22 Eylül 2011, Perşembe 07:45:56

ULUSLARARASI DÜZEYDE TESİS GELİYOR

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, OKA desteğinde Turhal Mercimektepe'de yamaç paraşütü için uluslararası düzeyde bir tesisin inşasına başlandığını söyledi.
Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Türk Hava Kurumu Tokat Şube Başkanı Veli Gökyıldız ve yeni yönetimini makamında kabul etti. Başkan Gökyıldız, yeni yönetimiyle birlikte Türk Hava Kurumu'nda görev yapmanın bir onur ve şeref olduğunu kaydetti. Amaçlarının havacılığı Türk gençliğine Tokat gençliğine sevdirmek, benimsetmek olduğunu ifade eden Gökyıldız, "Sayın Valimizin önderliğinde Tokat'a hizmet etmek arzusundayız. Eğer yamaç paraşütü dünya şampiyonasını Tokat'a alabilirsek ilimizin tanıtımı çok iyi olacaktır" dedi.

Vali Yılmaz ise THK Tokat Şubesi'nin yeni yönetimine hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, "Tokat havacılık için önemli bir il. Yamaç paraşütüyle ilgili OKA desteği ile Turhal Mercimektepe'de yamaç paraşütü için uluslar arası düzeyde bir tesisin inşasına başlandı" dedi.
 
Ziyaret sonrasında Vali Yılmaz'a günün anısına Atatürk portresi ve kurum saatini hediye edildi. Ziyarette THK Tokat Şube Başkanı Gökyıldız'ın yanı sıra THK Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Cemil Erdem, Faruk Sarıer, Ahmet Yıldız, Veysel Demir ve Hüseyin Kuyucu katıldı.
ULUSLARARASI DÜZEYDE TESİS GELİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000