12 Şubat 2011, Cumartesi 14:27:12

THK, AN-2 ile havacılık sevgisi aşılıyor

Türk Hava Kurumu, (THK) sivil havacılığı sevdirmek amacı ile ilk üretimi 1947'de yapılan uçak ile uçuş gerçekleştirdi.
  • alın adres ...
  • Sivas'tan Antalya'ya selamlar herhalde.Sivas'tan Antalya'yı biliyomusun ki kardeş.Ben bile İstanbul'dan bilmediğim için sordum ne dir? kimdir diye.Bakıyorum'da laflara cevap yerine icraat göstermiyosunuz.Napıcam biliyomusunuz Antalya'ya gelicem o yönetimle tanışcam dedikleri gibi lokum gibi adamlarsa %100 destek eğer değilse %100 köstek
  • Bir önceki yazımda da söylediğim gibi bilgi sahibi omadan fikir sahibi olmamak gerekiyor. Sivas'tan başta Antalya şube başkanımız olmak üzre tüm Thk camiasına çalışmları için teşekür ediyorum . Fikir sahibi olan tüm arkadaşlarıda bilgi sahibi olmaları için Antalya THK şubeye daver ediyorum gitsin çalışma disiplin ve özveri görsünler .
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1123881697#!/group.php?gid=280442774158
  • Tüm üyelerimize, havacılık kulüplerine ve Genç Kanatlara SMS çekerek uçuşa davet ettik. Bize kurbanda destek verdikleri için 10 kişi kaymakam ve muhtarlara, 20 kişi basına kontenjan tanıdık. Ancak basından 10 kişi geldi. Ayrıca şubeye kadar gelerek uçmak istediklerini söyleyenleri de kırmadık ve isteyen herkesi uçurduk. Askeri meydandan kalkış yapılması sebebiyle geç haber verenler içeri alınmadı. Buda normal bir askeri kural zaten.
  • http://antalya.thk.org.tr/
  • Kurumlar kalıcı, kişiler geçicidir. Kişilerin amacı hizmet veir menfaat rdikleri kurumu aldıklarından daha ileri götürebilmektir. THK Antalya yönetimini bu anlamda kutlamak ve yapılanları görebilmek gerek. Dar görüşlü önyargılardan uzak olalım . Kurum kişilerin değil hepimizindir..
  • Pardon konuyu anlamadık. Hangi fakir çocuk, hangi kimsesiz çocuk, hangi sokak çocuğu uçtu onu anlamadık. Bir sürü burjuva toplandılar.Antalya semasında uçtular peki kim bunlar.Kurumunuzun üyelerimi.Yoksa dostunun dostu.benim dosttum mantığımıdır.Açıklama bekleriz.Uçanlarında resimlerini görelim.Herhangi bir siteniz varsa.
  • Sizler kurum hakkında en ufak bilgisi olmayan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kurum hakkında ileri geri konuşan sizler Şunu bilinki kurum dünyanın hiç bir yerinde verilmeyen kalitede ve titizlikle eğitim veriyor. Sziler tavsiyem birkere olsun oturduğunuz yerden kalkın ve Antalya Thk ya uğrayın .Model uçak kursundan tutun yamaçparaşütü ,paraşüt kurslarına varana dek hepsi veriliyor . Yurdum insanı ön yargılarından kurtul ben thk dan yamaçparaşüt ,pilanör ,yelkan kanat eğitimi aldım ve babam asker değil.
  • YAPILAN O KADAR GUZEL ŞEY VARKİ..BUNLARI TAKTİR ETMEK YERİNE KENDİNİ BİLMEZ BİRKAÇ DENSİZ ÇOMAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR ..ŞU ANDAKİ YÖNETİM GUZEL ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR VE BEN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM..DESTEKLEMEK YERİNE PALYACOLUK YAPANLARIDA KINIYORUM..BAZI YERLERİMİZİ SALLAYACAGIMIZA ŞU ANA KADAR YAPILMAYANLARI YARGILASAYDINIZ EFENDİLER...

Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanlığı, sivil havacılığı sevdirmek amacı ile uygulanan üç günlük uçuşun ardından kapılarını habercilere açtı. Nakliye, eğitim, yangınla mücadele, zirai ilaçlama gibi değişik görevler üstlenen ve ilk dizaynı 1947 yılında yapılan An-2 uçağı ile 15 dakika uçan haberciler Antalya'nın havadan fotoğraflarını ve görüntülerini çekme fırsatı buldu.

Uçuşların son gününe basın mensuplarının yanısıra Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Antalya Barosu Başkanı Zafer Köken ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de katıldı.

Amaçlarının havacılığı sevdirmek olduğunu dile getiren THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Recep Yüceliş, "Özellikle okullardan büyük talep aldık. Faaliyetlerimizin giderek artacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızı gökyüzü ile buluşturmak ve biraz olsun sevdirmek istiyoruz" dedi.
 

THK, AN-2 ile havacılık sevgisi aşılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
alın adres ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivas'tan Antalya'ya selamlar herhalde.Sivas'tan Antalya'yı biliyomusun ki kardeş.Ben bile İstanbul'dan bilmediğim için sordum ne dir? kimdir diye.Bakıyorum'da laflara cevap yerine icraat göstermiyosunuz.Napıcam biliyomusunuz Antalya'ya gelicem o yönetimle tanışcam dedikleri gibi lokum gibi adamlarsa %100 destek eğer değilse %100 köstek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir önceki yazımda da söylediğim gibi bilgi sahibi omadan fikir sahibi olmamak gerekiyor. Sivas'tan başta Antalya şube başkanımız olmak üzre tüm Thk camiasına çalışmları için teşekür ediyorum . Fikir sahibi olan tüm arkadaşlarıda bilgi sahibi olmaları için Antalya THK şubeye daver ediyorum gitsin çalışma disiplin ve özveri görsünler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.facebook.com/profile.php?id=1123881697#!/group.php?gid=280442774158

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm üyelerimize, havacılık kulüplerine ve Genç Kanatlara SMS çekerek uçuşa davet ettik. Bize kurbanda destek verdikleri için 10 kişi kaymakam ve muhtarlara, 20 kişi basına kontenjan tanıdık. Ancak basından 10 kişi geldi. Ayrıca şubeye kadar gelerek uçmak istediklerini söyleyenleri de kırmadık ve isteyen herkesi uçurduk. Askeri meydandan kalkış yapılması sebebiyle geç haber verenler içeri alınmadı. Buda normal bir askeri kural zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://antalya.thk.org.tr/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurumlar kalıcı, kişiler geçicidir. Kişilerin amacı hizmet veir menfaat rdikleri kurumu aldıklarından daha ileri götürebilmektir. THK Antalya yönetimini bu anlamda kutlamak ve yapılanları görebilmek gerek. Dar görüşlü önyargılardan uzak olalım . Kurum kişilerin değil hepimizindir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pardon konuyu anlamadık. Hangi fakir çocuk, hangi kimsesiz çocuk, hangi sokak çocuğu uçtu onu anlamadık. Bir sürü burjuva toplandılar.Antalya semasında uçtular peki kim bunlar.Kurumunuzun üyelerimi.Yoksa dostunun dostu.benim dosttum mantığımıdır.Açıklama bekleriz.Uçanlarında resimlerini görelim.Herhangi bir siteniz varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizler kurum hakkında en ufak bilgisi olmayan ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kurum hakkında ileri geri konuşan sizler Şunu bilinki kurum dünyanın hiç bir yerinde verilmeyen kalitede ve titizlikle eğitim veriyor. Sziler tavsiyem birkere olsun oturduğunuz yerden kalkın ve Antalya Thk ya uğrayın .Model uçak kursundan tutun yamaçparaşütü ,paraşüt kurslarına varana dek hepsi veriliyor . Yurdum insanı ön yargılarından kurtul ben thk dan yamaçparaşüt ,pilanör ,yelkan kanat eğitimi aldım ve babam asker değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAPILAN O KADAR GUZEL ŞEY VARKİ..BUNLARI TAKTİR ETMEK YERİNE KENDİNİ BİLMEZ BİRKAÇ DENSİZ ÇOMAK SOKMAYA ÇALIŞIYOR ..ŞU ANDAKİ YÖNETİM GUZEL ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR VE BEN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM..DESTEKLEMEK YERİNE PALYACOLUK YAPANLARIDA KINIYORUM..BAZI YERLERİMİZİ SALLAYACAGIMIZA ŞU ANA KADAR YAPILMAYANLARI YARGILASAYDINIZ EFENDİLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000