20 Ocak 2010, Çarşamba 15:05:22

Tokat Havaalanı'na talip oldular

Türk Hava Kurumu (THK) Şube Başkanı Burhan Besler, Tokat Havaalanı'na eğitim merkezi yapmak üzere talip olduklarını söyledi.
  • Birincisi Tokatta simit satmıyorum. Hakaretinizi size iade ederim.Satsamda işimi sizden iyi yaptığıma inanıyorum. İkincisi Tokatın coğrafi yapısını senden çoook iyi biliyorum. Üçünsü hala havaalanının düz ovada olduğunu farkedemecek kadar körlük var sanırım. Dördüncüsü Uçağa tek binenin kendi olduğunu, havacılıktan tek anlayanın kendi olduğunu yada orayı talep edenlerden daha iyi bildiğini sanacak kadar cahillik ancak şahsınıza yakışır sanıyorum.
  • lojistik açıdan çok daha elverişli yerler mevcutken sırf para bağlamak için bu tür talepler gerçekçi değil. orada kime nasıl eğitim verilecek?
  • İnönü ve Efes'i tam anlamı ile kullandınızda birde Tokat kaldı...Heryer benim olsun asker mantığından çıkın...Tokat'ta kime ne eğitimi vereceksiniz...Siz önce THK nın amacı olan havacılığı sevdirmenin ana temasından uzaklaşmayın...Eğtimleriniz paralı...Anadolunun bağrında hangi garibana ücretli eğitim vereceksiniz...
  • Siirt Havaalanına na tarifeli trafik yok, buraya da öyle bir şey düşünülemezmi, oranında ufak bir pisti var. pistin her iki tarafında dağlar var, büyük uçaklar inemiyor.
  • bana tokatı ne kadar tanıyorsun diyorsun bilmeden konuşuyorsun sen tokatta simit satıyor olabilirsin ama tokata ve havaalanına çok geldim işim gereği iyide biliyorum yamaç paraşütünüde ama orası uygun bir yer değil sende biliyorsundur ayrıca o koca 2 dağı göremiyorsan yapacak bişey yok atlastan thyden iyi bilecek değiliz herhalde
  • ÇOK İSABETLİ BİR TALEP.BU AKTİVİTENİN TOKATA ÇOK FAYDASI OLUR.DHMİ HİÇ DÜŞÜNMESİN.
  • Gazipaşa da güneşli gün sayısı daha fazlaydı konaklama imkanı ise sonsuz bir sonraki seçimlerde tojat dan aday mı olacaksınız?
  • THK çok iyi düşünmüş.. bölge yamaç paraşütü gibi sporlara çok elverişli. Ayrıca PPL ve CPL uçuşları da rahatlıkla yapılabilir. Tek sorun orda baharların çok yağışlı geçmesi ve kışların sert geçmesi. Uçuşlar için hava durumu önemli.
  • Arkadaşım senin Tokatla derdin ne? Tokatı nekadar tanıyorsun yada? Hic gördünmü havaalanını da 2 dağın arası diyorsun? Bölgenin yamaç paraşütü yapılan önemli yerlerden biri olduğunu bilmiyorsundurda. Boeing 777 pilotu yetiştircez diyede bi talepleri yok ayrıca.
  • hah bi siz eksiktiniz ne tokatmış yawww adamın dedesimi tokatlı artık neyse o iki dağın arasına takmışlar ille uçak düşürecekler orda yani

THK'da basın açıklaması yapan Besler, yaklaşık 1 yıldır hava trafiğine kapalı durumda olan Tokat Havaalanı'nı yıllık 6 bin kişinin eğitim göreceği bir merkez haline getirmek istediklerini kaydetti. 2010 yılı içersinde Tokat Havaalanı THK'na devredildiği takdirde amaçlarının burayı eğitim merkezi yapmak olduğunu ifade eden Besler, "İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde gelecek gençlere Tokat Havaalanı'nda yamaç paraşütü, yelken kanat, planör vb. havacılık alanlarında, pilotluk alanında eğitim vermek istiyoruz. Yaklaşık 2 milyon TL'lik yatırımla yatakhaneler, kapalı ve açık eğitim alanları oluşturulacak. Bir diğer amacımızda Türki Cumhuriyetler ve Orta Asya'daki Arap ülkelerinden gelebilecek gençlere eğitim vererek kentin ekonomisine katkı sağlamak. Bu nedenle yetkililerden ilgi ve alaka bekliyoruz. Müracaatımız THK Genel Müdürlüğü'nce DHMİ Genel Müdürlüğü'ne yapılacak" dedi.

Tokat Havaalanı'na talip oldular

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Birincisi Tokatta simit satmıyorum. Hakaretinizi size iade ederim.Satsamda işimi sizden iyi yaptığıma inanıyorum. İkincisi Tokatın coğrafi yapısını senden çoook iyi biliyorum. Üçünsü hala havaalanının düz ovada olduğunu farkedemecek kadar körlük var sanırım. Dördüncüsü Uçağa tek binenin kendi olduğunu, havacılıktan tek anlayanın kendi olduğunu yada orayı talep edenlerden daha iyi bildiğini sanacak kadar cahillik ancak şahsınıza yakışır sanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lojistik açıdan çok daha elverişli yerler mevcutken sırf para bağlamak için bu tür talepler gerçekçi değil. orada kime nasıl eğitim verilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnönü ve Efes'i tam anlamı ile kullandınızda birde Tokat kaldı...Heryer benim olsun asker mantığından çıkın...Tokat'ta kime ne eğitimi vereceksiniz...Siz önce THK nın amacı olan havacılığı sevdirmenin ana temasından uzaklaşmayın...Eğtimleriniz paralı...Anadolunun bağrında hangi garibana ücretli eğitim vereceksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siirt Havaalanına na tarifeli trafik yok, buraya da öyle bir şey düşünülemezmi, oranında ufak bir pisti var. pistin her iki tarafında dağlar var, büyük uçaklar inemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bana tokatı ne kadar tanıyorsun diyorsun bilmeden konuşuyorsun sen tokatta simit satıyor olabilirsin ama tokata ve havaalanına çok geldim işim gereği iyide biliyorum yamaç paraşütünüde ama orası uygun bir yer değil sende biliyorsundur ayrıca o koca 2 dağı göremiyorsan yapacak bişey yok atlastan thyden iyi bilecek değiliz herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇOK İSABETLİ BİR TALEP.BU AKTİVİTENİN TOKATA ÇOK FAYDASI OLUR.DHMİ HİÇ DÜŞÜNMESİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gazipaşa da güneşli gün sayısı daha fazlaydı konaklama imkanı ise sonsuz bir sonraki seçimlerde tojat dan aday mı olacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK çok iyi düşünmüş.. bölge yamaç paraşütü gibi sporlara çok elverişli. Ayrıca PPL ve CPL uçuşları da rahatlıkla yapılabilir. Tek sorun orda baharların çok yağışlı geçmesi ve kışların sert geçmesi. Uçuşlar için hava durumu önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım senin Tokatla derdin ne? Tokatı nekadar tanıyorsun yada? Hic gördünmü havaalanını da 2 dağın arası diyorsun? Bölgenin yamaç paraşütü yapılan önemli yerlerden biri olduğunu bilmiyorsundurda. Boeing 777 pilotu yetiştircez diyede bi talepleri yok ayrıca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hah bi siz eksiktiniz ne tokatmış yawww adamın dedesimi tokatlı artık neyse o iki dağın arasına takmışlar ille uçak düşürecekler orda yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000