03 Haziran 2013, Pazartesi 15:30:43

HAVACILIK TUTKUNLARI İZMİR'DE BULUŞUYOR

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), havacılığın güzel yanlarını göstermek ve gelecek nesiller için yeni pencereler açmayı hedefleyerek yola çıktığı "TATCA Havacılık Fest'13" için artık geri sayıma başladı.
  • Sevgili hava trafik kontrolörlerini havacilik adına yaptıkları bu katkıdan dolayı kutluyorum.
  • Derneğinizin geldiği seviyeyi ve tüm hava trafik kontrolörlerini kutluyorum.Başarılı bir etkinlik temenni ediyorum

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) öncülüğündeTHK  Selçuk Efes Havaalanı’nda düzenlenecek olan TATCA Havacılık Fest’13 havacılık meraklılarını 9 Haziran 2013’te İzmir’de buluşturacak.

Festivalde birçok sivil havacılık kulübü ve derneği, üniversitelerin ve liselerin ilgili kulüpleri de yer alacak. Gün boyu paraşüt atlayışlarından model uçak ve helikopterler gösterilerine, sıcak hava balonundan, gyrocopter,paramotor ve microlight hava araçlarına, Hava Trafik Kontrol ve Uçak Simülatörlerine kadar birçok havacılık etkinliği düzenlenecek.

Ali İsmet Öztürk’ün de 2 kez akrobasi uçuşu yapacağı organizasyonda gün boyu THK, Gökçen Havacılık, İHK (İstanbul Havacılık Kulübü),  TARKİM, AFA, EGE Havacılık uçuş okullarının uçaklarıyla ve BAKTRANS helikopteriyle yüzlerce kişi de Kuşadası-Efes semalarında halk uçuşu yapma imkanı bulacak.

Ayrıca  AYJET Uçuş Okulu'nun desteğiyle katılımcıların İzmir içindeki tüm ulaşımları sağlanacak.

Öte yandan festivalden 1 gün önce (8 Haziran 2013) IFATCA üyesi 8 ülkeden temsilciler, IFATCA Avrupa Başkanı ve KKTC’nin katılımıyla mesleğimizin ulusal gelişimine katkı sağlayacak bir sempozyum düzenlenecek olup sonuçları yurt içi ve yurt dışındaki mesleki kurum ve kuruluşlarla paylaşılacağı belirtildi.

TATCA'dan yapılan açıklamada, "8 Haziran 2013 Cumartesi günü yapılacak sempozyum, eşsiz tarihi ve coğrafi güzelliğe sahip Kuşadası ve Selçuk Efes bölgesi gezileriyle devam edecek olup gala yemeği ile son bulacaktır" denildi.







FESTİVALE İLİŞKİN TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

HAVACILIK TUTKUNLARI İZMİR'DE BULUŞUYOR

Yorumlar

Murat ~ 11 yıl önce
Sevgili hava trafik kontrolörlerini havacilik adına yaptıkları bu katkıdan dolayı kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Derneğinizin geldiği seviyeyi ve tüm hava trafik kontrolörlerini kutluyorum.Başarılı bir etkinlik temenni ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000