02 Kasım 2013, Cumartesi 09:26:02

THK 8 ADET UÇAK SATACAK

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı, 8 adet T-67M200 uçak ve yedek malzemelerinin satışını 25 Kasım Pazartesi günü Saat 14.00'de kapalı teklif alma usulüyle ihale edecek.
  • Param olsa alırdım. Şahane uçak t67.
  • ilk yalnizimi uctugum ucagin cagri adiydi sonrada baktilar benden sonra kimseye yakismaz cumhurbaskaninin ucagina verdiler o cagri adini =))))
  • 10 değil bir numaraydı diyeceksin, 10 numara bir yağ ismi
  • iyi güzeldi. ne çok sorunu var diyorduk, cessna geldi, keşke dedik 'yanılmışız'. Şimdi 'iyiki' diyorum. İyiki t 67 ile uçmuşuz. Ancak her depo değiştirişimde mecburi iniş alanı seçmek ve gerçekten motor duracak paranoyasını yaşamak unutulmaz. T67 mottosu : Bağlar bağlı Kilitli, Kanopi kapalı kilitli..
  • Bununla ucup dusup yanan hocalarimi gordum . Alana hayirli olur insallah .
  • Vay be 26 sene evvel gıcır gıcırlarken 100 saat civarı uçmuştum, yapmadığım akrobasi hareketi kalmamıştı. Süperlerdi, keşke alıp eski hallerine döndürebilsek...
  • Eğitim uçaklarının ağababası. Son uçanlarından biriyim. İlk gözağrım, hayatta unutmam.. Şimdi üstleri kapalı, apronda bekliyorlar. Gördükçe içim gidiyor.
  • mükemmeldi onunla uçmak... son t-67 m200 uçuşumu tc-cbr ile yapmıştım...
  • Senin ustune egitim ucagi tanimam. Her ogrenciye Nadip olmaz senle ucmak.... Emektarlara selam Olsun....
  • Sata sata satilacak bir sey kaldi mi?pardon PA42 ler var onlar ne zaman satiliyor?

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nın 8 adet T-67M200 uçak ve yedek malzeme satışının ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını ihale gün ve saatine kadar Opera/ANKARA adresindeki THK. Evrak Kısmına teslim edecekler. İstekliler bu işe ait Teknik ve İdari şartnameyi ücretsiz olarak belirtilen adresten temin edebilecekler.

MESKEN NİTELİKLİ TAŞINMAZ SATILACAK

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, mülkiyeti Türk Hava Kurumuna ait Ağrı'nın, Merkez İlçesi, Yavuz Selim Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, 166 ada 48 parsel üzerinde bulunan mesken nitelikli taşınmazın satışını 15 Kasım Cuma günü saat 11.00'de kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edecek. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar THK Ağrı Şube Başkanlığı'na verecekler. İşe ait şartnameyi 20 TL karşılığında Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden veya Thk Ağrı Şube Başkanlığından temin edebilecekler.

APRON YAPTIRILACAK

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, DHMİ Çorlu Havaalanında THK'ya tahsisli alana apron yaptırılması işini 20 Kasım Çarşamba günü saat 14.30'da kapalı teklif alma usulüyle ihale edecek. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verecekler. Şartname 100 TL karşılığında temin edilecek.

THK 8 ADET UÇAK SATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

volvo ~ 10 yıl önce
Param olsa alırdım. Şahane uçak t67.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-CBK ~ 10 yıl önce
ilk yalnizimi uctugum ucagin cagri adiydi sonrada baktilar benden sonra kimseye yakismaz cumhurbaskaninin ucagina verdiler o cagri adini =))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyle değil ~ 10 yıl önce
10 değil bir numaraydı diyeceksin, 10 numara bir yağ ismi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatve- Mahlut ~ 10 yıl önce
iyi güzeldi. ne çok sorunu var diyorduk, cessna geldi, keşke dedik 'yanılmışız'. Şimdi 'iyiki' diyorum. İyiki t 67 ile uçmuşuz. Ancak her depo değiştirişimde mecburi iniş alanı seçmek ve gerçekten motor duracak paranoyasını yaşamak unutulmaz. T67 mottosu : Bağlar bağlı Kilitli, Kanopi kapalı kilitli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 10 yıl önce
Bununla ucup dusup yanan hocalarimi gordum . Alana hayirli olur insallah .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planörcü ~ 10 yıl önce
paşam havacılık bu tabiri caizle dolmuş şöförlüğü değil sen kaç hava şehidi azizi meleği gördün thk tarihinde kurulduğu günden bu güne senede bir pilotumuz vefat etmiştir yaptığınız işi yada yapacağınız işi doğru öğrenin
Siviller ~ 10 yıl önce
Vay be 26 sene evvel gıcır gıcırlarken 100 saat civarı uçmuştum, yapmadığım akrobasi hareketi kalmamıştı. Süperlerdi, keşke alıp eski hallerine döndürebilsek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T-67 ~ 10 yıl önce
Eğitim uçaklarının ağababası. Son uçanlarından biriyim. İlk gözağrım, hayatta unutmam.. Şimdi üstleri kapalı, apronda bekliyorlar. Gördükçe içim gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t-67 m200 pilot ~ 10 yıl önce
mükemmeldi onunla uçmak... son t-67 m200 uçuşumu tc-cbr ile yapmıştım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
Senin ustune egitim ucagi tanimam. Her ogrenciye Nadip olmaz senle ucmak.... Emektarlara selam Olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
satilacak ne kaldi? ~ 10 yıl önce
Sata sata satilacak bir sey kaldi mi?pardon PA42 ler var onlar ne zaman satiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000