28 Aralık 2014, Pazar 11:30:38

THK'DA TARİHİ GENEL KURUL HEYECANI BAŞLADI

Türk Hava Kurumu'nun 42. Olağanüstü seçimli genel kurulu Ankara Büyük Anadolu Otel'de başladı.
  • Hale bak gorende sanacak Cumhurbaşkanı seçiliyor. Bu nedir bu kadar şaşaa bu kadar tantana anlayabilmek mümkün değil. Bu kurumda havacilik değil gösterişcilik önde olduğu surece kurum adam olamaz ancak tahtiravana binerler. Kim seçilirse seçilsin görünen o ki bir şey degismeyecek. YAZIKLAR OLSUN.
  • Umarım kurum için en Hayırlısı olur

Türk Hava Kurumu'nun başkanlığına talip olan Kürşat Atılgan, Vacit Öktem ve Tacettin Güçer'in yan yana  izlediği Genel Kurul'a Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk de katıldı.

42. Olağanüstü Genel Kurul'a Divan Başkanı olarak Vacit Öktem'in de lehine oy kullandığı Zafer Çağlar seçildi. Çağlar 460 delegenin 307'sinin oyunu alarak Divan Kurulu Başkanı seçildi.

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçilmesi bekleniyor.



























THK'DA TARİHİ GENEL KURUL HEYECANI BAŞLADI

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hale bak gorende sanacak Cumhurbaşkanı seçiliyor. Bu nedir bu kadar şaşaa bu kadar tantana anlayabilmek mümkün değil. Bu kurumda havacilik değil gösterişcilik önde olduğu surece kurum adam olamaz ancak tahtiravana binerler. Kim seçilirse seçilsin görünen o ki bir şey degismeyecek. YAZIKLAR OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak sen... ~ 9 yıl önce
ne yapılması gerekiyor bir de onu söylesen biz de öğrensek... hadi bir öneri verç kolay öyle ..k atıp klavyenin ucundan artistlik yapmak... ne yapacaklardı mesela.. çadır mı kursalardı. arkadaş hayatınız muhalefet partileri gibi. BİR GRAM ÖNERİNİZ DAHİ OLMADAN SADECE ELEŞTİRİ YAPMAK.
Tarih ~ 9 yıl önce
Nedeni ne olursa olsun 90 yıllık bir kuruma Genel Başkan seçiliyor, yaklaşık 600 delegesi olan ve istediği taktirde Sayın Cunhurbaşkanınında katılabildiği bir seçim nerede yapılacaktı sokakta mı? 4-5 fotoğraftan şaşalı seçim yapıldığını nasıl anladınız. Kızlay ve THK dan başka Cumhuriyetle yaşayan başka bir kurum var mı bildiğiniz sayın yorumcu
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Umarım kurum için en Hayırlısı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000