23 Mart 2015, Pazartesi 10:24:56

TÜRK HAVA KURUMU’NDA KIYAMET KOPUYOR

Türk Hava Kurumu’nun tutuklu eski başkanı Osman Yıldırım, kurumdan elini çekme niyetinde değil. Kurumu cezaevinden yönetmeye çalışan Yıldırım, THK Vakfı’ndaki varlığını da sürdürüyor. Mütevelli heyeti seçimlerinde kıyamet koptu. İşte detaylar.
  • Hanedanlar parayı sever.ayrılık kokan tivitler bu yüzden atılmıştır.Osman akrabalarını ve sevgililerini kurumun parasıyla abat etti.Sevgili bunca yıldır verdiklerinin karşılıgını almıştır.Şimdi Osmana ne gerek var.
  • Ayirmislar sevgilileruli surgun etmisler
  • Vay vay vay özlem kokan tiwitler atiliyor yoksa bir ayrilik kararinin mi neticesi bunlar :DD
  • "Gizli sakli bulusmalar ama simdi saklamaliyiz sorana biz yalanlariz goren olursa sadece arkadasiz" yalan dolannnn
  • ahahahahahahaha love you hanedan çok guldum ne.guzel yazmissiniz ne kadar da haklisiniz t3crubeli asiklar hanedancilar, yegenleri de acemi asiklar ;) neysee
  • sayın thk cılar pilotajdan para kazanın bakın yeni üniveraiteler kuruluyor hava liseleri kuruluyo acele edin hızlandırılmış kurdlar ile kazanın maksika abd nasıl yapıyo bakın havacılık malzemeleri satın tüm işler paralı yapın dünyada parasız yapan yok. birde midürleri azaltıp şeflikle idare edin tasarruf yapın.vatandaş gene yüceltir. eski başkanın tüm adamlarını temizleyin.
  • Bizler bu kurumda calisan olarak ne aşklar ne aşıklar gördük unutmadik özel uçakları alinan hediyeleri sevgilelerin kurumda calisan akrabalarinin ahkam kesmelerini..HANEDAN desem yeterlidir sevgilinin kim oldugu :))))
  • Daha ne kiyametler kopacak bu kurumda bakin gorun birbirlerini de oldururler yakinda
  • birakin yasasinlar ne istiyorlarsa buna da engel olamazsiniz ya size ne?
  • Asiklarin da eli armut toplamiyor onlem almislar caktirmamak icin yanyana gelmiyorlar pek :D gozlere bakin gozlere dikkat :D

Türk Hava Kurumu’nun tutuklu eski başkanı Osman Yıldırım, kurumdan elini çekme niyetinde değil. Kurumu cezaevinden yönetmeye çalışan Yıldırım, THK Vakfı’ndaki varlığını da sürdürüyor. Mütevelli heyeti seçimlerinde kıyamet koptu. 

Türk Hava Kurumu Vakfı ve vakfın kurulmasının ana kaynağı olan Türk Hava Kurumu Başkanlığı arasında ipler tamamen kopma noktasına geldi. Kurumun tutuklu eski başkanı Osman Yıldırım’ın Türk Hava Kurumu Vakfı’ndaki etkisi halen devam ediyor. Kâğıt üzerinde halen vakfın başkanı görünen Osman Yıldırım, cezaevinden hem THK’yı hem de vakfı yönetmek için tüm olanakları değerlendiriyor.

Cezaevinden tüm şubelere mektup gönderen Osman Yıldırım, yeni başkanın kurumu yönetemeyeceğini söyleyerek kafa karışıklığı yaratmaya çalışıyor. Bununla yetinmeyen Osman Yıldırım, aynı zamanda mahkemeye başvurarak seçimlerin de iptal edilmesini istedi.

Türk Hava Kurumu’nun 90 yıllık tarihinde edindiği mal varlığının kimi satılarak yok edildiği kalan kısmı da Osman Yıldırım döneminde kurulan THK Vakfı’na devredildiği böylece THK’nın sadece isminin kaldığı anlaşıldı.

THK Vakfı ile THK’nın aynı doğrultuda çalışması gerekirken ayrıştırılan kurumun mütevelli heyeti başkanlığını Osman Yıldırım’ın 2020 yılına kadar garanti altına almaya çalıştığı kaydedildi. Yeni süreçte mütevelli heyetinin yenilenmesi için yapılan seçimlerde başkanlığa Osman Yıldırım’ın adamı olduğu iddia edilen Tacettin Göçer’in getirildiği belirtildi. Mütevelli heyetine seçilen THK’nın seçilen başkanı Vacit Öktem’in bilgisi dışında gerçekleşen bu gelişmeler divan başkanı seçimlerinde yerini gerginliğe bıraktı.

Divan Başkanlığı’na THK Pursaklar Şube Başkanı Erkan Karaaslan’ın önerilmesi Osman Yıldırım operasyonu olarak değerlendirilirken, mütevelli heyetine seçilen Vacit Öktem istifa etti. 

Yeni mütevelli heyeti ise hükmü olmayan bir karara imza attı. THK Vakfı’nın sahibi olduğu THK Üniversitesi’ne rektör atamak üzere toplanan mütevelli heyeti, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nden Prof. Veli Çelik’i seçti.

Ancak yapılan seçimin kanunlara aykırı olduğu iddia edildi. Vakıf üniversitelerine yapılan mütevelli heyeti seçimlerinde, heyete seçilenlerin YÖK tarafından onaylanması gerektiği iddia edildi. YÖK tarafından mütevelli heyeti üyelikleri onaylanmayan kişilerin yaptıkları işlemler geçersiz sayıldığı belirtildi.

©Airporthaber.com

TÜRK HAVA KURUMU’NDA KIYAMET KOPUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (142)

yok ~ 9 yıl önce
Hanedanlar parayı sever.ayrılık kokan tivitler bu yüzden atılmıştır.Osman akrabalarını ve sevgililerini kurumun parasıyla abat etti.Sevgili bunca yıldır verdiklerinin karşılıgını almıştır.Şimdi Osmana ne gerek var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thkli ~ 9 yıl önce
Ayirmislar sevgilileruli surgun etmisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay ~ 9 yıl önce
Vay vay vay özlem kokan tiwitler atiliyor yoksa bir ayrilik kararinin mi neticesi bunlar :DD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gizliisler ~ 9 yıl önce
"Gizli sakli bulusmalar ama simdi saklamaliyiz sorana biz yalanlariz goren olursa sadece arkadasiz" yalan dolannnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hanedan ~ 9 yıl önce
ahahahahahahaha love you hanedan çok guldum ne.guzel yazmissiniz ne kadar da haklisiniz t3crubeli asiklar hanedancilar, yegenleri de acemi asiklar ;) neysee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli havacı ~ 9 yıl önce
sayın thk cılar pilotajdan para kazanın bakın yeni üniveraiteler kuruluyor hava liseleri kuruluyo acele edin hızlandırılmış kurdlar ile kazanın maksika abd nasıl yapıyo bakın havacılık malzemeleri satın tüm işler paralı yapın dünyada parasız yapan yok. birde midürleri azaltıp şeflikle idare edin tasarruf yapın.vatandaş gene yüceltir. eski başkanın tüm adamlarını temizleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
love you hanedan ~ 9 yıl önce
Bizler bu kurumda calisan olarak ne aşklar ne aşıklar gördük unutmadik özel uçakları alinan hediyeleri sevgilelerin kurumda calisan akrabalarinin ahkam kesmelerini..HANEDAN desem yeterlidir sevgilinin kim oldugu :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kiyamet ~ 9 yıl önce
Daha ne kiyametler kopacak bu kurumda bakin gorun birbirlerini de oldururler yakinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
birakin yasasinlar ne istiyorlarsa buna da engel olamazsiniz ya size ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeyno ~ 9 yıl önce
Asiklarin da eli armut toplamiyor onlem almislar caktirmamak icin yanyana gelmiyorlar pek :D gozlere bakin gozlere dikkat :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000