30 Mart 2015, Pazartesi 12:27:59

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ'NE BASKIN YAPILDI…

Türk Kurumu Vakfı’nın sözde mütevelli heyeti Tacettin Güçer başkanlığından bugün Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ne baskın gibi bir giriş yaptı. Odaların kapısı kapalı olunca Güçer ve yanındakiler toplantı salonuna geçerek oturmaya başladılar. Tam bir kaos yaşanıyor. İşte detaylar.
  • THK NEDEN VAKİF YAPİLDİ? BİR BİLENİNİZ VAR Mİ?
  • Magazin habercisi olduğunuz
  • GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER :)
  • Thku de okuyan arkadaşım var oda aynısını söyledi parayi bas al diplomayi dedi .gerçi ozellerin hepsi böyle.
  • Iyice çığırından çıktı. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar resmen. Hukuk devletindeyiz Allahtan. Yaptıkları yanlarına kalmadı kalmaz.
  • Kapatin THK denilen kurulusu. Zatan Ataturk'un istedigi amacin hicbirini yerine getirmededi kurum. Yillardir orada calisanlar bircok (hepsi degil) insan kamyon dolusu para goturuyor. Verdikleri egitim 1960 yillari seviyesinde. Zavalli ogrenciler ve aileleri de artik kandirilmasin. Ben bir Turk olarak o kurumun bit gun daha varolmasini istemiyorum. Kapat gitsin, ulke rahatlasin.
  • Değerli yorum okurları yarını bekleyin. En güzel istihbaratlar buradan paylaşılacak. Herkesin aklı tutulacak.
  • Maaslar odenmesin diye talimat vermek. Bu mudur yeni mutevelli boyle mi yoneteceksiniz calisanlarin hakkini vermeyerek
  • Benim anlamadigim bu adam cezaevinden bunlari yapiyor madem yok mu bu adama sen kimsin nasil bunlari yapiyorsun diyerek buna dur diyecek bir kisi veya kurum ...
  • Toplayın toplayın taraflarınıza yazı yazdırın millet aptal değil tek Taraflı çığırtkanlık olmaz alet olup ne olduğunuzu herkese kanıtladınız çok zekisiniz çok

Türk Kurumu Vakfı’nın sözde mütevelli heyeti Tacettin Güçer başkanlığından bugün Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ne baskın gibi bir giriş yaptı. Odaların kapısı kapalı olunca Güçer ve yanındakiler toplantı salonuna geçerek oturmaya başladılar. Kurumda şu günlerde tam bir kaos yaşanıyor. 

Türk Hava Kurumu bir türlü rahata erişemedi. Tutuklu eski başkan Osman Yıldırım kurumda etkisinin devam etmesi için her türlü girişimde bulunuyor. Son seçimlerde THK Başkanlığı’na aday olan ancak büyük fark yiyerek seçimi kaybeden Osman Yıldırım’ın adayı THK Çankaya Şube Başkanı Tacettin Güçer, bu kez THK Vakfı’na mütevelli heyeti seçildi.

Tüm heyetin Osman Yıldırım tarafından belirlendiği mütevelli heyeti ile ilgili iddialar havada uçuşurken, bugün beklenmedik bir gelişme yaşandı. İçinde ilkokul mezunu bir üyenin de olduğu mütevelli heyetinin YÖK tarafından kabul edilmemiş olmasına rağmen Tacettin Güçer bugün THK Üniversitesi’ne baskın yaptı.

Türkiye’de eşi benzeri olmayan bu uygulama tepki ile karşılanırken üniversitenin güvenlik personeli Tacettin Güçer ile yanında bulunanları dışarı atmaya çalışıyor.

Orman kanunları uygulanıyormuş havası yaratılan üniversitede eğitim gören öğrenciler tedirginlik yaşarken, Tacettin Güçer’in  üniversiteden çıkmaması halinde polis çağrılacağı kaydedildi.

Öte yandan THK Başkanı Vacit Öktem’in talimat verdiği ve derhal üniversiteyi terk etmelerini istediği kaydediliyor.

Ayrıntılar gelecek.

©Airporthaber.com




 

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ'NE BASKIN YAPILDI…

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

vkf ~ 9 yıl önce
THK NEDEN VAKİF YAPİLDİ? BİR BİLENİNİZ VAR Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Magazin habercisi olduğunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanks :) ~ 9 yıl önce
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thku de okuyan arkadaşım var oda aynısını söyledi parayi bas al diplomayi dedi .gerçi ozellerin hepsi böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyice çığırından çıktı. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar resmen. Hukuk devletindeyiz Allahtan. Yaptıkları yanlarına kalmadı kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIsafir ~ 9 yıl önce
Kapatin THK denilen kurulusu. Zatan Ataturk'un istedigi amacin hicbirini yerine getirmededi kurum. Yillardir orada calisanlar bircok (hepsi degil) insan kamyon dolusu para goturuyor. Verdikleri egitim 1960 yillari seviyesinde. Zavalli ogrenciler ve aileleri de artik kandirilmasin. Ben bir Turk olarak o kurumun bit gun daha varolmasini istemiyorum. Kapat gitsin, ulke rahatlasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açıklanacaklar ~ 9 yıl önce
Değerli yorum okurları yarını bekleyin. En güzel istihbaratlar buradan paylaşılacak. Herkesin aklı tutulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esin ~ 9 yıl önce
Maaslar odenmesin diye talimat vermek. Bu mudur yeni mutevelli boyle mi yoneteceksiniz calisanlarin hakkini vermeyerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Benim anlamadigim bu adam cezaevinden bunlari yapiyor madem yok mu bu adama sen kimsin nasil bunlari yapiyorsun diyerek buna dur diyecek bir kisi veya kurum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz mı? ~ 9 yıl önce
yapsa dur derler değil mi? demek ki yapmıyor...
Gerçek ~ 9 yıl önce
Toplayın toplayın taraflarınıza yazı yazdırın millet aptal değil tek Taraflı çığırtkanlık olmaz alet olup ne olduğunuzu herkese kanıtladınız çok zekisiniz çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000