18 Eylül 2011, Pazar 08:15:04

HAYDİ HEZARFEN'E

Topmodels'in düzenlediği Türk Hava Kurumu FUNFLY Ligi model uçak yarışmasının beşinci ayağı, 25 Eylül günü Hezarfen Model Uçak Pisti'nde yapılacak.
  • Oh be bir tanede guzel haberimiz olsun. Ne varsa modelcilerde var bu Turk Sivil Havaciliginda. Yasak yok, prosedur yok. Yap modelini ucsun. Guzel bir haber okumak ne keyifliymis yahu.
  • Ne alakası var? Model uçak model uçaktır. Model uçaktan sonra gerçek uçağa atlamak gibi bir durum yoktur. Bu etkinlikler gelişmiş ülkelerde de vardır. Bu bir hobidir. Yorumunuz bir bisikletçiye "sen de bir motorsiklete geçemedin" demek kadar anlamsızdır.
  • model çaktan bir adım ileri gidemediniz..çıkmışbirde bununla övünüyorsunuz? pesss doğrusu
  • suçlu ayjet
  • Başlık yeter sanırım.
Topmodels'in düzenlediği Türk Hava Kurumu FUNFLY Ligi model uçak yarışmasının beşinci ayağı, 25 Eylül 2011 tarihinde Topmodels Hezarfen Model Uçak Pisti'nde yapılacak. Türkiye'nin model uçak pilotları hem yeteneklerini sergileyecek, hem de izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak!

Yarışmanın önemli görsel showları ise Türkiye'nin dünyaca ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Murat Öztürk ve yine dünyaca ünlü model uçak pilotu Italyan Sebastiano Silvestri tarafından gerçekleştirilecek.

Italyan Sebastiano Silvestri, defalarca İtalya şampiyonu olmuş, dünya kupası birinciliği almış, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ise defalarca kürsüye çıkmış dünyaca ünlü bir model uçak pilotu. Kendi tasarımı ve üretimi olan 2,60 m kanat açıklığına sahip Sukhoi uçağı ile ve Futura isimli jet motorlu uçağı ile seyircileri hayran bırakan muteşem gösteriler sunacak.

Türkiyenin önde gelen model helikopter pilotlarından Serkan Eski, model helikopteri ile fizik kurallarını alt üst eden uçuşları ile seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Model uçak pilotu Burak Kolsuk, hızı saatte 350 km ye ulaşabilen pylon uçağı ile, bir model uçakta hızın nasıl bir etki yarattığını ve bir model uçağın havada uçuşunu takip etmenin ne kadar güç olabileceğini gösterecek.

Sivil havacılığın önemli pilotlarından Murat Öztürk gerçek Piper uçağı ile yapacağı gösterisi modele uçak pistini dolduracak seyircilerin hafızalarından günlerce silinmeyecek görüntüler bırakacak.

Dünyanın sayılı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk'ün gerçek akrobasi uçağıyla yapacağı gösteri ise, yıllarca unutulmayacak bir görsel şölen olacak. Ali İsmet Öztürk'ün havadaki manevraları, pistin üzerinden yan geçişleri, piste konan ipi uçağıyla kesmesi, gerçekten izlenmeye değecek görüntüler sergileyecek.

Kısacası İstanbul 25 Eylül'de Topmodels Hezarfen Pistlerinden havalanacak ve herkesin aklı havada kalacak!

Topmodels Yarışma Programı:

10:30 Açılış ve yarışmacılar ile birifingin yapılması
11:00 Birinci raund uçuşları
12:30 Murat Öztürk Piper Gösterisi
12:45 Burak Kolsuk pylon uçak gösterisi
12:55 İkinci raund
14:25 Serkan Eski helikopter gösterisi
14:40 Sebastiano Silvestri gösterisi
14:55 Üçüncü raund
16:10 Sebastiano Silvestri Gösterisi
16:40 Ali İsmet Öztürk Gösterisi
17:00 Kupa töreni ve kapanış.

Yarışmacı sayısına ve hava durumuna bağlı olarak saatlerde ve programın akışında değişiklik yapılabilir.
HAYDİ HEZARFEN'E

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Oh be bir tanede guzel haberimiz olsun. Ne varsa modelcilerde var bu Turk Sivil Havaciliginda. Yasak yok, prosedur yok. Yap modelini ucsun. Guzel bir haber okumak ne keyifliymis yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne alakası var? Model uçak model uçaktır. Model uçaktan sonra gerçek uçağa atlamak gibi bir durum yoktur. Bu etkinlikler gelişmiş ülkelerde de vardır. Bu bir hobidir. Yorumunuz bir bisikletçiye "sen de bir motorsiklete geçemedin" demek kadar anlamsızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
model çaktan bir adım ileri gidemediniz..çıkmışbirde bununla övünüyorsunuz? pesss doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
suçlu ayjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başlık yeter sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000