencilşerimizin yüzde 66'sı burslu olarak okutuyoruz. Amacımız yüzde 100'e çıkmak. Şehit ve Gazi çocuklarını ise ücretsiz okutuyoruz. Türk Hava Kurumu bu vatanın kurumudur ve bu bilinçle hareket etmektedir. Buna benzer farkı burslarımız da var."  cümlelerini kullanmıştı.

Rektör Ünsal Ban sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Türk Hava Kurumu'nun ürettiği ilk uçak 2014 yılında göklerde olacak. Türk milleti daha önce de uçak üretmiş ve yurt dışına satmıştır. 20 yıllık tecrübenin ardından "nerede kalmıştık" mantığı ile hareket ettik ve İnşallah 2014 yılında yerli uçağımızı uçurmuş olacağız."

ÜNSAL BAN'DAN İDDİALI AÇIKLAMA

Yorumlar

İhtiyar ~ 11 yıl önce
İhtiyar sen ne biliyorsun da böyle söylüyorsun? Haberin var mı uçamayan THK öğrencilerden? Uçmak istemesine rağmen Uçurulmayan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhtiyar modelci ~ 11 yıl önce
Teşekkürler THK, siz bu vatan için varsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000