04 Nisan 2013, Perşembe 08:03:00

THK ÖĞRENCİLERİ KAN BAĞIŞLADI

THK Üniversitesi öğrencileri, Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına katıldı.
  • Universiteniz icin guzel bir tanitim. Yolunuz acik olsun. Ucak yapacaginiz gunler yakin, dun aksam istihareye yattim olacak sizin is tasalanmayin

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli birim amirleri ve polis memurları ile THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri büyük destek verdi. İki günlük kampanyada toplam 215 ünite kan toplandı.

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönünü kapsamında Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına bağış yaparak destek verdiklerini belirten Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Kızılay’ın her vatandaş için büyük önem arz ettiğini belirterek; bağış yapan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi Selçuk’ta iki günlük kan bağışı kampanyası başlatarak; 215 ünite kan topladı. Kızılay’a bağış yapan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli birim amirleri ve polis memurlarına, THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokul öğrencilerine ve bağışları ile Kızılay’ın daima yanında olan Selçuk halkına teşekkür eden Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Ramazan Koyuncu, her yapılan bağışın bir hayat kurtardığını bir kez daha hatırlattı.

THK ÖĞRENCİLERİ KAN BAĞIŞLADI

Yorumlar

Cok guzel ~ 11 yıl önce
Universiteniz icin guzel bir tanitim. Yolunuz acik olsun. Ucak yapacaginiz gunler yakin, dun aksam istihareye yattim olacak sizin is tasalanmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000