18 Temmuz 2010, Pazar 12:42:57

Model uçak pisti hizmete giriyor

Sarıçam Belediyesi ile Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yapımı tamamlanan Model Uçak Pisti 23 Temmuz Cuma günü hizmete giriyor.
  • Pistin uzunluğu haberde belirtilmemiş.. oysa en önemli ayrıntı bu olsa gerek..
  • THK ya teşekkürler model uçak pisti yapmak çok akıllıca. THK Türkkuşu model uçak okulu internetten satış sayfaları da oldukça başarılı ve fiyatları da çok uygun. Her ilde bir havaalanımız henüz yok ama bir THK model uçak pistimiz neden olmasın.
Sarıçam Belediyesi’nin ilçeye üst gelir grubunu çekmek, ilçenin tanıtımını yapmak ve toplumun ilgisini bölgeye çekmek için yapmış olduğu toplumsal projelere devam ediyor.

Bu amaçla ilk olarak düzenlenen enduro motosiklet yarışları düzenlenmesine öncülük eden Sarıçam Belediyesi, bu kez daha kapsamlı bir proje olan model uçak yarışları için pist çalışmasını tamamladı.

Bölgedeki model uçak tutkunlarının buluşma merkezi haline gelecek olan Sarıçam’da THK ile işbirliği yapan belediye, geniş bir alan üzerinde inşaat edilen model uçak pistini düzenlenecek törenle hizmete sokuyor.

Son bahar da da model uçak şöleni gerçekleşecek olan pist Akdeniz bölgesinde ilk olma özelliğini taşıyor.
Model uçak pisti hizmete giriyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Pistin uzunluğu haberde belirtilmemiş.. oysa en önemli ayrıntı bu olsa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK ya teşekkürler model uçak pisti yapmak çok akıllıca. THK Türkkuşu model uçak okulu internetten satış sayfaları da oldukça başarılı ve fiyatları da çok uygun. Her ilde bir havaalanımız henüz yok ama bir THK model uçak pistimiz neden olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000