23 Mart 2009, Pazartesi 08:52:14

Google'dan Sabiha Gökçen jesti

Google, dün açılış sayfasına ölümünün 8’inci yılını anmak için, ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen’in fotoğrafını koydu.
  • Nerden cıktı simdi bu Pegasus propagandası onu anlamadım.Hayır haberinde bi alakası yok ama...
  • bu arada sabiha gökçen havaalanını havaalanı yapan sayın sabancı ve pegasus havayollarıdır sabancı oraya karar vermeden önce thy ve sun ex nerdeydi şimdi pegasus gelince iş değişti hayırlı işler biz sizi hallederiz thy ve sun devletten destek aalsanızda biz büyük şirketiz sizide alırız yolumuza devam ederiz bizim yolumuz eğitimimiz kanıtlamış pilotlarımız kaliteli çalışanlarımız teknik dishpach hepsi süper biz hepsini seviyoruz onlar canımız iyiki varlar onlar olmasa biz kaptan olarak burda çalışmayız burda kardeşlik duygusu var sizde yok biz pegasus uz biz sabiha gökçeni yarattık sayın ALİ SABANCI sayesinde biz herşeyimizle burdayız neden biliyormusunuz böyle edebiyat yapıp çalışanın parasını yatırmayan şirket değil burası
  • Sabiha Gökçen hanımefendi öleli 8 yıl mı oldu...?

Ulu Önder Atatürk’ün manevi kızı, dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, önceki gün ölümünün 8. yılında Cebeci Şehitliği’ndeki mezarı başında anıldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen törene Gökçen’in yakınları, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, THK Genel Başkanı Yusuf Güngör’ün yanı sıra çok sayıda subay katıldı.

ÖZEL TASARIMLI LOGO HAZIRLANDI

Bu arada internet arama motoru Google’da Sabiha Gökçen’i andı. Google Türkiye sayfasında, Türkiye’nin ilk kadın pilotu Sabiha Gökçen’in ölüm yıldönümü nedeniyle özel tasarımlı bir logo yayınladı. Logonun üzerine tıklandığında ise, Sabiha Gökçen hakkında (21 Mart 1913- 22 Mart 2001) internette yer alan bilgilere ulaşılabiliniyor. Google daha önce de Mevlana’nın 801. doğum yıldönümü nedeniyle semazen figürlü logo hazırlamıştı.

Google'dan Sabiha Gökçen jesti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Nerden cıktı simdi bu Pegasus propagandası onu anlamadım.Hayır haberinde bi alakası yok ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu arada sabiha gökçen havaalanını havaalanı yapan sayın sabancı ve pegasus havayollarıdır sabancı oraya karar vermeden önce thy ve sun ex nerdeydi şimdi pegasus gelince iş değişti hayırlı işler biz sizi hallederiz thy ve sun devletten destek aalsanızda biz büyük şirketiz sizide alırız yolumuza devam ederiz bizim yolumuz eğitimimiz kanıtlamış pilotlarımız kaliteli çalışanlarımız teknik dishpach hepsi süper biz hepsini seviyoruz onlar canımız iyiki varlar onlar olmasa biz kaptan olarak burda çalışmayız burda kardeşlik duygusu var sizde yok biz pegasus uz biz sabiha gökçeni yarattık sayın ALİ SABANCI sayesinde biz herşeyimizle burdayız neden biliyormusunuz böyle edebiyat yapıp çalışanın parasını yatırmayan şirket değil burası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen hanımefendi öleli 8 yıl mı oldu...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000