15 Nisan 2011, Cuma 08:21:10

THK UÇAKLARI GECE DE UÇACAK

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım, 6 ton su kapasiteli ve 5 saat uçabilme özelliğine sahip 2 yangın söndürme uçağına kazandıracakları gece uçuş kabiliyeti ile yangınlara gece de müdahale edebileceklerini açıkladı.
  • THK yı artık genç nesle bırakmanın zamanı çoktan geçmiş durumda. ! Kurumu yaşlılar ve emekliler yurduna çevirdiniz. Burasının sizinle ilerlemesi imkansız. SHGM bir çok uçuş faaliyetinizi durdurmuş durumdayken sizler gece uçacağız diyorsunuz. Özel şirketler arasında uçuşlarınız durduruluyor.! Paralar boşa akıyor.! Bunca imkanı nasıl olurda çarcur ediyorsunuz.? Bunun adı beceriksizliktir. Yan gelip yatıyorsunuz.! Eğer bu kurumun başında bir japon yönetici olsaydı şimdiye intihar etmişti. Gökçen havacılıkla serbest piyasaya girip zararınada olsa haksız rekabete yol açıyorsunuz. Tabi giden para çebinizden çıkmıyor.! Buna ticaretmi diyorsunuz. Burnunuzu soktuğunuz her işi yüzünüze gözünüze bulaştırmış durumdasınız. ! Gidin artık ....
  • Yav bunlar gazetelere manşet olmaktan niçin vazgeçmiyorlar bir türlü anlamış değilim. !
  • THK nın niçin yüzyılın gerisinde kaldığı ortada. ! Adamlar emekli olmuş gidipte torunlarını gezdirmiyorlar.? Nedir bu para yeme hırsı.? Nereye kadar .? Düşün artık THK nın yakasından.! ve inin artık bu milletin sırtından.! yoksa bu halk sizi tepetaklak indirmesini de bilir. Nedir bu kadrolaşma bir başkan 90 küsür akrabasını işe nasıl alır.? aşiretmi kuruyorsun be adam.! hiç bir vasfı olmayan emekli astsubayları 50 sinden sonra balon pilotu yapıcam diye işe alıyorsun.!! Bu ülkede genç ve eğitimli hiç mi insan kalmadı.?
  • Hayalet uçak diye buna denir. ! Gecenin zifiri karanlığından bir güneş gibi doğacak yurdumun üzerine ., Hayat verecek toprağıma taşıma , insanıma. Vay be şiir gibi oldu. ! Bu THK insanı şair yapar böyle yararlı çalışmalar karşısında gözlerim doldu. Ağlamaklı oldum.! Vay benim saf ve tertemiz halkımın haline ..Bakın verdiğiniz fitre ,zekat ve kurban derileri sayesinde yanan bağrımıza THK gecede su dökecekmiş. ! Helal olsun yedikleri demiyorum.! HRM olsun. Yüce Türk adaletini ve savcılarını göreve çağırıyorum. Lütfen Salim KAYA beyle irtibat kurunuz.
  • Bu amcalar çok üstün kabiliyetlere sahip herhalde mesala yarasagillerden. Kokpitin çamınıda komple siyaha boyasınlar nasıl olsa dışarıya bakmak gibi bir ihtiyaçları olmayacak. ! Yarasaları bile kıskandıracak çihazlara sahipler hemde THK avyonik atölyesinde ürettiler. ! Çok gizli tutuyorlar haklı olarak....!
  • Bunların hepsi fasa fiso .! Dünyanın neresinde yangına gece müdahale ediliyor acaba.? Dağların arasına gece hangi teknoloji ile girecekler.? Bunlar halkı kandırmaktan başka bir şey olamaz. Bu hurda uçakları alırken hiçmi vicdanları zızlamadı.? Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını nasıl bunlara yatırdınız.? Tabi yatırırsınız ! Aldınız komisyonları bir güzel paylaştınız.! Yazıklar olsun ..! Bir de utanmadan saçmalıyorsunuz. Siz halkı aptalmı zannediyorsunuz.? bir gün gelecek mahkemelerde bunların hesabını vereceksiniz.!
  • Güldürmeyin lütfen son model 415 lerle bile yapılamayan bu uçuşları 1950 model hurdalarla nasıl yapacaklarmış.? Bunlar kendilerini uzaylı falanmı zannediyor.? Yoksa modernizasyon deyip paramı yiyecekler acaba.! Alırken yedikleri yetmiyormuş gibi artık tedavülden kalkmış bu uçaklara ne takacaklarını şaşırmış durumdalar.! Bir başka deyişle 302 otobüsü neoplana çevirmek gibi birşeybu. Sonra onlara bu hurdalarla gece uçuşuna hangi SHGM müsaade edecek. ? Saçmalığın daniskası.HALKI KANIRMAYA ÇALIŞMAYIN.! Batıyorsunuz. !!
  • Yahu tüm dünyada gece müdahale edebilen yok hatta 415 lerle bile bu is yapılamıyorken bu sacmalık nedir bu ulkede yokmu bunlara dur diyecek baslarını yiyecekler yetkililer görev basına......
  • gündüz adam gibi uçtunuzda bir gece kalmıştı sanki çok komiksin thk hemde çookkkk
  • thk yine sallamaya devam ediyor ....bizi izlemeye devam edin haaaa....çağ dışı bir kurumsunvalla

Yangın sezonu öncesinde Çanakkale'de bölge toplantısı düzenleyen THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Türk Hava Kurumu Üniversitesi hakkında bilgiler veren Yıldırım, Çanakkale'ye de bir Havacılık Meslek Yüksek Okulu açacaklarının sözünü verdi.

Genel Başkan Yıldırım, 6 ton su kapasiteli ve 5 saat uçabilme özelliğine sahip 7 büyük yangın söndürme uçağına ek olarak, bu yıl 2 uçak daha aldıklarını ve sayının 9'a yükseldiğini belirterek şunları söyledi: "Filomuz gün geçtikçe büyüyor. THK filosunda 9 tane büyük, 12 tane de küçük yangın söndürme uçağı oldu. Küçük yangın söndürme uçakları 1. 5 ton su kapasitesine sahip. Büyük yangın söndürme uçaklarımız ise 6 ton su kapasitesine, nehir, göl ve denizlerden su alabilme ve 5 saat uçabilme özelliklerine sahip. Bu uçaklardan 2 tanesine bu yıl gece yangın söndürme kabiliyeti kazandırıyoruz. Avrupa'da hiçbir ülkede yok bu kabiliyet. Gece hava biraz daha sakinleşiyor. Ama uçuş kabiliyeti olmadığı için yangın söndürme çalışması yapamıyorduk. Bu yaz 2 uçağımız ile yangınlara gece de müdahale edebileceğiz."

THK UÇAKLARI GECE DE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
THK yı artık genç nesle bırakmanın zamanı çoktan geçmiş durumda. ! Kurumu yaşlılar ve emekliler yurduna çevirdiniz. Burasının sizinle ilerlemesi imkansız. SHGM bir çok uçuş faaliyetinizi durdurmuş durumdayken sizler gece uçacağız diyorsunuz. Özel şirketler arasında uçuşlarınız durduruluyor.! Paralar boşa akıyor.! Bunca imkanı nasıl olurda çarcur ediyorsunuz.? Bunun adı beceriksizliktir. Yan gelip yatıyorsunuz.! Eğer bu kurumun başında bir japon yönetici olsaydı şimdiye intihar etmişti. Gökçen havacılıkla serbest piyasaya girip zararınada olsa haksız rekabete yol açıyorsunuz. Tabi giden para çebinizden çıkmıyor.! Buna ticaretmi diyorsunuz. Burnunuzu soktuğunuz her işi yüzünüze gözünüze bulaştırmış durumdasınız. ! Gidin artık ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yav bunlar gazetelere manşet olmaktan niçin vazgeçmiyorlar bir türlü anlamış değilim. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK nın niçin yüzyılın gerisinde kaldığı ortada. ! Adamlar emekli olmuş gidipte torunlarını gezdirmiyorlar.? Nedir bu para yeme hırsı.? Nereye kadar .? Düşün artık THK nın yakasından.! ve inin artık bu milletin sırtından.! yoksa bu halk sizi tepetaklak indirmesini de bilir. Nedir bu kadrolaşma bir başkan 90 küsür akrabasını işe nasıl alır.? aşiretmi kuruyorsun be adam.! hiç bir vasfı olmayan emekli astsubayları 50 sinden sonra balon pilotu yapıcam diye işe alıyorsun.!! Bu ülkede genç ve eğitimli hiç mi insan kalmadı.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayalet uçak diye buna denir. ! Gecenin zifiri karanlığından bir güneş gibi doğacak yurdumun üzerine ., Hayat verecek toprağıma taşıma , insanıma. Vay be şiir gibi oldu. ! Bu THK insanı şair yapar böyle yararlı çalışmalar karşısında gözlerim doldu. Ağlamaklı oldum.! Vay benim saf ve tertemiz halkımın haline ..Bakın verdiğiniz fitre ,zekat ve kurban derileri sayesinde yanan bağrımıza THK gecede su dökecekmiş. ! Helal olsun yedikleri demiyorum.! HRM olsun. Yüce Türk adaletini ve savcılarını göreve çağırıyorum. Lütfen Salim KAYA beyle irtibat kurunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu amcalar çok üstün kabiliyetlere sahip herhalde mesala yarasagillerden. Kokpitin çamınıda komple siyaha boyasınlar nasıl olsa dışarıya bakmak gibi bir ihtiyaçları olmayacak. ! Yarasaları bile kıskandıracak çihazlara sahipler hemde THK avyonik atölyesinde ürettiler. ! Çok gizli tutuyorlar haklı olarak....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunların hepsi fasa fiso .! Dünyanın neresinde yangına gece müdahale ediliyor acaba.? Dağların arasına gece hangi teknoloji ile girecekler.? Bunlar halkı kandırmaktan başka bir şey olamaz. Bu hurda uçakları alırken hiçmi vicdanları zızlamadı.? Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını nasıl bunlara yatırdınız.? Tabi yatırırsınız ! Aldınız komisyonları bir güzel paylaştınız.! Yazıklar olsun ..! Bir de utanmadan saçmalıyorsunuz. Siz halkı aptalmı zannediyorsunuz.? bir gün gelecek mahkemelerde bunların hesabını vereceksiniz.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güldürmeyin lütfen son model 415 lerle bile yapılamayan bu uçuşları 1950 model hurdalarla nasıl yapacaklarmış.? Bunlar kendilerini uzaylı falanmı zannediyor.? Yoksa modernizasyon deyip paramı yiyecekler acaba.! Alırken yedikleri yetmiyormuş gibi artık tedavülden kalkmış bu uçaklara ne takacaklarını şaşırmış durumdalar.! Bir başka deyişle 302 otobüsü neoplana çevirmek gibi birşeybu. Sonra onlara bu hurdalarla gece uçuşuna hangi SHGM müsaade edecek. ? Saçmalığın daniskası.HALKI KANIRMAYA ÇALIŞMAYIN.! Batıyorsunuz. !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu tüm dünyada gece müdahale edebilen yok hatta 415 lerle bile bu is yapılamıyorken bu sacmalık nedir bu ulkede yokmu bunlara dur diyecek baslarını yiyecekler yetkililer görev basına......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gündüz adam gibi uçtunuzda bir gece kalmıştı sanki çok komiksin thk hemde çookkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thk yine sallamaya devam ediyor ....bizi izlemeye devam edin haaaa....çağ dışı bir kurumsunvalla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000