01 Ocak 2010, Cuma 07:58:27

THK, Genç Kanatlar Topluluğu kurdu

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından Beypazan'na Genç Kanatlar Topluluğu' kuruldu.
  • sayın yetkililer, edindiğim bilgiye göre bütün kurslar paralı olmuş.O zaman THK ya ne gerek var.Para olduktan sonra düdük heryerde çalınır.Buradan SHGM ye sesleniyorum.Bari THK yı birçok kulvarda tekel olmaktan çıkarın da isteyen gönlünce havacılık yapabilsin.Yasaklamalar mantığı ile sportif havacılığımızın durumu ortada...
  • thk kadar gereksiz başka bir kurum yoktur.küllüm masraf.varmı uluslararası camiada başarı?yok.varmı spotif havacılı,modelcilik,paraşütcülk alanında başarı ?oda yok.ezbere iş yapıyorlar.70 yıldır aynı modeller,aynı paraşüt aynı tarz.yok bi numarası yazık günah.
  • İyi olmuş fakat anlayamadığım, genç kanatlar ne yapacak? paraşüt,planör...? veya "sadece" model uçak mı?
  • Türk Hava Kurumu'nun Sportif havacılk branşlarının hepsine eğitim için katılın. Kurumun asli görevinin başında bu amaç vardır. (Gençliğe havacılığı sevdirmek, benimsetmek ve eğitmek)

THK Şube Başkam M. Alİ Dikmenlioğlu, kurumun emir ve tamimleri doğrultusunda Beypazar Şube Başkanlığı'na bağlı olarak çalışacak 'Genç Kanatlar Topluluğu' kurulduğunu açıkladı.

Yapılan genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına Genç Kanatlar Lideri olarak Fatma Özcan, asil üyeliklere ise Berrin Erdemli, Murat Çakmak, Ayşegül Yıldız, Fatma Akdoğan. Celal Işık ve Onur Dönmez seçildi.

THK, Genç Kanatlar Topluluğu kurdu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sayın yetkililer, edindiğim bilgiye göre bütün kurslar paralı olmuş.O zaman THK ya ne gerek var.Para olduktan sonra düdük heryerde çalınır.Buradan SHGM ye sesleniyorum.Bari THK yı birçok kulvarda tekel olmaktan çıkarın da isteyen gönlünce havacılık yapabilsin.Yasaklamalar mantığı ile sportif havacılığımızın durumu ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thk kadar gereksiz başka bir kurum yoktur.küllüm masraf.varmı uluslararası camiada başarı?yok.varmı spotif havacılı,modelcilik,paraşütcülk alanında başarı ?oda yok.ezbere iş yapıyorlar.70 yıldır aynı modeller,aynı paraşüt aynı tarz.yok bi numarası yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İyi olmuş fakat anlayamadığım, genç kanatlar ne yapacak? paraşüt,planör...? veya "sadece" model uçak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Hava Kurumu'nun Sportif havacılk branşlarının hepsine eğitim için katılın. Kurumun asli görevinin başında bu amaç vardır. (Gençliğe havacılığı sevdirmek, benimsetmek ve eğitmek)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000