11 Haziran 2011, Cumartesi 08:12:18

THK'DAN ÇİFT DİPLOMA

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, havacılık ve uzay bilimleri konusunda tercih yapacak öğrencilere çift diploma imkanı sunuyor.
  • havacılık ve uzay ihtisas universitesi????????gençlerin zamanını çalmak için laf olsun diye açılan bir başka universite.varmı nasaya gonderebilecek imkanın mezunlarını?yok en azından boyle bir hayalin varmı?
  • Dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paralarla,çocuklarımızın hayatı tehlikeye mi atılıyor.Kaza yapan öğrencinin öğretmeninin tecrübesiz ve yaşlı bir öğretmen olduğu söyleniyor...
  • Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul uçuş okulunda olan elim kazadan yara almadan kurtulan öğrenci arkadaşımıza önce geçmiş olsun diyorum ama neden bu bir haber olarak geçmez. Yoksa THK da yetersiz ve tecrübesiz öğretmenlerin lanse edilmesimi ürkütüyor anlamadım. Öncelikle çift diplamadan daha önemli bu haberi vermeleri bence daha etik olurdu. Yanlışmı ?
  • Üniversitenin mevcut akademik kadrosu son derece zayıf, Havacılık ve Uzay eğitimleri de son derece zor ve karmaşık. Bu çelişkili durum karşısında bu iş nasıl başarılacak? Eğitilecek insanların kalitesi nasıl yüksek olacak? Sanki her şey göstermelik gibi. Diğer yandan Havacılık Üniversitesi kuruyorsunuz. Başındaki insan havacı bile değil. Yani bir mühendise bir insanı ameliyat ettiriyorsunuz gibi bir şey. Yok böyle bir mantık be kardeşim. Havacılık da, tıp gibi çok özel bir iştir. Çocuk oyuncağı değildir. Bu YÖK, nasıl bu işleri araştırıyor, inceliyor? YÖK'te bu işi bilen havacılar var mıdır?
  • Biraz uzakmı ki (:
  • Değişim var ayakları yapılıyor ama 12 haziran sonrasında bu kurumunda pis kokuları çıkacak buna inanıyorum.Yeter artık ya destur bilmezmisiniz.Yalanlarınız, yedikleriniz bitmedimi.Yeye ne bitmez kurummuş. Yüce Allah'dan dileğim.Haram zıkkım olması
  • bu kadar komedi olmaz yaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha....
Türkiye'nin ilk ve tek ihtisas üniversitesi olan THK Üniversitesi, yaptığı uluslararası anlaşmalarla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, havacılık ve uzay bilimleri konusunda tercih yapacak öğrencilere çift diploma alabilme olanağı tanıyor.

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, üniversitenin, dünyadaki en iyi havacılık ve uzay ihtisas üniversiteleriyle akademik iş birliklerini geliştirmek üzere iletişime geçtiğini bildirdi.

Amerika'daki, dünyanın bu alanda en saygın ve önde gelen üniversitesiyle ön anlaşmaların yapıldığını belirten Ban, üniversitenin rektörü ve ekibinin, THK Üniversitesi ile akademik anlamda iş birliği çalışmalarına başlamak üzere Türkiye'ye gelerek kampüsleri ve havaalanlarında incelemelerde bulunduğunu ifade etti.
THK'DAN ÇİFT DİPLOMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
havacılık ve uzay ihtisas universitesi????????gençlerin zamanını çalmak için laf olsun diye açılan bir başka universite.varmı nasaya gonderebilecek imkanın mezunlarını?yok en azından boyle bir hayalin varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paralarla,çocuklarımızın hayatı tehlikeye mi atılıyor.Kaza yapan öğrencinin öğretmeninin tecrübesiz ve yaşlı bir öğretmen olduğu söyleniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul uçuş okulunda olan elim kazadan yara almadan kurtulan öğrenci arkadaşımıza önce geçmiş olsun diyorum ama neden bu bir haber olarak geçmez. Yoksa THK da yetersiz ve tecrübesiz öğretmenlerin lanse edilmesimi ürkütüyor anlamadım. Öncelikle çift diplamadan daha önemli bu haberi vermeleri bence daha etik olurdu. Yanlışmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üniversitenin mevcut akademik kadrosu son derece zayıf, Havacılık ve Uzay eğitimleri de son derece zor ve karmaşık. Bu çelişkili durum karşısında bu iş nasıl başarılacak? Eğitilecek insanların kalitesi nasıl yüksek olacak? Sanki her şey göstermelik gibi. Diğer yandan Havacılık Üniversitesi kuruyorsunuz. Başındaki insan havacı bile değil. Yani bir mühendise bir insanı ameliyat ettiriyorsunuz gibi bir şey. Yok böyle bir mantık be kardeşim. Havacılık da, tıp gibi çok özel bir iştir. Çocuk oyuncağı değildir. Bu YÖK, nasıl bu işleri araştırıyor, inceliyor? YÖK'te bu işi bilen havacılar var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biraz uzakmı ki (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değişim var ayakları yapılıyor ama 12 haziran sonrasında bu kurumunda pis kokuları çıkacak buna inanıyorum.Yeter artık ya destur bilmezmisiniz.Yalanlarınız, yedikleriniz bitmedimi.Yeye ne bitmez kurummuş. Yüce Allah'dan dileğim.Haram zıkkım olması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar komedi olmaz yaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000