12 Mart 2010, Cuma 07:51:22

THK, Eğitim Ünitesi açılışını yaptı

Türk Hava Kurumu (THK), havacılık becerisini gençler arasında yaymak için oluşturdukları Eğitim Ünitesi açılışını İzmir'de gerçekleştirdi.
  • izmir'de istanbul'da yasayıp ankara'ya gelemeyen PAŞA çocuklarına ve ASKERLERE duyurulur... artık rahat rahat sadece sızlerın doldurabılecegı uçuş okulları açılıyor.Gözünüz aydın İŞSİZ KALMAYACAKSINIZ...Askermısın,Paşamısın iş aramana gerek yok 7 sülaleni topla THK'ya basvur aynı gün işine başla hemde dolgun maaş ve ucmadıgın ucagın primiyle çalış... YAZIK YA YAZIK ALLAH KORKUSUNU GECTIK HIC YUZUNUZDE KIZARMIYOR...Öyle il il dolanıp uçuşlar yapıp göz boyamakla olmuyor beyler... EMANETE SAHİP ÇIKIN ÇIKAMIYORSANIZ BIRAKIN BU YÜCE KURUM İÇİN CANINI BİLE HİÇ DÜŞÜNMEDEN VERECEK NİCE İNSANLAR VAR.
  • tv lere cikip bu kaar adam yetistirdik diye övünen T.H.K. da dönen torpil dolaplarini bilmeyen kimse yoktur. Bu kurum artik islevini tamamlamis ve ASKERLERIN ve onlarin cocuklarinin egitim ve konaklama yeri olmustur.T.H.K.nin Türk gencligine verebileegihicbirsey yoktur. O islevi zaten sivil kuruluslar okullar yapiyorlar...
  • Hic durmayin hemen acin acikta gezen 200 kisiyi de ogrencilerle bulusturun kaynassinlar umutlari artsin !
  • sana yakışanı yaptın maket uçak okulu açtın ..zaten başka işiniz yok...hayırl olsun bol bol maket uçak yapın bakalım
  • hersey okul acmakla bitmiyor efendiler mezun olan ogrencisiyle bir kez bile olsun ilgilenmeyen herkesin kendi basina is gordugu bi yer oldu THKnin sozde ucus okulu, mezunlarimiz diye sadece THYnin pilot adaylarini web sayfasina koyup,5000 dolar is garantili diye reklam vermekle yurumuyor bu isler kac kisi ise girebilmis THKdan mezun olan sorarim size! okulu birakmis adamlarin bile isimleri THYye ise girmis gibi gosterilmekte yapmayin yahu biraz utanin...

Türk Hava Kurumu (THK), havacılık becerisini gençler arasında yaymak için oluşturdukları Eğitim Ünitesi açılışını İzmir'de gerçekleştirdi. THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, eğitim amaçlı Avrupa'ya gönderilen öğrencilerin arasında İzmirli iki öğrenci olduğunu hatırlattı.

85 yıldır devletten hiçbir yardım görmeden tamamen vatandaşların katkıları ile faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumu, İzmir'de, Havacılık Eğitim Ünitesi ile havacılığa meraklı kişileri bir araya getirecek Model Uçak Uğraşevi'ni hizmete açtı. Açılış konuşmasını yapan THK Başkanı Osman Yıldırım; "Yapılan iki açılışımızda havacılığa görül veren herkese ve İzmirlilere armağan olsun. Biz halkımıza bir söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. Model Uçak Evi sayesinde insanların güzel zamanlar geçirebilmeleri, istedikleri model uçak yapabilecekleri ve kendilerini bu alanda geliştirmelerine yardımcı olacak bir imkan tanınıyor" dedi.

İZMİR UÇUŞ OKULUNA KAVUŞUYOR

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım konuşmasında ayrıca İzmirlilere müjde vererek şunları söyledi: "Ankara'dan sonra İzmir'de de uçuş okullarımız İzmirli gençlerin ayağına geliyor. Türk Hava Kurumu olarak uluslar arası düzeyde pilot yetiştiriyoruz. Ayrıca bu yıl, Türkiye genelinde Uluslararası Hava Mübadele Sınavı'nı kazanan 11 öğrencimizi Avrupa'ya gönderiyoruz. Bu öğrencilerimizin arasında bulunan Cemal Türkoğlu ve Sevda Üşümez de İzmirli."

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından THK Başkanı Yıldırım, Havacılık Eğitim Ünitesi içinde Genç Kanatlarla birlikte incelemelerde bulundu. Çankaya'da Mimar Kemalettin Caddesi'nde hizmete giren Eğitim Ünitesi ile Model Uçak Uğraşevi ilk aşamasında 15 öğrencilik kapasite ile başlattı. Teorik bilgilerle donatılacak öğrenciler uçuş eğitimlerini Selçuk'ta bulunan Türk Hava Kurumu Meydanı'nda gerçekleştirecekler.

THK, Eğitim Ünitesi açılışını yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
izmir'de istanbul'da yasayıp ankara'ya gelemeyen PAŞA çocuklarına ve ASKERLERE duyurulur... artık rahat rahat sadece sızlerın doldurabılecegı uçuş okulları açılıyor.Gözünüz aydın İŞSİZ KALMAYACAKSINIZ...Askermısın,Paşamısın iş aramana gerek yok 7 sülaleni topla THK'ya basvur aynı gün işine başla hemde dolgun maaş ve ucmadıgın ucagın primiyle çalış... YAZIK YA YAZIK ALLAH KORKUSUNU GECTIK HIC YUZUNUZDE KIZARMIYOR...Öyle il il dolanıp uçuşlar yapıp göz boyamakla olmuyor beyler... EMANETE SAHİP ÇIKIN ÇIKAMIYORSANIZ BIRAKIN BU YÜCE KURUM İÇİN CANINI BİLE HİÇ DÜŞÜNMEDEN VERECEK NİCE İNSANLAR VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tv lere cikip bu kaar adam yetistirdik diye övünen T.H.K. da dönen torpil dolaplarini bilmeyen kimse yoktur. Bu kurum artik islevini tamamlamis ve ASKERLERIN ve onlarin cocuklarinin egitim ve konaklama yeri olmustur.T.H.K.nin Türk gencligine verebileegihicbirsey yoktur. O islevi zaten sivil kuruluslar okullar yapiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hic durmayin hemen acin acikta gezen 200 kisiyi de ogrencilerle bulusturun kaynassinlar umutlari artsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sana yakışanı yaptın maket uçak okulu açtın ..zaten başka işiniz yok...hayırl olsun bol bol maket uçak yapın bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hersey okul acmakla bitmiyor efendiler mezun olan ogrencisiyle bir kez bile olsun ilgilenmeyen herkesin kendi basina is gordugu bi yer oldu THKnin sozde ucus okulu, mezunlarimiz diye sadece THYnin pilot adaylarini web sayfasina koyup,5000 dolar is garantili diye reklam vermekle yurumuyor bu isler kac kisi ise girebilmis THKdan mezun olan sorarim size! okulu birakmis adamlarin bile isimleri THYye ise girmis gibi gosterilmekte yapmayin yahu biraz utanin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000