01 Mart 2011, Salı 08:08:29

THK UÇAK SATIN ALIYOR

Türk Hava Kurumu 4 adet eğitim uçağı almak üzere ihale açtı.
  • asıl balyozu bu thk nu yiyip bitirenlerin kafasına indirmek lazım...yazık gelen yiyor giden yiyor....hükümet birde buna el atsa nede güzel olur
  • 1980-1987 de T.H., K dan ayrildim ayni tas ayni hamam devam ediyor... Böylede devam edecek...
  • THK evet uçak alıyor ve bu alınacak uçak için, yıllardır Türkkuşu Genel Müdürlüğü sırasında Balon Pilotu Murat Çoban'la ortak hareket edip THK yı tirolyonlarca dolandırmasına göz yumanların başında gelen ve dün irtibatıyla ayrılan eski Türkkuşu Genel Müdürü , bu kez alınacak yeni uçağın pilotu olarak ve çok daha iyi bir maaşla göreve başlayacaktır. Kurumun bu kadar yenmesine ne zaman müdahalede bulunulucak acaba. Asıl ergenekon Türk Hava Kurumundadır. Askerlerin idare ettiği bir sivil sportif havacılık kurumu düşünülemez. Devlet önce burada yenen paralarun hesabını sormalıdır.
İhale, 16 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te kapalı teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek. Uçak ihalesine katılmak isteyenler şartnameyi bedeli mukabili, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar evrak servisine verilecek.
THK UÇAK SATIN ALIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
asıl balyozu bu thk nu yiyip bitirenlerin kafasına indirmek lazım...yazık gelen yiyor giden yiyor....hükümet birde buna el atsa nede güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1980-1987 de T.H., K dan ayrildim ayni tas ayni hamam devam ediyor... Böylede devam edecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK evet uçak alıyor ve bu alınacak uçak için, yıllardır Türkkuşu Genel Müdürlüğü sırasında Balon Pilotu Murat Çoban'la ortak hareket edip THK yı tirolyonlarca dolandırmasına göz yumanların başında gelen ve dün irtibatıyla ayrılan eski Türkkuşu Genel Müdürü , bu kez alınacak yeni uçağın pilotu olarak ve çok daha iyi bir maaşla göreve başlayacaktır. Kurumun bu kadar yenmesine ne zaman müdahalede bulunulucak acaba. Asıl ergenekon Türk Hava Kurumundadır. Askerlerin idare ettiği bir sivil sportif havacılık kurumu düşünülemez. Devlet önce burada yenen paralarun hesabını sormalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000