19 Temmuz 2013, Cuma 11:39:44

'THK ÖĞRENCİSİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM'

THK Üniversitesi Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri Öğrencileri Mock-Up Eğitimini tamamladı.
  • Merhaba thk üniversitesinin sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümünden kabin memurluğu dışında ne olabiliyoruz? Ve olabileceğimiz tüm meslekletde boy ve kilo önemli mi?
  • birilerine ithafen: brevet dilimize fransizcadan gecmis bir kavram. sertifika , diploma ya da uzmanlik belgesi anlaminagelir. bu kisilerde kabin memurlugunun gerektirdigi tum egitimleri aldiklarina gore brove takmalari olagandir ki o tulumlarin bir parcasi. gordugunuz havaciligin simgesel brovesidir. pilot broveleri icin ayrica bknz. havacilik mecmuasi. tulum meselesini hic anlatmayayim, iyice seviyeyi dusurdunuz. once biraz lugat okuyun havacilikla ilgili, azicik gozlem yapin , sonra konusalim.. hee bu arada emirates te turban takilmiyor ne yazik ki..
  • Eger bu kadar bıselerı merak edıyorsanz bunu bizim üzerimizden degerlendımeyın mümkünse çünkü biz bizden istenileni yerine getirdik lütfen daha fazla tartısma ortamı yaratmayın.
  • evet arkadaşlar Emirates, Qatar veya Ethiad tamda buralara başvurmayı düşünüyorum arkadaşlar yeterince acıklamış benim birşeyler yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum =)
  • bende thk ünv.öğrencisiyim ve gurur duyuyorum okulumuz sanayinin içerisinde değil öyle bile olsa önemli olan o okulun içerisinde neler olduğudur bilmem anlatabiliyor muyum?bröveleri bu kadar sıkıntı etmenizi anlayabilmiş değilim hoş bir görsellik bunun ne gibi bir zararı var bence ülkemizde böyle güzel şeyler olduğu için gurur duymalıyız..
  • Sayın kişiler,takılmayalım lütfen bröve,türban işlerine.isteyen istediği gibi taksın ne takacaksa..bröve için tabiki çok emek vermiş olabilirsiniz ama bırakın bi kıyafet bu kadar önemli özel olmasın..Önemli olan insan kalitesi değil mi sonuçta ?
  • kimseyi kandırmayın. 2.5 yıldır pilotaj eğitiminde olup,100 saat uçmuş öğrenci hala sürünüyor orada.onlarca pilot,60 tane teknisyen.40 a yakın uçak yatıyor.nasıl olsa devlet.yan gel yat.bunlara yıllardır göz yumanlara yazıklar olsun.ne dümenler dönüyor.....
  • Değerli arkadaşlar, türbanlı kızımızın bu kadar yorum konusu olması beni üzdü.Oradaki bütün öğrencilerimiz gibi türbanlı kızımızda eşittir.
  • İş başvurularına gitmeye başladığınızda da inşallah gurur duymaya devam edersiniz sanayi sitesinin ortasındaki okulunuzla.
  • iphone uygulamasi olan arkadaslar, havacilikla alakaniz olmadigi belli.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Ankara Meslek Yüksek Okulu kabin hizmetleri stajyer öğrencileri, eğitimlerinin en önemli yapı taşlarından birisini oluşturan Mock-Up (Kabin Hizmetleri Simülatörü) eğitimini tamamladılar.

Ülkemizdeki iki Mock-Up eğitim simülatöründen birisi olan Antalya’daki International Flight Trainig Center Center’da (IFTC) gerçekleştirilen eğitim öncesinde, öğrencileri karşılayan THK Yönetim Kurlu Üyesi ve Antalya Şube Başkanı Sayın Vasıf Yüceliş ve ICF Antalya Airport Yönetim Kurlu Üyesi Yaşar Döngel, çok heyecanlı olduklarını ve tüm öğrencilerin bu eğitimi alacaklarından ötürü mutlu olduklarını belirttiler.

Stajyer Öğrenciler Yangın Söndürüp Yolcuları Tahliye Ettiler

Türk Hava Kurumu’nun ilk hostesi olan Özlem Yurdusev liderliğinde gerçekleştirilen eğitimde, öğrenciler Boeing 737/800 tipi uçakta yangın ve duman, kapı arıza, kapı ve acil çıkış, acil durum ve güvenlik ekipmanları, tahliye ve uçuş prosedürleri gibi gerçek bir uçuşta olabilecek tüm olaylar ile ilgili oluşturulmuş senaryolarda uygulama yaparken heyecan dolu anlar yaşadılar. Kabin içinde çıkan yangını söndüren öğrenciler, basınç düşmesi nedeniyle bayılan yolculara müdahale ettikten sonra, zorunlu iniş yapan uçaktan yolcuları tahliye ettiler.

Eğitim sonrasında çok mutlu olduklarını ve kariyerleri için önemli bilgiler edindiklerini söyleyen THK Üniversitesi Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu stajyer öğrencileri, öğretmenlerine ve kurum yetkililerine almış oldukları eğitimden ötürü teşekkür ettiler.

THK Öğrencisi Olmaktan Gurur Duyuyorum

THK Üniversitesi öğrencisi olmaktan gurur duyduğunu söyleyen, THK Üniversitesi Ankara Havacılık Meslek Yüksek Okulu stajyer öğrencisi Yüksel Doğan, almış olduğumuz eğitimle sivil havacılık sektörünün gelişiminde rol alacak yetişmiş ve bilgili birer personel olarak sektörde gereksinin duyulan kabin ekibi ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir heves ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.









'THK ÖĞRENCİSİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM'

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Ms ~ 9 yıl önce
Merhaba thk üniversitesinin sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümünden kabin memurluğu dışında ne olabiliyoruz? Ve olabileceğimiz tüm meslekletde boy ve kilo önemli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hu ~ 11 yıl önce
birilerine ithafen: brevet dilimize fransizcadan gecmis bir kavram. sertifika , diploma ya da uzmanlik belgesi anlaminagelir. bu kisilerde kabin memurlugunun gerektirdigi tum egitimleri aldiklarina gore brove takmalari olagandir ki o tulumlarin bir parcasi. gordugunuz havaciligin simgesel brovesidir. pilot broveleri icin ayrica bknz. havacilik mecmuasi. tulum meselesini hic anlatmayayim, iyice seviyeyi dusurdunuz. once biraz lugat okuyun havacilikla ilgili, azicik gozlem yapin , sonra konusalim.. hee bu arada emirates te turban takilmiyor ne yazik ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 11 yıl önce
müdür ayran çarpmış sana rahat ol.biz açıklama yapma akıl verme biz biliyoruz.Foto.bknz. Albay rütbeli arkadaş SS.ci iken pilotum diye yutturmuş.kaynağımız var
thk öğrencisi ~ 11 yıl önce
Eger bu kadar bıselerı merak edıyorsanz bunu bizim üzerimizden degerlendımeyın mümkünse çünkü biz bizden istenileni yerine getirdik lütfen daha fazla tartısma ortamı yaratmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
evet arkadaşlar Emirates, Qatar veya Ethiad tamda buralara başvurmayı düşünüyorum arkadaşlar yeterince acıklamış benim birşeyler yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
turbanli arkadas hayatinda hic emirates hostesi gordun mu??kafandaki o koca turban gbi bisey takmiyolar ben seni bitaz aydinlatiym.bir kep ve uzerine dolanmis bir tul parcasi sadece.. o turbanla girebilecegin sirket...bilmiyorum ben :)
zynp ~ 9 yıl önce
bende kabin hizmetleri bölümü okuyorum turbanlıyım siz göreve atıldınız mı benim kafam çok karışık
üzücü ~ 11 yıl önce
bende thk ünv.öğrencisiyim ve gurur duyuyorum okulumuz sanayinin içerisinde değil öyle bile olsa önemli olan o okulun içerisinde neler olduğudur bilmem anlatabiliyor muyum?bröveleri bu kadar sıkıntı etmenizi anlayabilmiş değilim hoş bir görsellik bunun ne gibi bir zararı var bence ülkemizde böyle güzel şeyler olduğu için gurur duymalıyız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ank ~ 11 yıl önce
Sayın kişiler,takılmayalım lütfen bröve,türban işlerine.isteyen istediği gibi taksın ne takacaksa..bröve için tabiki çok emek vermiş olabilirsiniz ama bırakın bi kıyafet bu kadar önemli özel olmasın..Önemli olan insan kalitesi değil mi sonuçta ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ssss ~ 11 yıl önce
kimseyi kandırmayın. 2.5 yıldır pilotaj eğitiminde olup,100 saat uçmuş öğrenci hala sürünüyor orada.onlarca pilot,60 tane teknisyen.40 a yakın uçak yatıyor.nasıl olsa devlet.yan gel yat.bunlara yıllardır göz yumanlara yazıklar olsun.ne dümenler dönüyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdullah Gül ~ 11 yıl önce
Değerli arkadaşlar, türbanlı kızımızın bu kadar yorum konusu olması beni üzdü.Oradaki bütün öğrencilerimiz gibi türbanlı kızımızda eşittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
İş başvurularına gitmeye başladığınızda da inşallah gurur duymaya devam edersiniz sanayi sitesinin ortasındaki okulunuzla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hu ~ 11 yıl önce
iphone uygulamasi olan arkadaslar, havacilikla alakaniz olmadigi belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA ~ 11 yıl önce
Sizin havacılıkla olan ilginize istinaden söylesenizde öğrensek,kabin görevlisinde pilot brövesinin ne işi olduğunu..
İphone cu ~ 11 yıl önce
Peki bizim alakamız yok havacılıkla madem(!) siz aydınlatın bizi öğrenelim neden kabin görevlisi adayı arkadaşlar uçuş tulumu giyip pilot brövesi takar? Cidden çok merak ettim.Kimsede ben bilmiyorum demiyor ki burada arkadaş herkes ben havacılık uzmanıyım karşımdakinin alakası yok kafasında..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000