18 Ocak 2013, Cuma 08:02:37

HAVACILIK TOPLULUĞU KURDULAR!

Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Havacılık Topluluğu kuruldu.
  • biz bıktık THK'nun bir cacık olmayacağını söylemekten millet gidiyor kurumun kucağına.Hayırlısı olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın sakat işler bunlar nereye el atarsa Osman Paşa... Bilki çıkar o başa
  • THK ile is birligi mi olur? Kendi isinize bakin. Onlara hic bulasmayin havaciliktan sogursunuz. Baslangic kursundan baska bir sey yaptirmazlar. Size hoca falanda yetistirmezler. Hep hoca onlardir. Hangi ucusu yaparsan yap baslangic seviyesinde kalirsin. Tekamule izin alamazsin bir turlu. Askeri mentalite iste.

Adıyaman Üniversitesi Senatosu’nun 10 Ocak 2013 Tarih ve 01 sayılı kararı ile kurulan Havacılık Topluluğu ile birlikte üniversitedeki topluluk sayısı 35’e ulaştı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Havacılık Topluluğu, üniversite personeli ve öğrencilerine hizmet verecek. Okutman Selim Somuncu’nun akademik danışmanlığını yaptığı topluluğun geçici yönetimi, Mediko-Sosyal binasında düzenlenen toplantıyla belirlendi. Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Mehmet Kılınç başkanlığındaki öğrencilerden oluşan yönetim de ise, Hakan Tekce, Meral Tekin, Hasan Sodak, Mehmet Çiftsüren, Erkan Polat, Nuray Cebeci ve Cennet Turan.

Amaçlarının, Adıyaman Üniversitesi öğrencileri arasında havacılığı, havacılık sporlarını sevdirmek ve tanıtmak olduğunu söyleyen Havacılık Öğrenci Topluluğu Başkanı Mehmet Kılınç, “Üniversitemiz öğrenci ve çalışanlarına öncelikli olmak üzere Adıyaman gençliğine havacılık ve becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz. Adıyaman Üniversitesi Havacılık Öğrenci Topluluğu olarak Türk Hava Kurumu (THK) Adıyaman Şubesi işbirliğinde paraşüt uçuşları ile maket uçuşları gibi etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Topluluk üyeleri, verdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye teşekkür etti.

HAVACILIK TOPLULUĞU KURDULAR!

Yorumlar

Air ~ 11 yıl önce
biz bıktık THK'nun bir cacık olmayacağını söylemekten millet gidiyor kurumun kucağına.Hayırlısı olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın sakat işler bunlar nereye el atarsa Osman Paşa... Bilki çıkar o başa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 11 yıl önce
THK ile is birligi mi olur? Kendi isinize bakin. Onlara hic bulasmayin havaciliktan sogursunuz. Baslangic kursundan baska bir sey yaptirmazlar. Size hoca falanda yetistirmezler. Hep hoca onlardir. Hangi ucusu yaparsan yap baslangic seviyesinde kalirsin. Tekamule izin alamazsin bir turlu. Askeri mentalite iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000