20 Kasım 2015, Cuma 11:22:04

THK'da Sportif Havacılık Semineri başladı

Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği sportif havacılık semineri başladı.
  • Bayrağın orada ne işi var, koydun madem niye direği kısa, hadi kısa bayrak niye yarıda, YAS MI VAR ? Daha çevresini kontrol edemeyenlerden ne beklenir ki...
  • kursiyer kayiran, ogrenci magdur eden kadindan sikayetciyim
  • BENİ NİÇİN ÇAĞIRMADILAR. ? REZİL EDERDİM HEPSİNİ ÇÜNKİ. SPORTİF HAVACILIK MI KALDI.? ASLINDA PEKTE UMURLARINDA OLMAYAN BİR KONU. ELLERİNDE TECRÜBELİ UÇUCU VE EĞİTİCİ PERSONEL KALMADI HEPSİ İSTİFA EDİP GİTTİ. KALANLARDA AÇ BIRAKILDI. BENCE BUNLAR KONUYU DAĞITMAK GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN YAPILAN KOMİK İŞLER. ASLINDA THK BUNDAN BÖYLE HER YIL GOLF SEMİNERİ YAPMALI. PİSTLER GOLF SAHASI HALİNE GETİRİLMİŞ. ADAMLAR HAVACILIK SEMİNERİ DÜZENLİYORLAR.! HER AY TEK BİR DAİRE SATIP KENDİ MAAŞ LARINI ALIYORLAR. THK YA ACİLEN KAYYUM ATANMASI GEREKMEKTEDİR. DEVLET YETKİLİLERİNE DUYURULUR.
  • spor olsun diye gelindiği belli ocak tan beri h şimdi ha bu hafta ha bu ay insnanın utanma duygusunu kaybetmesi ne büyuk onur olmuş . bir insanın kalbini kırdı isen tuttuğun oroç oroç değil kıldığın namaz namaz değil sözünü hatırlayabildiniz mi.
  • ökkeş doğru söylüyor gibi geliyor bana
  • Havacılığın temeli model uçaktır. THK da kurulan ilk okuldur model uçak okulu. Sizce model uçak yapımında kullanılan BALSA ağacına SALSA diyecek kadar zır cahil bir meydan müdürüyle sportif havacılığı ne kadar ileri götürebilirsiniz ?
  • Benim anlamadığım maaslar odenmiyorsa bunlar sağlık bakanlığından nasıl hakedis parasini alabiliyorlar??? Hadi alıyorlarsa bunca para nereye gidiyor??? Atını timarlayan kovboy misali Bu ışte bir anormalllik var..
  • Kurum borç batagindaymis o yemiş bu bilmem ne yapmış bla bla.bunlar çalışanı ne ilgilendirir.adamı ise almış calustiriyormusun calistiriyosun.işçin maaş yok çalışmıyorum veya krizdeyim canım sıkkın bugün çalışmak gelmiyor içimden birkaç ay sonra çalışırım sen paramı öde diyor mu sana .hayır. niye vermiyorsun o zaman adamların maaşını böyle saçmalık olurmu. Beceremiyorsaniz bırakacaksınız.silah zoruyla ihale vermiyorlar bu memlekette.yaoamayacaksaniz ne diye fiyat kırıp ihale alıp insanları perişan rezil rüsva ediyorsunuz.gidin sportif havaciliginizla uğraşın yamaç paraşütü model uçak planör ucurun
  • Hep maaşların ödenmediği yazılıyor bunu anladık? Yeni başkan temsil ödeneklerini alıyor mu, almıyor mu? Yoksa o da emekli maaşıyla mi geçiniyor ? Gördüğüm kadarıyla çalışanlara yazık oluyor.
  • Alinteriyle çalışan insanlar osmani ahmedi memedi ne tanır nede alkışlar.onların tek derdi vardır işini yapar karşılığı olan helal parayı evine götürür.borç batagindanda sorumlu değillerdir.önce İNSANA ve EMEĞE saygı olacak. Gelir getirmeyen zarar eden birimler derhal kapatılmalı veya devlete devredilmelidir.sportif havacılık sivil toplum kuruluşlarının amatör derneklerin işidir bütün dünyada ve amatör ruhla yapılır .üç kişinin sırtından kazanılan parayı on kişiye pay etmeye kalkar üstüne o üç kisiyi de mağdur ederseniz olacağı budur.

Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği sportif havacılık semineri başladı.

Seminere Türk Hava Kurumu Başkanı Kürşat Atılgan'ın yanı sıra İnönü Belediye Başkanı, Kaymakamı, ve Jandarma Komutanı da hazır bulundu.

Seminerde açıklamalarda bulunan THK Başkanı Atılgan; 'Ben bir zamanlar İstanbul Havacılık Kulübü'nün üyesiydim. Hafta sonları Cessna 172 ile ziyaret eder destek verirdik. Şu an nerede olduklarını bilmiyorum. Bu anlamda bizim havacılık faaliyetlerini artırmamız gerekiyor. Yüzbinlerce insana ulaştığımız zaman gençlerin kötü alışkanlıklardan, uyuşturucu, sigara kumar gibi durumlardan kurtarıp çok daha güzel bir hobiye kavuşturmuş oluruz.

Bu alana devletin ilgisini de çekmek gerekir. Bu sadece THK'nın değil devletin de sorumluluk faaliyetlerinden biri olmalıdır. Sportif havacılık faaliyetleri mutlaka genişletilmelidir. 90 yıllık bir kurum olarak bu alandaki faaliyetlerimizi artıracağımızı hep beraber göreceğiz. Bu nedenle ilk toplantımızı THK'nın en üst organı olan yönetim kurulu toplantısıyla birleştirerek burada buluştuk. Sportif havacılığın gelişmesi için ne gerekiyorsa tartışın, ona göre yol haritası çizelim ve hareket edelim' dedi.



THK'da Sportif Havacılık Semineri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

eski 1 üye ~ 8 yıl önce
Bayrağın orada ne işi var, koydun madem niye direği kısa, hadi kısa bayrak niye yarıda, YAS MI VAR ? Daha çevresini kontrol edemeyenlerden ne beklenir ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
egitim ~ 8 yıl önce
kursiyer kayiran, ogrenci magdur eden kadindan sikayetciyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL 1 ~ 8 yıl önce
BENİ NİÇİN ÇAĞIRMADILAR. ? REZİL EDERDİM HEPSİNİ ÇÜNKİ. SPORTİF HAVACILIK MI KALDI.? ASLINDA PEKTE UMURLARINDA OLMAYAN BİR KONU. ELLERİNDE TECRÜBELİ UÇUCU VE EĞİTİCİ PERSONEL KALMADI HEPSİ İSTİFA EDİP GİTTİ. KALANLARDA AÇ BIRAKILDI. BENCE BUNLAR KONUYU DAĞITMAK GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN YAPILAN KOMİK İŞLER. ASLINDA THK BUNDAN BÖYLE HER YIL GOLF SEMİNERİ YAPMALI. PİSTLER GOLF SAHASI HALİNE GETİRİLMİŞ. ADAMLAR HAVACILIK SEMİNERİ DÜZENLİYORLAR.! HER AY TEK BİR DAİRE SATIP KENDİ MAAŞ LARINI ALIYORLAR. THK YA ACİLEN KAYYUM ATANMASI GEREKMEKTEDİR. DEVLET YETKİLİLERİNE DUYURULUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he ~ 8 yıl önce
spor olsun diye gelindiği belli ocak tan beri h şimdi ha bu hafta ha bu ay insnanın utanma duygusunu kaybetmesi ne büyuk onur olmuş . bir insanın kalbini kırdı isen tuttuğun oroç oroç değil kıldığın namaz namaz değil sözünü hatırlayabildiniz mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 8 yıl önce
ökkeş doğru söylüyor gibi geliyor bana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖŞKER ~ 8 yıl önce
Havacılığın temeli model uçaktır. THK da kurulan ilk okuldur model uçak okulu. Sizce model uçak yapımında kullanılan BALSA ağacına SALSA diyecek kadar zır cahil bir meydan müdürüyle sportif havacılığı ne kadar ileri götürebilirsiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Benim anlamadığım maaslar odenmiyorsa bunlar sağlık bakanlığından nasıl hakedis parasini alabiliyorlar??? Hadi alıyorlarsa bunca para nereye gidiyor??? Atını timarlayan kovboy misali Bu ışte bir anormalllik var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlasilmaz ~ 8 yıl önce
Kurum borç batagindaymis o yemiş bu bilmem ne yapmış bla bla.bunlar çalışanı ne ilgilendirir.adamı ise almış calustiriyormusun calistiriyosun.işçin maaş yok çalışmıyorum veya krizdeyim canım sıkkın bugün çalışmak gelmiyor içimden birkaç ay sonra çalışırım sen paramı öde diyor mu sana .hayır. niye vermiyorsun o zaman adamların maaşını böyle saçmalık olurmu. Beceremiyorsaniz bırakacaksınız.silah zoruyla ihale vermiyorlar bu memlekette.yaoamayacaksaniz ne diye fiyat kırıp ihale alıp insanları perişan rezil rüsva ediyorsunuz.gidin sportif havaciliginizla uğraşın yamaç paraşütü model uçak planör ucurun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaslar ~ 8 yıl önce
Hep maaşların ödenmediği yazılıyor bunu anladık? Yeni başkan temsil ödeneklerini alıyor mu, almıyor mu? Yoksa o da emekli maaşıyla mi geçiniyor ? Gördüğüm kadarıyla çalışanlara yazık oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ökkeş ~ 8 yıl önce
Adamlar sportif havacılığı bile yapamıyor, sen de saf saf maaş bekliyorsun. Batık bunlar batık.. Anlamıyormusun kardeşim, kendinize yeni bir iş bulun, Kurumdan kimseye hayır gelmez
gercekci ~ 8 yıl önce
Alinteriyle çalışan insanlar osmani ahmedi memedi ne tanır nede alkışlar.onların tek derdi vardır işini yapar karşılığı olan helal parayı evine götürür.borç batagindanda sorumlu değillerdir.önce İNSANA ve EMEĞE saygı olacak. Gelir getirmeyen zarar eden birimler derhal kapatılmalı veya devlete devredilmelidir.sportif havacılık sivil toplum kuruluşlarının amatör derneklerin işidir bütün dünyada ve amatör ruhla yapılır .üç kişinin sırtından kazanılan parayı on kişiye pay etmeye kalkar üstüne o üç kisiyi de mağdur ederseniz olacağı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000