18 Ağustos 2013, Pazar 11:44:41

THK YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, orman yangını çıktı, THK 5 adet CL 215 uçağıyla yangına müdahale etti.
  • Bu işler, yangınla havadan müdehale THK nun ciddiyeti ile ancak yapılabilir. Yangın ihbarı sonrası kalkış süreleri, uçakların bakımları,pilot eğitimleri konusunda ciddiyet ve görev bilinci ile mücadele eden milli hava gücümüz. Tabii ki parasını alacak. Bu işlerin para kısmı yapılan görevden sonra gelir. Ancak para almadan nasıl uçuş yapılacak.?Nasıl ormanlarımızı koruyacağız?. Daha önce İtalyan lar bu işi üstlenmişti(İstanbul da) sonraları hakkıyla ihaleyi alan THK gene hakkıyla bu işi yapmakta. Teşekkür edip ,desteklememiz gerekir.
  • Parasini aliyor edecek
  • thk gökçen öğrencisi olarak bu olayla tabii ki gurur duyuyorum ama sizden ricam 14 dersinide verip uçuş bekleyen öğrencilere de biraz önem ve ağırlık verilmesi olacak, saygılarımla.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, orman yangını çıktı. Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangında ormanda bulunan 3 ev 2 ahır yandı. Gece başlayan yangına sabahın ilk saatleriyle birlikte havadan müdahalede başlarken yangın kısmen kontrol altına alındı.

Türk Hava Kurumu da yangın için uçaklarını seferber etti. CL 215 tipi uçaklarıyla yangına müdahale eden THK, yangının kontrol altına alınmasında büyük katkı sağladı.

THK YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Yorumlar

Atilla Uzman ~ 11 yıl önce
Bu işler, yangınla havadan müdehale THK nun ciddiyeti ile ancak yapılabilir. Yangın ihbarı sonrası kalkış süreleri, uçakların bakımları,pilot eğitimleri konusunda ciddiyet ve görev bilinci ile mücadele eden milli hava gücümüz. Tabii ki parasını alacak. Bu işlerin para kısmı yapılan görevden sonra gelir. Ancak para almadan nasıl uçuş yapılacak.?Nasıl ormanlarımızı koruyacağız?. Daha önce İtalyan lar bu işi üstlenmişti(İstanbul da) sonraları hakkıyla ihaleyi alan THK gene hakkıyla bu işi yapmakta. Teşekkür edip ,desteklememiz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedava mi ~ 11 yıl önce
Parasini aliyor edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kadar olur ~ 11 yıl önce
Allah seni ıslah etsin. Sen mi veriyorsun parasını? Sen hiç uçakla yangına daldın mı Abidin?
bizide uçurun ~ 11 yıl önce
thk gökçen öğrencisi olarak bu olayla tabii ki gurur duyuyorum ama sizden ricam 14 dersinide verip uçuş bekleyen öğrencilere de biraz önem ve ağırlık verilmesi olacak, saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000