30 Ağustos 2012, Perşembe 08:19:58

HAVAALANI YÜKSEKOKUL OLACAK...

Türk Hava Kurumu(THK) Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, nisan ayında temeli atılması düşünülen Havacılık ve Uzay Bilimi Üniversitesi Yüksekokulu’nun, havaalanı etrafında bulunan mülk sahipleri ile yaşanan hukuki sorun nedeni ile geciktiğini söyledi.
  • ya siz önce kurslarınızdaki öğrencilerinizi mezun edin !
  • HERGÜN BİRYERLERE BİRŞEYLER YAPACAĞINIZI SÖYLEYİP DURUYORSUNUZ . GENEL BAŞKAN ÖZELLİKLİ ŞUBELERİN BAŞINA BELLİ ADAMLARI GETİRDİ , ONLARDA AYNI KORODA.BİRİÇALIYOR DİĞERİ OYNUYOR. HERYERE OKUL AMA, ÖĞRETİM ÜYESİNİ BIRAKIN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VARMI BİLEN YOK YANİ SEN OKULU NE İLE GÖTÜRECEKSİN BE ADAM. KANTİNDE LAK LAKLAMI. THK ÜNİV BAŞI BAN, KİM, HAVACIMI HAVALIMI.ESAS İŞİ NE ESAS İŞİ PARA . ETİMESGUTTA ÜNİVERSİTEDE KAÇ ÖĞRETİM ÜYESİ VAR VE UZMANLIK ALANLARI HAVACILIK MI . DİYECEĞİM AÇIN BAKALIM AMA BİRYERLERDEN PATLAYACAK BU İŞLER , HABERİNİZ VAR BİLİYORUM ÜNYELİ KARDEŞİM.
  • n e yapsınlar? bedavamı versinler?

1986 yılında inşaatına başlanan ve ödenek yetersizliğinden tamamlanamayan Ünye Havaalanı, eğitime kazandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda 1988 yılında 49 yıllığına kullanımı Türk Hava Kurumu'na (THK) devredilen Ünye Havaalanı’na, Havacılık ve Uzay Bilimi Üniversitesi Yüksekokulu kazandırılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan THK Ünye Şube Başkanı İsmail Sarı, çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyerek, “Daha önceki yaptığım açıklamada Ünyeli vatandaşlarımıza Havacılık ve Uzay Bilimi Yüksekokulu’nun veya fakültesinin kazandırılacağı müjdesini vermiştik. Nisan ayında atılacağını da söylemiştik ancak burada mülk sahipleri ile olan hukuki sorun nedeni ile bu süre uzadı. Herkesin içi rahat olsun. Bu okul yapılacak, artık geri dönüş yok. İçişleri Bakanımız ve THK Genel Başkanımız konuyla yakından ilgileniyor. Ben bu okulun 2013-2014 yıllarında yapımına başlanacağını ve en kısa sürede bitirileceğini ümit ediyorum” dedi.

HAVAALANI YÜKSEKOKUL OLACAK...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ya siz önce kurslarınızdaki öğrencilerinizi mezun edin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİRYERLERDEN PATLAYACAK BU İŞLER ~ 12 yıl önce
HERGÜN BİRYERLERE BİRŞEYLER YAPACAĞINIZI SÖYLEYİP DURUYORSUNUZ . GENEL BAŞKAN ÖZELLİKLİ ŞUBELERİN BAŞINA BELLİ ADAMLARI GETİRDİ , ONLARDA AYNI KORODA.BİRİÇALIYOR DİĞERİ OYNUYOR. HERYERE OKUL AMA, ÖĞRETİM ÜYESİNİ BIRAKIN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VARMI BİLEN YOK YANİ SEN OKULU NE İLE GÖTÜRECEKSİN BE ADAM. KANTİNDE LAK LAKLAMI. THK ÜNİV BAŞI BAN, KİM, HAVACIMI HAVALIMI.ESAS İŞİ NE ESAS İŞİ PARA . ETİMESGUTTA ÜNİVERSİTEDE KAÇ ÖĞRETİM ÜYESİ VAR VE UZMANLIK ALANLARI HAVACILIK MI . DİYECEĞİM AÇIN BAKALIM AMA BİRYERLERDEN PATLAYACAK BU İŞLER , HABERİNİZ VAR BİLİYORUM ÜNYELİ KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
n e yapsınlar? bedavamı versinler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000