01 Mart 2011, Salı 11:34:47

THK'DAN KURSA ÜCRETSİZ DAVET

Türk Hava Kurumu (THK) Buldan Şube Başkanı Murat Ünsal, gençleri kurumun düzenlediği ücretsiz kurslara katılmaya çağırdı.
  • basvuru için nereyle irtibata geçiyoruz... arkadasalar basvuru için gereklibilgileribulamadım yardımcı olurmusunz...
  • Kardeşim, THK daki torpillere örnek olarak bula bula o başarılı insanları mı buldun yani? Beni şaşırtıyorsun. Bu konu çok yersiz. Tamam.
  • Torpille pilot olundu denilmedi. Torpille T.H.Kya alindi denildi. Alindiktan sonra gerisi zaten geliyor... Birak bu polyanna masallarini... Siz birbirinizi iyi bilirsiniz... Yüzünüz yirtilmis sizin... Yalan ,torpil hep sizde...
  • THK idaresine buradan bir ikazda bulunmak istiyorum: Umarım bu yorumları ilgililer okuyordur. THK resmi sitesi thk.org daki en başta çıkan bir video var. Görüntüler, müzik, ilgi çekme tam puan, bir sorun yok. Fakat, ilk başta "herşey bir hayalle başladı, rüyalar gerçek oldu" gibi THK nun kuruluşunu çok hafif bir biçimde lanse eden fikre asla katılmıyorum. İlgilileri uyarıyorum: Eski Yönetim Kurulu üyelerinden Oktay Vural'ın hazırladığı "Gökler Senindir" kitabında açıkça alıntıyla verilen bir bilgi var. Bu bilgi şöyle. THK nun kurulması emrini veren Sonsuz Liderimiz Atatürk, 1. Dünya Savaşı öncesinde Libya'da havada İtalyan uçaklarını gördüğünde, havacılığın gelecekte askeri açıdan ne denli önemli olduğuna karar vermiş ve uygulamı
  • İlk sayfada isimleri verilmiş ve torpilli olduğu için Pilot oldukları yazılan Deniz ve Gürcan hocalara geçmişte Öğretmenlik yaptığım için bu cevabı yazmak istedim: Sözü edilen kişiler kesinlikle torpille bir yere gelmemişlerdir. Her ikisi de bileklerinin hakkıyla Pilot olmuşlar ve THK tarafından verilen her görevi alınlarının akıyla tamamlamışlardır. Akrabası şöyle/böyle olanların mutlaka torpille bir yere geldiği savına katılmıyorum. Ailesinde havacılık geçmişi bulunan çocuklar elbette bu mesleklere daha yakındır/haberdardır ve havacılıktan korkmazlar. Deniz ve Gürcan, bileklerinin hakkıyla şimdiki mesleklerini kazanmışlardır.
  • hayy kalemine saglık..ne güzelde özetlemişsin bu acı tabloyu...emekli paşalarımın çocukları burada sanki babalarının malı gibi cirit atsınlar,diğer arkadaşlarımda bakakalsın....yook öyle yağma...inşallah yakında hükümet burayıda hizaya sokacak....o zaman yine konuşuruz
  • okullara alınan öğrencilerin veya kursiyerlerin nasıl alındığını biliyoruz yetkliler yalan söylemesin model pilot paraşüt hep listeleri torpille yapılıyor okullar enkaz yığını 45 yaşında eğiticiler var kendine hayrı yok .hastalıklı insanları çalıştırıp bu hastalığı öğrencilere bulaştıranlar var temizlik istiyoruz yoksa hükümete devredilsin bu kurum gerçek kimliğine kavuşsun.n.şendilin oğlu bedava kurs gördü bunu gören yok senetle taksitle kurs görenler var dışarda herşey peşin
  • Sevgili arkadaşım, okullarda kimlerin çocuklarının yetiştiği hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan neden ofislerine gidip ben vatandaş olarak bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum, şu an pilotaj eğitimi gören 150 nin üzerindeki öğrencinin kaç tanesi asker çocuğu diye sormuyorsun, ve sorup şaşırmıyorsun. Araştırmadan yalan söylüyorsun. Çok ayıp bu yaptığınız.
  • nerede doğru dürüst çalışan bir kurum varsa karalamak o kadar kolay oluyor değilmi? THK nın kursları ücretsiz veasker sivil herkese açık.ama kim yaşadığı yerdeki THK kurumuna gidip üye oluyor kim ilgi gösteriyor?lafa gelince çok.
  • Bir bakiyorsunuz,parasüt ögretmenleri 45 yasini doldurmus emekli olmasi gerekirken,planöre yada delta kanata yada planöre,balona gecmis.Ucmaya hemde maasini almaya devam ediyor.Burasi tam bir ciftlik. Hesap soran yada sorana hesap veren kimse yok. Kapali bir TORPIL kutusu... Personel alimlari tam bir FACIA. Türk genclerini bu kurumun actigi kurslara itibar etmemesini, tavsiye ederim... Cünki bunlar sadece T.H.K. icin göz boyamak icin yapiliyor.
Ünsal, yaptığı açıklamada, THK Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir İnönü Meydan İşletme Müdürlüğünde ücretsiz sportif havacılık kursları düzenlediğini, model uçak, planör, paraşüt, yamaç paraşütü ve yelken kanat dallarında açılacak kurlara 30 Mart'a kadar başvuru yapılabileceğini söyledi.

Havacılığa ilgi duyan Buldanlı gençleri ve üniversite öğrencilerini kurslara katılmaya davet eden Ünsal, "Geçtiğimiz sene 26 kursiyeri paraşüt başlangıç, 1 kursiyeri paraşüt tekamül ve 3 kursiyeri de planör başlangıç kurslarına göndererek sertifika sahibi yaptık. Eskişehir'in İnönü ilçesinde gerçekleşen kurslarda, kursiyerlerin yemek ve konaklama masrafları THK tarafından karşılanıyor" dedi.
THK'DAN KURSA ÜCRETSİZ DAVET

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
basvuru için nereyle irtibata geçiyoruz... arkadasalar basvuru için gereklibilgileribulamadım yardımcı olurmusunz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim, THK daki torpillere örnek olarak bula bula o başarılı insanları mı buldun yani? Beni şaşırtıyorsun. Bu konu çok yersiz. Tamam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Torpille pilot olundu denilmedi. Torpille T.H.Kya alindi denildi. Alindiktan sonra gerisi zaten geliyor... Birak bu polyanna masallarini... Siz birbirinizi iyi bilirsiniz... Yüzünüz yirtilmis sizin... Yalan ,torpil hep sizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK idaresine buradan bir ikazda bulunmak istiyorum: Umarım bu yorumları ilgililer okuyordur. THK resmi sitesi thk.org daki en başta çıkan bir video var. Görüntüler, müzik, ilgi çekme tam puan, bir sorun yok. Fakat, ilk başta "herşey bir hayalle başladı, rüyalar gerçek oldu" gibi THK nun kuruluşunu çok hafif bir biçimde lanse eden fikre asla katılmıyorum. İlgilileri uyarıyorum: Eski Yönetim Kurulu üyelerinden Oktay Vural'ın hazırladığı "Gökler Senindir" kitabında açıkça alıntıyla verilen bir bilgi var. Bu bilgi şöyle. THK nun kurulması emrini veren Sonsuz Liderimiz Atatürk, 1. Dünya Savaşı öncesinde Libya'da havada İtalyan uçaklarını gördüğünde, havacılığın gelecekte askeri açıdan ne denli önemli olduğuna karar vermiş ve uygulamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İlk sayfada isimleri verilmiş ve torpilli olduğu için Pilot oldukları yazılan Deniz ve Gürcan hocalara geçmişte Öğretmenlik yaptığım için bu cevabı yazmak istedim: Sözü edilen kişiler kesinlikle torpille bir yere gelmemişlerdir. Her ikisi de bileklerinin hakkıyla Pilot olmuşlar ve THK tarafından verilen her görevi alınlarının akıyla tamamlamışlardır. Akrabası şöyle/böyle olanların mutlaka torpille bir yere geldiği savına katılmıyorum. Ailesinde havacılık geçmişi bulunan çocuklar elbette bu mesleklere daha yakındır/haberdardır ve havacılıktan korkmazlar. Deniz ve Gürcan, bileklerinin hakkıyla şimdiki mesleklerini kazanmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayy kalemine saglık..ne güzelde özetlemişsin bu acı tabloyu...emekli paşalarımın çocukları burada sanki babalarının malı gibi cirit atsınlar,diğer arkadaşlarımda bakakalsın....yook öyle yağma...inşallah yakında hükümet burayıda hizaya sokacak....o zaman yine konuşuruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
okullara alınan öğrencilerin veya kursiyerlerin nasıl alındığını biliyoruz yetkliler yalan söylemesin model pilot paraşüt hep listeleri torpille yapılıyor okullar enkaz yığını 45 yaşında eğiticiler var kendine hayrı yok .hastalıklı insanları çalıştırıp bu hastalığı öğrencilere bulaştıranlar var temizlik istiyoruz yoksa hükümete devredilsin bu kurum gerçek kimliğine kavuşsun.n.şendilin oğlu bedava kurs gördü bunu gören yok senetle taksitle kurs görenler var dışarda herşey peşin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili arkadaşım, okullarda kimlerin çocuklarının yetiştiği hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan neden ofislerine gidip ben vatandaş olarak bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum, şu an pilotaj eğitimi gören 150 nin üzerindeki öğrencinin kaç tanesi asker çocuğu diye sormuyorsun, ve sorup şaşırmıyorsun. Araştırmadan yalan söylüyorsun. Çok ayıp bu yaptığınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nerede doğru dürüst çalışan bir kurum varsa karalamak o kadar kolay oluyor değilmi? THK nın kursları ücretsiz veasker sivil herkese açık.ama kim yaşadığı yerdeki THK kurumuna gidip üye oluyor kim ilgi gösteriyor?lafa gelince çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir bakiyorsunuz,parasüt ögretmenleri 45 yasini doldurmus emekli olmasi gerekirken,planöre yada delta kanata yada planöre,balona gecmis.Ucmaya hemde maasini almaya devam ediyor.Burasi tam bir ciftlik. Hesap soran yada sorana hesap veren kimse yok. Kapali bir TORPIL kutusu... Personel alimlari tam bir FACIA. Türk genclerini bu kurumun actigi kurslara itibar etmemesini, tavsiye ederim... Cünki bunlar sadece T.H.K. icin göz boyamak icin yapiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000