04 Eylül 2015, Cuma 10:11:01

Rezaletin daniskası. Hiç utanma yok mu?

Türk Hava Kurumu’ndaki gelişmeler mide bulandırmaya devam ediyor. Kurumun genel sekreterliğini yapan Metin Göksal akıllara durgunluk veren bir planı devreye soktu.
  • kurumdaki FETO İLE BAĞLANTISI OLAN METİN GÖKSAL KURUMUNU BÜYÜK ZARARA UĞRATMIŞTIR..BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIRSA HANGİ ÖRGÜTLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLDUĞU TESPİT EDİLEBİLİR
  • burada çalışanların yorum yapması çok yanlış, kurum millet gözünde küçük düşürülüyor. çalışanın açıkca taraf olması da yanlış, çalışan a da gelse b de gelse aynı işi yapacak, önemli olan kurumun düzlüğe çıkmasıdır.hayırlısı olsun deyin işinize bakın. herkesin bir görevi bir işi var. herkes işini yapsın.delegeler bir karar verecek. sonuç herkes için iyi olması dileği ile...
  • Kürşat Beyi taktir ediyorum. Tek 1 numaram THk idi cok üzücü olaylar yaşadım Biteceğine inanıyorum
  • Kürşat Atılgan geçmişte yaptığı çalışmalarla thk nu en iyi noktaya getirebileceğini kanıtlamıştır. Seçilmesi en başta thk için hayırlı olacaktır.
  • Vacit Öktem ve şu anki uzantıları; Zafer ve Metin dahil olmak üzere önceki olağanüstü genel kurulda kurumu asker vesayetinden kurtarmak, askeri kurumdan silmek ve asker düşmanlığı parolası ile seçimi kazanmışlardı. Ancak Vacit Öktem başkanlığa gelir gelmez aldığı ücreti 5 katına çıkararak kurumun vesayetini hangi amaçla kullandığını açıkça belli etti. Bu zafer ve metin gibiler de Vacit ile ortak hareket etti, bunlara göz yumdu, kendileri de aynı şekilde nemalandı ve bu haber de görüldüğü gibi nemalanmaya devam ediyorlar. Vacitin kalıntılarını istemiyoruz. Vacitten ne farkı var bunların. Tek bir şeyi bütün askerlere ve askeriyeye yüklemek: bütün askeriyeye düşmanlık ve sivil asker ayrımı yapmak kadar da şerefsizce bir davranış olamaz. Siz bu haberi konusacaginiza önce aynaya bakın.
  • Biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz. Vacit efendi ve onunla beraber çalışan zafer efendi, metin efendi kurumu ayağa kaldıracağız diye geldiler. Vacit efendi ilk iş kendine 50 bin lira maaş aldı, personelin maaşlarını ödeyemeyemeyip, yangın uçaklarını ucuramayip, kisa zamanday havlu attı gitti. Bu da görünen yüzü. Görünmeyen yüzün kim bilir nasıl. Bunların hepsinin hesabını soracağız. Öyle bu işler burada atıp tutmakla, asker düşmanlığı yapmakla olmuyor. Balığın kokusu gelişinden belli olur. Daha seçim olmadan yangından mal kaçırır gibi hemen paracıkları cebe indirin. Oh ne güzel, hemen tazminatı al, ertesi gün hemen işe başla. Git kurumun parasıyla zafer Efendinin adına seçim çalışması yap. Zafer efendi gelir 3 - 5 ay da o götürür parayi sonra çeker gider artık. Biz kukla değil, Ataturk un kurdugu bu kurumu yuceltecek, adam gibi adam istiyoruz.
  • Vakıfdaki emeklilerin maaşlrından haberiniz yok herhalde vakıf yeni kuruldu kurulmaz olaydı maaşları eski çalışan personelin iki katı askarler gelirse kurum biter bunu unutmayın asker çocukları ve yakınlarına farklı maaş bağlnıyo siviller çalışsın askerler yesin olmuşaskerve yakınlarına maaş artı performas unuttunuzmu siviller zam isteyince kapıyı gösteriyorlardıkurumun mal varlıklarını tektek satıp yediler ama adalet yok yapanın yanına kar kalıyo arkadaşlar aklınızı başınıza alın kesinlikle siviller olmalı.
  • Çalışkan personel rumuzlu arkadaş: senin maaşın artınca herşey halloldu mu?
  • THK Antalya Şubesi faaliyetlerinin yapılmasına büyük emeği olan Vasıf Başkan sayesinde güzel yerlere gelinebilmesi mümkün.Bugün Antalya'da havacılık adına bir şeyler yapılabiliyorsa onun sayesindedir. Üye olduğum günden itibaren daha yakından izleme fırsatı bulduğum şube çalışmalarını bizzat kendisi büyük vizyonuyla yönetiyor. İyi ki onun bu başarısını Antalya'da yaşayabilmek çok güzel.Başarılarının devamını diliyorum.
  • THK Antalya Şube Başkanı Vasıf YÜCELİŞ kadar olabilseler aslında çok güzel işler yapılır.Onun kadar ileri görüş ve başarı gösterebilseler.

Türk Hava Kurumu’ndaki gelişmeler mide bulandırmaya devam ediyor. Kurumun genel sekreterliğini yapan Metin Göksal akıllara durgunluk veren bir planı devreye soktu. Pes dedirtecek bu uygulama THK’daki başıbozukluğu bir kez daha gözler önüne serecek cinsten.

Türk Hava Kurumu Genel Sekreteri Metin Göksal 31 Ağustos tarihi itibari ile kurumdan kendisini emekli ettirdi. Ertesi gün ise yine kurumda 8 bin beşyüz TL ile işe başladı. 100 bin TL tazminat alarak kurumdan ilişiğini kestiren ve daha sonra yeniden kendisini işe aldıran Metin Göksal’ın yaptığı bununla da sınırlı değil.

Öte yandan Metin Göksal’ın maharetleri bununla da bitmedi. 12 Eylül’de yapılacak olan genel başkanlık seçimleri için kuruma ait araçlarla genel başkanlığa aday olan Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar lehinde propaganda çalışmaları yürütüyor. Cebine koyduğu 100 bin TL ile Ege bölgesine kulis çalışmaları yürüten Metin Göksal’ın yakın çevresine “Kürşat Atılgan seçilirse beni kovar. Bu yüzden emekliliğimi istedim ve tekrar işe girdiğini” söylediği iddia edildi.

Bir yandan girmiş olduğu bataklıktan kurtulmak için çaba harcayan diğer yandan “hep bana hep bana” diyen yöneticiler tarafından kullanılan THK’nın nasıl bir çıkış yolu bulacağı merak edilirken, kurum içinden toptan bir temizlik yapılması gerektiği de bu gibi uygulamalarla net olarak görülüyor.

©Airporthaber.com

Rezaletin daniskası. Hiç utanma yok mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (112)

cenk120 ~ 7 yıl önce
kurumdaki FETO İLE BAĞLANTISI OLAN METİN GÖKSAL KURUMUNU BÜYÜK ZARARA UĞRATMIŞTIR..BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIRSA HANGİ ÖRGÜTLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLDUĞU TESPİT EDİLEBİLİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ~ 9 yıl önce
burada çalışanların yorum yapması çok yanlış, kurum millet gözünde küçük düşürülüyor. çalışanın açıkca taraf olması da yanlış, çalışan a da gelse b de gelse aynı işi yapacak, önemli olan kurumun düzlüğe çıkmasıdır.hayırlısı olsun deyin işinize bakın. herkesin bir görevi bir işi var. herkes işini yapsın.delegeler bir karar verecek. sonuç herkes için iyi olması dileği ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs'e ~ 9 yıl önce
sen alışmışsın kim gelirse ona yalakalık yaparız mantığına. senin için farketmez.
SXS ~ 9 yıl önce
BİZİM YALAKALIK YAPTIĞIMIZ DAHA GÖRÜLMEMİŞTİR. BİZ İŞİMİZE BAKARIZ.. SEN DE KENDİ İŞİNE BAK BENCE
Selam100 ~ 5 yıl önce
Yorum yok
Berrin Demirtaş ~ 9 yıl önce
Kürşat Beyi taktir ediyorum. Tek 1 numaram THk idi cok üzücü olaylar yaşadım Biteceğine inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhun ~ 9 yıl önce
Kürşat Atılgan geçmişte yaptığı çalışmalarla thk nu en iyi noktaya getirebileceğini kanıtlamıştır. Seçilmesi en başta thk için hayırlı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şb Başkan ~ 9 yıl önce
Vacit Öktem ve şu anki uzantıları; Zafer ve Metin dahil olmak üzere önceki olağanüstü genel kurulda kurumu asker vesayetinden kurtarmak, askeri kurumdan silmek ve asker düşmanlığı parolası ile seçimi kazanmışlardı. Ancak Vacit Öktem başkanlığa gelir gelmez aldığı ücreti 5 katına çıkararak kurumun vesayetini hangi amaçla kullandığını açıkça belli etti. Bu zafer ve metin gibiler de Vacit ile ortak hareket etti, bunlara göz yumdu, kendileri de aynı şekilde nemalandı ve bu haber de görüldüğü gibi nemalanmaya devam ediyorlar. Vacitin kalıntılarını istemiyoruz. Vacitten ne farkı var bunların. Tek bir şeyi bütün askerlere ve askeriyeye yüklemek: bütün askeriyeye düşmanlık ve sivil asker ayrımı yapmak kadar da şerefsizce bir davranış olamaz. Siz bu haberi konusacaginiza önce aynaya bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 9 yıl önce
Biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz. Vacit efendi ve onunla beraber çalışan zafer efendi, metin efendi kurumu ayağa kaldıracağız diye geldiler. Vacit efendi ilk iş kendine 50 bin lira maaş aldı, personelin maaşlarını ödeyemeyemeyip, yangın uçaklarını ucuramayip, kisa zamanday havlu attı gitti. Bu da görünen yüzü. Görünmeyen yüzün kim bilir nasıl. Bunların hepsinin hesabını soracağız. Öyle bu işler burada atıp tutmakla, asker düşmanlığı yapmakla olmuyor. Balığın kokusu gelişinden belli olur. Daha seçim olmadan yangından mal kaçırır gibi hemen paracıkları cebe indirin. Oh ne güzel, hemen tazminatı al, ertesi gün hemen işe başla. Git kurumun parasıyla zafer Efendinin adına seçim çalışması yap. Zafer efendi gelir 3 - 5 ay da o götürür parayi sonra çeker gider artık. Biz kukla değil, Ataturk un kurdugu bu kurumu yuceltecek, adam gibi adam istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 9 yıl önce
Vakıfdaki emeklilerin maaşlrından haberiniz yok herhalde vakıf yeni kuruldu kurulmaz olaydı maaşları eski çalışan personelin iki katı askarler gelirse kurum biter bunu unutmayın asker çocukları ve yakınlarına farklı maaş bağlnıyo siviller çalışsın askerler yesin olmuşaskerve yakınlarına maaş artı performas unuttunuzmu siviller zam isteyince kapıyı gösteriyorlardıkurumun mal varlıklarını tektek satıp yediler ama adalet yok yapanın yanına kar kalıyo arkadaşlar aklınızı başınıza alın kesinlikle siviller olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
Çalışkan personel rumuzlu arkadaş: senin maaşın artınca herşey halloldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK Antalya ~ 9 yıl önce
THK Antalya Şubesi faaliyetlerinin yapılmasına büyük emeği olan Vasıf Başkan sayesinde güzel yerlere gelinebilmesi mümkün.Bugün Antalya'da havacılık adına bir şeyler yapılabiliyorsa onun sayesindedir. Üye olduğum günden itibaren daha yakından izleme fırsatı bulduğum şube çalışmalarını bizzat kendisi büyük vizyonuyla yönetiyor. İyi ki onun bu başarısını Antalya'da yaşayabilmek çok güzel.Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasıf YÜCELİŞ ~ 9 yıl önce
THK Antalya Şube Başkanı Vasıf YÜCELİŞ kadar olabilseler aslında çok güzel işler yapılır.Onun kadar ileri görüş ve başarı gösterebilseler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000