15 Mayıs 2014, Perşembe 09:48:16

THK FESTİVALİ İPTAL EDECEK Mİ?

Soma’da yaşanan faciadan sonra bir çok organizasyon iptal edildi. Peki, THK tarafından Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek Jet Fest iptal edilecek mi?
  • Thkdan beklenen hareket. Yazik
  • Ayıp bee.. Kurban derisi toplayıcıları..
  • etse ne yazar etmese ne yazar. olup bitenlerin o gösteriyi izleyecekler için ne kadar önemli olup olmadığı bilinmez. türk hava kurumu üniversitisenin bugün başlayacak olan bahar şenlikleri var. şu ana kadar iptal edilip edilmediği konusunda bir açıklama yapılmadı.
  • THK'ya eğlence lazım. Milletin kafasını ancak böyle doldurup olup bitenlerin kamufle edilmesi sağlanacaktır. Ülkemizde yaşanan çirkinlikler de he gün çıkartılan suni gündemlerle kamufle edilmiyor mu? Eski ispanyaya benzedik.

2012 yılından itibaren Antalya’da düzenlenmeye başlanan THK-Corendon jet motorlu model uçak festivalinin üçüncüsü bu Pazar günü Antalya Karain Havacılık Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen jet motorlu model uçak pilotları, halka açık olan etkinlikte katılımcılar hünerlerini sergileyecek. Etkinlik kapsamında ayrıca balon, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait Solo Türk uçağının kopyası olan model uçağın şovu, mikro light, yelken kanat ve paraşüt gibi nefes kesen birçok havacılık şovu gerçekleştirilecek.

THK İPTAL EDECEK Mİ?

Festivale sayılı günler kala önceki gün yaşanan Soma maden ocağında 282 maden işçisinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan facia sonrası, birçok şirket organizasyonlarını iptal ederken THK’nın festivali iptal etme yönünde bir karar almaması dikkat çekti. THK’nın, ülkede 3 günlük yas ilan edilmesine rağmen festivali iptal etme düşüncesinin bulunmadığı kaydedilirken, yas nedeniyle yüksek sesle müzik yayını yapılmayacağı belirtildi.

 

THK FESTİVALİ İPTAL EDECEK Mİ?

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thkdan beklenen hareket. Yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 10 yıl önce
Ayıp bee.. Kurban derisi toplayıcıları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tüketici. ~ 10 yıl önce
etse ne yazar etmese ne yazar. olup bitenlerin o gösteriyi izleyecekler için ne kadar önemli olup olmadığı bilinmez. türk hava kurumu üniversitisenin bugün başlayacak olan bahar şenlikleri var. şu ana kadar iptal edilip edilmediği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etmezler ~ 10 yıl önce
THK'ya eğlence lazım. Milletin kafasını ancak böyle doldurup olup bitenlerin kamufle edilmesi sağlanacaktır. Ülkemizde yaşanan çirkinlikler de he gün çıkartılan suni gündemlerle kamufle edilmiyor mu? Eski ispanyaya benzedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000