12 Eylül 2015, Cumartesi 16:20:01

THK'da Genel Kurul devam ediyor

Türk Hava Kurumu 43. Büyük Genel Kurulu, Kızılcahamam Lina Termal Otel'de devam ediyor. 43. Büyük Genel Kurul'da, THK Genel Başkan Vekili Mustafa San ve THK Vakfı Başkanı Kürşat Atılgan başkanlık için yarışıyor.
  • THK teknite bir grup çalışan idik bizi yönetim kurulu kararı ile tek taraflı olarak işten çıkardılar aradan altı ay geçti halen kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı paramızı ödemediler. Devam eden duruşmalarda da paramızı ödemedikleri halde parayı ödedik diyerek beyanat verip süreyi uzatıyorlar. THK mağduruyuz paramızı istiyoruz.
  • Niye hiç yorum yok ya? Mustafa SAN , Kürşat ATILGAN ikiside birbirinden değerli insanlar yeterki doğru kadroyu kursunlar insanların emeklerine saygı duysunlar ve çalışanların fikirlerine değer versinler sonrası zaten kolay güzel günler yakındır....

Mustafa Kemal Atatürk'ün 89 yıl önce kurduğu Türk Hava Kurumu'nda, Genel Başkan, Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulları üyelerinin belirleneceği 43. Büyük Genel Kurulu devam ediyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen 677 delegenin katılımıyla, Türk Hava Kurumu'nun 27'nci genel başkanını seçeceği genel kurulda konuşma yapan THK Genel Başkan Vekili Mustafa San, "Bana verilen görev süresince bir dakika bile boş kalmadım ve kurumumuzun şuan yaşadığı maddi sıkıntıları aşma noktasında devlet büyükleri vebankaların temsilcileri ie bir araya geldim. Özellikle borçların yeniden yapılandırılması ve uzun vadeye yayılması ile ilgili müjdelerimi ilerleyen zamanlarda vereceğim. Yasal hakkım olmasına rağmen tek kuruş maaş almadım ve bana tahsis edilen makam aracını bu süreç içerisinde kullanmadım. Kurumumuzun yaşadığı sıkıntılar sadece maddi boyutta değil. Kuruluş amacımız olan havacılık eğitimlerini verme noktasında da bazı sıkıntılar yaşadığımızı belirtmek isterim. Bu nedenle İnönü Havacılık Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirdim. Burada kursiyerlerimzile oturdum ve sıkıntılarını dinledim.Göreve geldiğim takdirde havacılık eğitimlerimiz noktasında köklü değişiklikler imza atmayı planlıyorum. Diğer genel başkan adayımıza haksızlık olmaması için diğer faaliyetlerle ilgili konuşmamı diğer bölümlerde yapacağım" ifadelerini kullandı.

THK Genel Başkan Vekili Mustafa San'ın yaptığı konuşmanın ardından söz alan THK Onursal Üyesi Erdoğan Karakuş, Genel Kurulun Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak şu açıklamaları yaptı:

"Ülkemizin acılar içinde kıvrandığı ve şehitler verdiği bu dönemde benim arzum THK Genel Kurulu üyelerinin birbirlerini haksız şekilde, itham edici konuşma yapmamalarıdır. Geçen sene ki olağanüstü genel kurulda burada şapkalılar olmasın, biz 4 yıldızların desteğiyle buralara gelmedik gibi sözler THK'ya emek veren bütün mensuplarını çok üzmüştür. Ben bu konuda ancak şahsım adına konuşabilirim. Ben buraya hiçbir menfaat temini amacıyla genel başkan olmadım. Bilakis Türk Hava Kurumu ve Türk Hava Kurumu vakfını kurtarmak için geldim."

43. Büyük Genel Kurul'da konuşma yapan Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal ise, "Türk Hava Kurumu'nun, Türk Hava gücünün gelişmesine katkıları ve günümüzde de Türk Hava Kuvvetlerinin Türk Hava Kurumu ile olan sinerjisi havacılığımıza çok büyük değerler kazandırmıştır. Türk Hava Kurumu, nitelikli personel yetistirme noktasında hava gücümüze çok ciddi destek sağlamıştır. Ben Hava Kuvvetleri Komutanı olarak her zaman için THK'nın imkan ve kabiliyetlerinin daha da yüksek değerlere ulaşmasına destek sağlayacağımızı açıkça ifade etmek isterim" diye konuştu.

Türk Hava Kurumu 43. Büyük Genel Kurulu 2. oturum ile devam ediyor. 





THK'da Genel Kurul devam ediyor

Yorumlar

THK mağduru ~ 8 yıl önce
THK teknite bir grup çalışan idik bizi yönetim kurulu kararı ile tek taraflı olarak işten çıkardılar aradan altı ay geçti halen kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı paramızı ödemediler. Devam eden duruşmalarda da paramızı ödemedikleri halde parayı ödedik diyerek beyanat verip süreyi uzatıyorlar. THK mağduruyuz paramızı istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Weber ~ 9 yıl önce
Niye hiç yorum yok ya? Mustafa SAN , Kürşat ATILGAN ikiside birbirinden değerli insanlar yeterki doğru kadroyu kursunlar insanların emeklerine saygı duysunlar ve çalışanların fikirlerine değer versinler sonrası zaten kolay güzel günler yakındır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000