06 Haziran 2010, Pazar 18:54:32

Irak sınırında model uçak yarışması

Hakkari`nin Çukurca ilçesinde Türk Hava Kurumu tarafından yürütülen `Taş atma, uçak at` projesi, sınır boylarında start aldı.
  • yahu.şu sayfalara nekadarda bilen insanlar yazı yazıyor.herkesde her şeyi bliyor.
  • ÇOK GÜZEL BİR UĞRAŞ YALNIZ KÖTÜ EMELLERDE KULLANILMASIN....... DAHA ÖNCE GÜVERCİN VE ATMACALARLA YAPILAN BAZI KÖTÜ AMAÇLI İŞLERİN GÜNDEME GELMESİNE MEYDAN VERMEYELİM.......... AYRICA BİR KUŞUN YAPABİLECEĞİ İŞİN ON KATINI YAPABİLİR.......... İSTENİLİRSE BİR SİLAHADA DÖNÜŞE BİLİR GÜVENLİK GÜÇLERİ AMAN DİKKAT............. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
Türk Hava Kurumu tarafından yürütülen `Taş atma, uçak at` projesi kapsamında Çukurca'da gerçekleştirilen yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Türk Hava Kurumu eğitmenleri önce 12 polis memuruna ve çeşitli okullarda eğitim gören 40 öğrenciye kurs verdi. 2 gün süren kurs boyunca polis memurları ve öğrenciler model uçak yapmayı öğrendi.

Model uçak yapmayı öğrenen ve kendi uçaklarını tasarlayan polis ve öğrenciler yaptıkları uçakları birbirleriyle yarıştırdılar. Yarışmada 1. ve 2.'liği Çukurca Şehit Bilal Soybilginç Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, 3'ncülüğü ise Atatürk İlköğretim Okulu aldı. Dereceye giren gruplara İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak ve İlçe Emniyet Amiri Ayhan Altınok tarafından kupa ve madalya verildi.

'Taş atma Uçak at' projesi kapsamında Çukurca'da düzenlenen model uçak kursu ve yarışları sırasıyla Şemdinli, Yüksekova ve Hakkari kent merkezinde de gerçekleştirilecek.
Irak sınırında model uçak yarışması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
yahu.şu sayfalara nekadarda bilen insanlar yazı yazıyor.herkesde her şeyi bliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇOK GÜZEL BİR UĞRAŞ YALNIZ KÖTÜ EMELLERDE KULLANILMASIN....... DAHA ÖNCE GÜVERCİN VE ATMACALARLA YAPILAN BAZI KÖTÜ AMAÇLI İŞLERİN GÜNDEME GELMESİNE MEYDAN VERMEYELİM.......... AYRICA BİR KUŞUN YAPABİLECEĞİ İŞİN ON KATINI YAPABİLİR.......... İSTENİLİRSE BİR SİLAHADA DÖNÜŞE BİLİR GÜVENLİK GÜÇLERİ AMAN DİKKAT............. SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000