01 Ağustos 2009, Cumartesi 07:57:17

THK'dan 29 kitaplık set

Türk Hava Kurumu (THK), havacılık sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla 1988-1995 yılları arasında düzenlediği edebiyat, sanat ve bilim eserleri yarışmalarında ödül alan çalışmaları 29 farklı kitapta topladı.

THK, Kültür Yayınları’nın devamı olarak bir set haline getirdiği kitapları, şubeleri ve il halk kütüphaneleri aracılığıyla vatandaşların hizmetine sunacak.

Bu çalışma kapsamında THK Balıkesir Şubesi Başkanı İlhan Güzel, genel merkezden gelen kitapları dört set halinde İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ercan Tığ’a teslim etti. Güzel, "Genel merkezimizin bu hizmetinin başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara katkı sağlayacağına, havacılığı sevdireceğine inanıyorum" dedi.

Kütüphaneye teslim

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ercan Tığ da THK yetkililerine bu kültür hizmeti için teşekkür ederken, "Kitapları merkez ilçe ile birlikte Armutalan, Pamukçu ve Gaziosmanpaşa şubelerinde okuyucularımızla buluşturacağız" diye konuştu.

29 kitap arasında şiir, öykü ve karikatür derlemelerinin yanı sıra Mustafa Asoğlu’nun "İlk kartallar", Savaş Aykılıç’ın "Cevheri ve Hezarfen ve Hasan Çelebi", Işılay Tuncay’ın "Gökyüzüne tutkumu yazdım" ve Ahmet Kıvanç’ın "Sabiha Gökçen"adlı eseri de bulunuyor. (Hürriyet)

THK'dan 29 kitaplık set

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000