22 Nisan 2013, Pazartesi 16:25:53

ÇOCUKLAR PİLOT KOLTUĞUNA OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık tarafından düzenlenen etkinlikte, minik öğrenciler pilot koltuğuna oturdu.
  • BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ÜN KURMUŞ OLDUĞU TÜRKKUŞU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, OSMAN YILDIRIM TARAFINDAN KAPATILMIŞ TIR. BU YIL TÜRKKUŞU'NUN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BU NEDENLE KUTLANMAYACAKTIR. VATANDAŞ OLARAK TEMENNİMİZ ODUR Kİ, OSMAN YILDIRIM ÇIKSIN DESİN Kİ HAYIR BÖYLE BİR ŞEY YOKTUR. TÜRKKUŞU ETİMESGUT TA İLK KURULDUĞU GÜNDEN BERİ VARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR, BUNDAN SONRA DA SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEKTİR. BEKLİYORUZ....................
  • Bir gün değil, hergün oraya çocukları oturtacak organizasyonlar yaparsak memlekette havacılığın geleceğini kurmuş oluruz. Senede bir gün göstermelik olmaz. Buna da şükür ne diyelim. Yapanların eline sağlık.

Ankara Doğa Koleji öğrencileri, Türk Hava Kurumu (THK) Türkkuşu Etimesgut Havaalanı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kaptan pilotların yerine geçerek kokpitteki yerlerini aldı. Minik öğrenciler, hangarları gezerek uçaklar hakkında Türk Hava Kurumu Uçuş Eğitim hocaları ve pilotlarından bilgiler aldı.
Hava pilotu olmak istediğini belirten minik öğrencilerden Emir Deniz, "Savaş uçakları konusunda araştırma yapıyorum. Yangın uçaklarının çok fazla su alması da ilgimi çekti. Pilotluğun çok zor bir iş olduğunu düşünüyorum ama yine de pilot olmayı istiyorum" dedi.

ÇOCUKLAR PİLOT KOLTUĞUNA OTURDU

Yorumlar

VATANDAŞ ~ 11 yıl önce
BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'ÜN KURMUŞ OLDUĞU TÜRKKUŞU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, OSMAN YILDIRIM TARAFINDAN KAPATILMIŞ TIR. BU YIL TÜRKKUŞU'NUN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BU NEDENLE KUTLANMAYACAKTIR. VATANDAŞ OLARAK TEMENNİMİZ ODUR Kİ, OSMAN YILDIRIM ÇIKSIN DESİN Kİ HAYIR BÖYLE BİR ŞEY YOKTUR. TÜRKKUŞU ETİMESGUT TA İLK KURULDUĞU GÜNDEN BERİ VARLIĞINI SÜRDÜRÜYOR, BUNDAN SONRA DA SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEKTİR. BEKLİYORUZ....................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23 Nisan ~ 11 yıl önce
Bir gün değil, hergün oraya çocukları oturtacak organizasyonlar yaparsak memlekette havacılığın geleceğini kurmuş oluruz. Senede bir gün göstermelik olmaz. Buna da şükür ne diyelim. Yapanların eline sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000