10 Haziran 2015, Çarşamba 12:53:52

Türk Hava Kurumu Paramparça…

Türk Hava Kurumu Vakfı ve Türk Hava Kurumu arasındaki ipler tamamen koptu. Ankara 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonuçlandı. Karar kurumu birleştirme yerine ayrıştırma yönünde çıktı. İşte detaylar…
  • Ben içeriğini bilmem ama babam kaç aydır maaş almıyo bnde buralarda arıyorum çareyi ne olup bitiyor diye araştırıyorum alan alıyo ama olan alnının teriyle çalışana oluyo galiba bu işçileri bu insanları bu hallere düşürenler utansın babaları kara kara düşündürenler utansın bilen bişey söylesin
  • E NE OLACAK SIMDI HALA MAaslar yatmıyor ucretsız zınden bahsedılıyor nasıl bır ıstır bu yaaaa bızım akıbetımız ne olcak
  • parasut ucagi; biliyorsunki torpille egitmen aliyorlar. pilotlarda parasutculerde torpilli. bekle baba bekle siramiz gelmez torpilliler yuzunden torpilliler somurdukce olacagi bu. helede bikac tane ahlaksiz edepsiz kufurbaz parasut hocasi yuzunden butun hocalarin adi kotuye cikiyor. nolacak bu halimiz
  • 9 gün oldu THK'da tık yok.
  • Kartal şube ne ayak ?
  • keşke bu haberi yazan arkadaş Türkçe de bilseydi.
  • Öte yandan izmir efes dropzone de paraşütçüler uçak olmadığından dolayı atlayış yapamıyor hava kurumu paraşütçülerini atamıyor gelir sağlayan turistleri tandem atlayışına çıkartamıyor.
  • sayın Genel Başkanın her söylediğinin yalan olduğu her yaptığının yanlış olduğu iddia ediliyor. Geçmiş haberleri tarayınca, mektupları okuyunca kolayca anlaşılır diyorlar. Öyle mi?
  • Her tür sağlığı görevini yapmaya müsait olmadığı görülen bir başkan istifa etmeli, etmiyorsa görevinden alınması için gereken yapılmalıdır. Yoksa otelin satılmasına yol açmak için devam eden bu sürecin sonuçlarından bütün yönetim sorumludur.
  • Üniversiteyi güzel günler bekliyor.Asıl yogunlasılması gereken nokta Üniversitedir.Eski yönetim mutlaka hesap vermeli.

Türk Hava Kurumu ile kurumun mallarının vakfedilerek kurulan Türk Hava Kurumu arasındaki uçurum giderek derinleşiyor. Geçen yıl 28 Ekim’de Ankara polisinin yaptığı operasyonla gözaltına alınan ve daha sonra mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen eski başkan Osman Yıldırım’ın ardından sular durulmuyor.

Türk Hava Kurumu’nun vatandaşlar tarafından bağışlanan malları vakfa geçirilince Osman Yıldırım güdümündeki vakıfta, Yıldırım’ın egemenliği devam ediyor.

Türk Hava Kurumu tarafından kurulan vakfın, kurumdan bağımsız hareket etmesi için eski sistemin devam etmesi için her yolu deneyenler buna muaffak oldu. Vakfın bataklığa gittiğini düşünen ve vakfın asıl sahibi olan Türk Hava Kurumu, ortaya çıkan kaosu çözmek ve her iki kurumun geleceğini kurtarmak için mahkemeye başvurarak kayyum atanmasını talep etti.

Bugün Ankara 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın sonucu kurumu karanlık bir kuyuya itti.

Kayyum atanması beklenirken, vakfın mütevelli heyetinden sadece Mustafa Gedük’ün heyetten çıkartılmasına hükmetti. Mustafa Gedük’ün yerine emekli hakim Cemalettin Koçak  kayyum olarak atandı. Cemalettin Koçak’ın adı Neşter 2 operasyonunda sık sık geçmişti.

Bu gelişmelerin ardından her iki kurum arasında ipler tamamen koptu.

Şimdi Osman Yıldırım’ın mı dediği olacak yoksa vakıf başkanı Kürşat Atılgan’ın mı dediği olacak merak ediliyor.

Öte yandan Kürşat Atılgan’ın yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevinden istifa eden Necdet Şendil’i de kendi ekibine kattı.
THK’daki kaosun nasıl çözüleceği ve THK Vakfına ait üniversitenin eğitime nasıl devam edeceği ise ayrı bir soru işareti olarak kafalardaki yerini koruyor.

©Airporthaber.com

Türk Hava Kurumu Paramparça…

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Evkat ~ 8 yıl önce
Ben içeriğini bilmem ama babam kaç aydır maaş almıyo bnde buralarda arıyorum çareyi ne olup bitiyor diye araştırıyorum alan alıyo ama olan alnının teriyle çalışana oluyo galiba bu işçileri bu insanları bu hallere düşürenler utansın babaları kara kara düşündürenler utansın bilen bişey söylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA ~ 8 yıl önce
E NE OLACAK SIMDI HALA MAaslar yatmıyor ucretsız zınden bahsedılıyor nasıl bır ıstır bu yaaaa bızım akıbetımız ne olcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA ~ 9 yıl önce
parasut ucagi; biliyorsunki torpille egitmen aliyorlar. pilotlarda parasutculerde torpilli. bekle baba bekle siramiz gelmez torpilliler yuzunden torpilliler somurdukce olacagi bu. helede bikac tane ahlaksiz edepsiz kufurbaz parasut hocasi yuzunden butun hocalarin adi kotuye cikiyor. nolacak bu halimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delikanlı ~ 9 yıl önce
9 gün oldu THK'da tık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbul ~ 9 yıl önce
Kartal şube ne ayak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irfan ~ 9 yıl önce
keşke bu haberi yazan arkadaş Türkçe de bilseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paraşüt uçağı ~ 9 yıl önce
Öte yandan izmir efes dropzone de paraşütçüler uçak olmadığından dolayı atlayış yapamıyor hava kurumu paraşütçülerini atamıyor gelir sağlayan turistleri tandem atlayışına çıkartamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsi yalan çıktı ~ 9 yıl önce
sayın Genel Başkanın her söylediğinin yalan olduğu her yaptığının yanlış olduğu iddia ediliyor. Geçmiş haberleri tarayınca, mektupları okuyunca kolayca anlaşılır diyorlar. Öyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan istifa ~ 9 yıl önce
Her tür sağlığı görevini yapmaya müsait olmadığı görülen bir başkan istifa etmeli, etmiyorsa görevinden alınması için gereken yapılmalıdır. Yoksa otelin satılmasına yol açmak için devam eden bu sürecin sonuçlarından bütün yönetim sorumludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
And Kondoru ~ 9 yıl önce
Üniversiteyi güzel günler bekliyor.Asıl yogunlasılması gereken nokta Üniversitedir.Eski yönetim mutlaka hesap vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Beklersin ~ 9 yıl önce
Üniverstenin elinde para yok hoca yok vizyon yok 2 yıldır Akademiye pilotaj öğrencilerinin paralarını ödeyemedi. Akademi uçuşları kesti, Vakfın borçları yüzünden uçaklara yakıt alamıyorlar sürekli uçuşlar kesiliyor hangi güzel günler Yeni yönetim kurulu üyeler ne oldukları belirsiz içlerinden bazıları bırakın yönetim kurulu üyeliği kapıda bekçilik bile yapamaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000