28 Ekim 2014, Salı 12:16:06

İŞTE THK OPERASYONUNUN GEREKÇESİ

Bu sabah Türk Hava Kurumu’na yönelik operasyonun gerekçesine Airporthaber ulaştı. İşte gözaltı gerekçesi…
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Sevgili arkadaşlar , uçak planları diye ortaya atılan şey hikayeden başka bir şey değil. Aslında üretilmeye çalışılan Macaristan gibi bir avuç ülkede yaşayan insanların dahi bodrum katlarında ürettikleri ultralight yani LSA (Light sport aircraft ) dan başka bir şey değil.! Kimse kimseyi kandırmasın.! Hangi çağda yaşıyoruz.? Bu planları hazırlayanlar istek olduğunda 1000 , 2000 dolar karşılığında her isteyene postayla bile gònderiyorlar.! Öyle gizli saklı uçak planları değil bunlar. UYAN TÜRKİYE...
  • Sulalesinide alsınlar göz altına çünkü 500 personelin 400 ankara cubuk lu hep akrabasi
  • Osman efendi, alma mazlmun ahini cikar aheste aheste... yedigin hurmalar iste boyle seni tirmalar... yaptiklarin yanina kar mi kalacak sanmistin. ilahi adelet iste budur...
  • Konyadaki damat harekat komutaninin hesaplarinida incelerlerse enteresan şeyler görürler heralde....
  • Yazık cumhuriyet tarihi ile yaşıt bir kurum ne hallere düşmüş
  • Geçen gün bir haber sitesinde yazmıştı: kaynağı tartışmalı bu tasarım için THK'dan 3 milyon Euro'yu alıp bir de bu fabrikanın başına genel müdür olan Almanya kaynaklı havacılık ve uzay mühendisi olduğunu iddia eden Aydoğan Koç bey yapsaydı ya. Hem bilgi ve şimdi de para onda değil mi. Sır da ondadır. Allınmaya calisilan EASA sertifikasının detayını açıklasınlar da bu ürünün de uçak mı veya ne olduğu açıklık kazansın. THK Uçak Fabrikası A.Ş. Sermayedarları olan Aydoğan Koç ve Alman diğer ortakları, taşeron M.F.K. Makina Freze Kalıp Ltd. Şti. Ve ortaklari da araştırılır mı? Ilginc olabilir.
  • Airbus nickname ile yorum yapan arkadaş bu siteyi yönetiyor ve THK'dan kovulduğu için Osman Yıldırım'a düşman. O kadar rahat ki Osman diyor başkana. Ve farklı nicknameler ile THK aleyhine yorum yapılıyor.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Ya kapattıkları şubelere ne demeli, osmana yandaş olmayanların hepsini kapandı. Yazık kurumu nehale getirdi....

Türk Hava Kurumu’nda son dönemde yaşanan yolsuzluk iddiaları üzerine takip başlatan Mali Şube ekipleri, bu sabah Genel Başkan Osman Yıldırım’ı Ümitköy’deki evinde gözaltına aldı.

Kurumun Ankara’daki merkezine de eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, THK’nın ticari girişimler için kurduğu Gökçen Havacılık’taki bütün bilgisayar ve hard disklere el koydu ve giriş çıkışlara kapattı.

Ankara’da yaşanan şok operasyon sonrası 9 kişi gözaltına alınırken, gözaltı gerekçesi olarak Türkkuşu projesinin çizimlerinin basına sızdırılması gösterildi. Ancak Airporthaber, gözaltı gerekçesinin yazıldığı gibi Türkkuşu projesi projesinin basına sızdırıldığı iddiaları olmadığı bilgisine ulaştı.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ve Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer ile birlikte diğer 9 kişinin, geçen yılki helikopter satın alınması sırasında yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edildi.

Sağlık Bakanlığı’nın açtığı ambulans helikopter ihalesini kazanan THK, geçen yıl  Eurocopter'den 17 tane EC135 helikopter satın almıştı.

©AirportHaber ÖZEL

İŞTE THK OPERASYONUNUN GEREKÇESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

FENASI ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL 1 ~ 9 yıl önce
Sevgili arkadaşlar , uçak planları diye ortaya atılan şey hikayeden başka bir şey değil. Aslında üretilmeye çalışılan Macaristan gibi bir avuç ülkede yaşayan insanların dahi bodrum katlarında ürettikleri ultralight yani LSA (Light sport aircraft ) dan başka bir şey değil.! Kimse kimseyi kandırmasın.! Hangi çağda yaşıyoruz.? Bu planları hazırlayanlar istek olduğunda 1000 , 2000 dolar karşılığında her isteyene postayla bile gònderiyorlar.! Öyle gizli saklı uçak planları değil bunlar. UYAN TÜRKİYE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Sulalesinide alsınlar göz altına çünkü 500 personelin 400 ankara cubuk lu hep akrabasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hurmalar... ~ 9 yıl önce
Osman efendi, alma mazlmun ahini cikar aheste aheste... yedigin hurmalar iste boyle seni tirmalar... yaptiklarin yanina kar mi kalacak sanmistin. ilahi adelet iste budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Konyadaki damat harekat komutaninin hesaplarinida incelerlerse enteresan şeyler görürler heralde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazık cumhuriyet tarihi ile yaşıt bir kurum ne hallere düşmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koc Muhendis?? ~ 9 yıl önce
Geçen gün bir haber sitesinde yazmıştı: kaynağı tartışmalı bu tasarım için THK'dan 3 milyon Euro'yu alıp bir de bu fabrikanın başına genel müdür olan Almanya kaynaklı havacılık ve uzay mühendisi olduğunu iddia eden Aydoğan Koç bey yapsaydı ya. Hem bilgi ve şimdi de para onda değil mi. Sır da ondadır. Allınmaya calisilan EASA sertifikasının detayını açıklasınlar da bu ürünün de uçak mı veya ne olduğu açıklık kazansın. THK Uçak Fabrikası A.Ş. Sermayedarları olan Aydoğan Koç ve Alman diğer ortakları, taşeron M.F.K. Makina Freze Kalıp Ltd. Şti. Ve ortaklari da araştırılır mı? Ilginc olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Airbus nickname ile yorum yapan arkadaş bu siteyi yönetiyor ve THK'dan kovulduğu için Osman Yıldırım'a düşman. O kadar rahat ki Osman diyor başkana. Ve farklı nicknameler ile THK aleyhine yorum yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 9 yıl önce
Bak bebe . Ben yönetici falan değilim . THK nın kapısından bile geçmedim .. Ben polemiğe girmem , osmana amcana osman derim olur biter .
THK'nın Düşmanı ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efesli ~ 9 yıl önce
Ya kapattıkları şubelere ne demeli, osmana yandaş olmayanların hepsini kapandı. Yazık kurumu nehale getirdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000