30 Ocak 2013, Çarşamba 11:07:47

THK BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

Türkiye’de sivil havacılığın gelişmesinde önemli bir rol oynayan Türk Hava Kurumu Uçuş Okulları, yeni dönem uçuş eğitimlerinde havacılık için nitelikli pilotlar yetiştirebilmek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

THK Uçuş Okulları “tip eğitimi” projesi ile ATPL pilotluk eğitiminde yeni bir ufuk açıyor. Bu proje ile THK uçuş okullarından mezun olan pilotlardan, SHGM’nin kontrol uçuşlarını başarı ile tamamlayan ve SHGM’nin yaptığı sınavların sonuçlarına göre grup birincisi olan pilotlara iş garantisi ve Boeing/Airbus serisi uçaklarda tip eğitimi, ikinci olan pilotlara Boeing/Airbus serisi uçaklarda tip eğitimi ve grup üçüncülerine de ICAO dil yeterlilik eğitimini ücretsiz olarak veriyor.

Temel uçuş eğitiminin gelişimi için çalışmalarını sürdüren THK Uçuş Okulları, geleceğe yatırım yaparken gelişen teknoloji ve piyasa koşullarını dikkate alarak Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda sivil havacılık sektörüne nitelikli personel yetiştirmek adına eğitimlerinde tip eğitimi ve iş garantisi fırsatlarıyla yeni bir dönem başlatıyor.

THK BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000